-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
Hogy ON is legyek:
Ugy néz ki nem tartjuk meg a Fabiat amit az ősöktől kaptunk, viszont még ajándékozásival se irattam még át.
Meghatalmazást irunk, igy az Ő nevében adom el, ilyenkor az adásvételire az én vagy a faterom neve kerül? (me noob, sorry) Illetve a vevő a meghatalmazásból kap példányt? Vagy hogy bizonyitja, hogy jutott az autóhoz vagy azt csak nekem kell felé bizonyitani hogy eladhatom?Előre is köszönöm!
-
Magnum_
nagyúr
válasz Kickass #174803 üzenetére
Elado adatai, meghatalmazottkent eljar XY.
Alairasnal elado neve, megahatalmazottkent alair a meghatalmazott. Meghatalmazas a szerzodes melleklete es ez legysn rogzitve a szerzodesben. Tehat a meghatalmazasbol is 4 peldany.
A meghatalmazas alakszeru legyen, azaz ket tanu is tanuzza le (nev, lakcim, alairas, de en ratennem a szig.szamot is)[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
torogyuri
aktív tag
Van egy Ford Focus II-es kocsim (1.6 benzin 115 Le) és ezzel olyan problémám van hogy a kocsi pöccre indul viszont olyan hanggal mint egy traktor, mintha szét akarna esni valami. Voltak gyújtásgondjaim már csak a gyújtótrafó nem lett cserélve lehet ez amiatt? Vagy a nemrég cserélt katalizátor is berezonálhat ilyenkor?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz torogyuri #174816 üzenetére
Katalizátor inkább csörömpöl ha törött. Viszont ha voltak gyújtás gondjaid az kinyírhatja a katalizátort idővel (mert benzin kerülhet bele ami ott ég el rajta és ettől megreped a kerámia).
Nekem gyújtás hiba után pár hónappal tört ketté a kerámia benne. De ezt láthatod check engine hibajelzés miatt is, mert csökken a hatékonysága.⭐ Stella
-
Integrale
veterán
"Bad reklám is reklám too"
-
barnam_
nagyúr
Hyundai márkaszervizben vállalják kintről behozott autó navigációjának / menürendszerének magyarítását? Ez egy 2013-as ix20, Belgiumból származik.
Különböző ezzel foglalkozó cégeket találtam, de első körben inkább valami hivatalos megoldással próbálkoznék.Nem cseréltem le a Mercit, családban lévő "új" autó
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Magnum_ #174832 üzenetére
Hátra kéne egy pár nyomtávszélesítő.
....................................Én most csak Győrt jártam meg. Marha jó érzés, amikor a pálya felhajtóján gyorsítás közben kapcsol vissza a klímakompresszor, és hirtelen eltűnik vagy 10 ló az amúgy is kevés tagú ménesből.
[ Szerkesztve ]
-
JustGamer
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis érdekesség/kérdés.
Adott egy Mitsubishi, 2000.évj.
2.0 szívóbenzin. (4G63)Mióta bejött az e10 csak 100as üzemanyagot tankolok bele, főként a Molnál.
Pár alkalommal mostanában úgy adódott, hogy OMW-nál tudtam tankolni, és azt figyeltem meg, hogy az OMW maxxmotion 100asból 1-1,5liter/100km kevesebbet fogyaszt az autó mintha a Mol-os 100ast tankoltam volna. Menetdinamika kb. ugyanaz, csak a fogyasztás csökkent.
Más is tapasztalt ilyet rajtam kívül,(autótól függetlenül akár)?
Válaszokat előre is köszi. -
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #174846 üzenetére
Mondjuk dircsiszürcsivel lehetne majdnem 87 is.
(#174847) Qru: Valahogy úgy.
De biztos nem lenne lehetetlen utólag megoldani valahogy, hogy ha mondjuk 85% fölött jár a fojtószelep szenzora, akkor imitáljon egy gombnyomást az AC gombon, majd miután visszaesett a %, akkor jöjjön egy újabb virtuális gombnyomás.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
TC autojogasz a valasz elso feleben irja a tutit, majd a masodik feleben szerintem nem jo kegoldast javasol, inkabb az elso felet kellene tovabbvinni a kepviselet fele.
🤦♂️Miert nem kernek fel engem? Olcso vagyok, 100000000000000Ft/valasz.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tboldi #174848 üzenetére
Astraban kikapcsol padlogazra. Amugy megoldhato siman kb +1 sor lenne az ecu sw-ben.
Bubi onallobb, ott pl ha csak ablakra iranyitod a befujast kapcsol klimat magatol es atvalt kulso keringetesre amit sehogy sem tudsz felulbiralni. Teljesen hulyebiztos.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest