-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
küldeném mindenkinek szeretettel, aki autót mosott: [link]
fogyi rég volt:
Prius: 6-6,1
Audi legutóbbi tank: 8,6*,
Elantra: leszrm, céges (8-9 között valami, 1.6 szívó)*ebben benne van nagyon pici Bp, egy Bp-Esztergom-Dobogókő-Bp út, Bp-Balatonfüred-Tihany->komp->Szántód-Balatonakarattya-Bp végig országúton és egy Bp-Visegrádi panoráma kör-Bp út.
Tegnap a friss nyállal (Mol 100) mentünk egy Bp-Veszprém-77-es út-Gyenesdiás-71-es út-Szfvár-Martonvásár országúton, onnan meg pályán haza. 430km, még fél felett van a mutató. Ezt szereti[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #174297 üzenetére
Nem néz ki rosszul valóban, de ha ez is így pittyeg (handrás alert!), akkor kell a francnak.
Mondjuk amúgy sem vagyok oda a fhanszia autókért, nem fenyeget a veszély, hogy birtokoljak egyet. Csak a különlegesebb, régi darabok izgatnak (pl. DS, 205 T16, 5 Turbo).
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz Dluinet #174306 üzenetére
hát, ha már ő a beater a családban amúgy semmi extra, csak szeretek haladni, minden autóval ugyanazokat a tempókat tartom. oké, a priusnál benne van az is, hogy a road presence nem az erőssége, így sokszor jobban kell nyomni, mint átlag autónak.
dj79: majd megmutatjuk Bélának, ha nagyon unatkozunk. én nem vagyok elégedetlen a fogyasztásával. majd ha már asszony hozzáfér a kormányhoz, akkor valószínű normalizálódni fog, de nem szédülünk a bc 5,4-től... (= valós 6-6,1)
+ inkább a benzint egye, mint az olajat meg a vizet! -
nagyúr
válasz focvis #174295 üzenetére
Mostanra törölték a modik, de a srác a neve alapján megtalálható FB-n, aztán név alapján megvan apuka, akinek a nevét, városát Optenbe bepötyögve ott vannak a cégek adatai.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
veterán
Sziasztok!
Egy 2012/01 S80 D3 tulajdonosa vagyok pár hónapja és klímával küszködök amióta ilyen meleg van. Szo szerint mindent át néztek rajta ami a klímával kapcsolat és amit kellett ki is cseréltek, de nem volt jó a nagy melegben továbbra sem.
Elvileg megvolt végre csinálva a tegnapi naopon, de azt mondta a klíma szerelő, hogy van az a bizonyos “DrivE” gomb a műszerfalon ami nekem mindig be volt kapcsolva, de elvileg az leállítja a klímát hamar mivel ugye ECO módot lehet ki és be kapcsolni vele. Ebben lehet valami és valóban én voltam ennyire buta, hogy nem próbáltam ki kapcsolni valamint pontosan az a gomb mire való?Tegnap óta mentem pár száz km és szinte semmi változás nem észlelhető a gomb be vagy kikapcsolt állapota között...
Szerintetek Volvo szervízbe vigyem be vagy esetleg valaki tud egy tuti klímást?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Szada85
aktív tag
válasz #89309696 #174300 üzenetére
Amíg a csatorna tulajával hasonszőrű "gyerekek", mint a petroo_mm néven tevékenykedő apukedvence, aki saját bevallása szerint ezen a területen szeretne "influenszer" lenni egy McLaren 600LT videóban annak örül, hogy "gyárilag köpi a lángot", és a diffúzorra azt tudja mondani, hogy " fésűs hátulja" van, addig azt gondolom, hogy az autós közösség, szcéna jövöje igencsak sötétül fest...
-
dj79
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
válasz Jorus #174309 üzenetére
a witch hunting mondjuk nem jó dolog. A hatóság tegye a dolgát az ilyen modder durrogó hülyegyerekek miatt. Amúgy én is megnéztem pár vidijét, ahogy kivettem osztrákiában is laktak most Mo-n a srác, gondolom akkor faternek valami cége van aztán lé is van. Pl előbb vették meg a Focus ST-t a srácnak minthogy jogsija lett volna ergo azonnal kapott a segge alá egy 220 lovas gépet. Illetve hogy rendszeresen leállították a yardok ott is, esetenként több száz euró büntivel. Mesélte hogy volt hogy konkrétan meglépett egy autó elől akik mellett elment a durrogó szarjával. Nem csoda hogy a KPM szeret kitelepülni sok helyre. Az ilyenek (ST, STi golf stb) városban jók mert lehet gyorsulgatni a kis súly miatt (meg ott lehet szórakoztatni az embereket a durrogással)
-
veterán
válasz Zoli-bácsi #174313 üzenetére
Nem mindent cseréltek ki, csak megnéztek mindent és két tömítést cseréltek ki!
