Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Furfangos

    tag

    Üdvözletem Mindenkinek!
    Kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek konkrét tapasztalata az LG UJ6307 készülékkel?
    Én tegnap rendeltem egy ilyet a telekomtól, és kíváncsi lennék tapasztalatokra, érdemes e vele hosszú távon tervezni. Mivel csak kb 2-3 hét múlva érkezik így bármikor vissza tudom mondani, vagy mást választani helyette.
    Nekem az első LCD tv-m lesz, egy 18 éves Thomson-t vált le, ami még Made In France és 18 éve hiba nélkül üzemel, sosem romlott el, de mostanra elfáradt a képcső már csak kb 50%-on üzemel. Elkerülhetetlen a csere. Szüleimnek van kettő db LG full HD készülék, 2 évesek és eddig semmi gond velük nekem tetszik a kép minőségük is, ezért gondolkodom én is LG-ben.nagyjából körbejártam a témát, de nem bízom 100%ban a bolti eladókban, mert 3 helyen is voltam és mindenhol mást mondtak.

    A másik dolog, hogy egy 25 négyzetmétreres helységben lenne, ahol kb 4-4,5 méterről nézném legtöbbször. Jó lehet ehhez az 55-ös méret,vagy nagyobb inkább nagyobb? Láttam a táblázatokat evve lkapcsolatban. azok szerint kicsi lesz, de olvastam véleményeket más fórumokon és volt aki azt írta hogy elég. Ha vki hozzáértő írna erről is pár sort megköszönném.

    Szép estét mindenkinek!

    www.carpinfo.hu

Új hozzászólás Aktív témák