De jobb ötletük már nem volt ezért is nem akarom oda vissza vinni!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz BigBlackDog #174314 üzenetére
Rendben köszi, akkor ezt kiírom aztán rájuk csörgök hátha tudnak valami okosat..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz whitezo88 #174321 üzenetére
Kérdés mennyire durrog. Nemrég belefutottam Pesten 2 RD focusba, abból az egyiknek olyan hangja volt, hogy a saját autóm hangját nem hallottam amikor mentem mögötte.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Qru
MODERÁTOR
válasz rbalint88 #174303 üzenetére
Köszi! Pont befejeztem a szárazolást amikor elkezdett esni. Gyorsan leálltam a garázsba és kezdtem előrről...
Fogyi: Nyaralás odafelé: 8,42, hazafelé dugó nélkül 7,74. Igaz nyugger tempóban nyomtam sima E10-el klímával.
Magnum_-nak külön köszönet az tippért, hogy Eisenstadtban nézzük meg az Eszterházy-kastélyt, tényleg nagyon szép.
#nincsbennetarcsi
-
parandroid
félisten
válasz Szada85 #174316 üzenetére
Az megvan, ugye, hogy ha nem nézitek a szarjait, akkor nincs aki nézettséget generáljon neki? Bírom ezt a kanyewest-effektet, attól híres, hogy mindenki bámulja ezerrel, hogy milyen hülye. Tedd meg, amit megtehetsz az emberiségért, és ignoráld. Ha meg nézed, akkor ne sírjon a szád, hogy szar.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
whitezo88
nagyúr
válasz CactuS #174324 üzenetére
Ennek a videónak az elején [link] ; illetve az ST mikor ment vele [link] nem tudom ez miért jó, kb hülyét kapnék ha így pattogna folyamatosan az autóm... (meg eleve cikinek érezném)
peterkeT Igaz, de ilyenek YT előtt is voltak, ez csak egy plusz visszacsatolás meg circlejerk egymás közt. Hasonlóan mint a kondizásnál [link]
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz tboldi #174307 üzenetére
Állítható a hang.
dj79, Dluinet: szoktam vezetni haverom Priusat (ami alol ket hete kiloptak a katalizatort, januarban a rendszamokat, ket eve pedig gyari uj kipufogorendszert kapott katalizatorral egyutt), neki is 6-7 kozott van a fogyasztasa az elmult nagyjabol 70e km-re, ebben nagyjabol egyenlo aranyban van varos, orszagut es autopalya.
"Bad reklám is reklám too"
-
Szada85
aktív tag
válasz parandroid #174327 üzenetére
Az volt az utolsó videója, amit megnéztem, feliratkozva pedig sosem voltam az ilyen csatornákra, szóval tölem aztán semmilyen "támogatást" nem kapnak ezek.
Ha valami "új" jön szembe, szoktam adni neki egy esélyt, hátha jön valami vérfrissítés az autós vonalra, de mind csalódás.. Különösen annak fényében, hogy lehetösége van "ilyen körökben mozogni", ergo még érdekes is lehetne a tartalom, de az igény megáll ott, ahol sajnos..
-
nagyúr
válasz Integrale #174330 üzenetére
12 éves, közel 300k-t futott Prius-szal, a Szlovák autópályán a Tátra felé (több száz méter szintemelkedéssel), GPS 135-tel, végigelőzve mindenkit (ott 136-nál bünti van), lékondival, családdal megpakolva tudtam kicsivel 6 fölé vinni a fogyasztást.
Az egész útra a fogyasztás, Pécsről a Tátrába, tankolással mérve 5,3-ra jött ki.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz whitezo88 #174328 üzenetére
Ennek így nem sok, ráadásul ez már szerintem a motornak sem tesz jót. Pár éve lett menő ez a pop and bangs, én soha nem éltem. Előtte is nyilván voltak olyan rendszerek, amik durrogtak, de ez már a ló másik oldala. Mondjuk nekem furcsa, mert ha tényleg straight pipe, akkor ennél sokkal jobban kéne ordítania (bár csak átpörgettem a videót).
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
whitezo88
nagyúr
válasz CactuS #174338 üzenetére
pár videón látszik hogy valahol az autó közepe alatt van láng, nem a kipuffból. Nem értek hozzá, de szerintem nem egészséges. Bár úgyis cserélgetik mielőtt komoly problémájuk lenne vele. Bár csodálom azt is hogy nem veszik le a rendszámukat ezeknek és kis túlzással ejnye bejnye van csak. Most az a 2-300 euró amiket mondott Ausztriában, kb szotyi, pedig ott pláne nem szeretik ezeket.
-
whitezo88
nagyúr
viszont más téma, múltkor láttam egy autót, aminél az első pár kerék balra volt tolódva, és nagyon furcsa volt. Ez mitől lehet? [link] a kép becsapós mert mintha balra húzódna de nem, végig ilyen volt, egyenesen ment és teljesen mögötte voltam nem oldalra, akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #174342 üzenetére
Nem tartom erős túlzásnak, főleg a mercis videó után. A beszéd stílusa pedig miért/miben zavar? "régebben" Sokat néztem Handrast de már 1 rész se megy végig hányinger nélkül :( Drazsénál nincs ilyen.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs