Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jules99

    csendes tag

    válasz berlin #10648 üzenetére

    Megvan a tv-re a zse, de nyilvan a legolcsobb helyen vennem. Ahogy nezegettem az 47LM660S 5ev garival talan 330ert van legolcsobban, az Edigitalnal 360 (viszont itt adnak egy blueray lejatszot is), illetve nagyon promozzak most ezt a Cetelemen keresztuli vasarlas eseten -15%ot barmilyen termekre.

    Sose volt meg semmilyen hitelkartyam, de gondolom ha a helyszinen pozitiv lene a hitelbiralat kimenetele, akkor a leendo kartyat a hatterben beterhelik egybol 306 ropival.
    Szoval masnap ezt akar egy osszegben ki is nullaznam(illetve a kartyat nem szandekozom semmire se hasznalni), kerdes hogy vajon mikor kapnam meg ezt a fizikai hitelkartyat, valami hivatalos papirt a hozza tartozo szamlaszamrol amit ki kene egyenlitenem, meg ugy egyaltalan papirokat errol.
    Nyilvan ezt mar a banktol kapnam meg valamikor, de hogy mekkora lehet az atfutasi ideje ennek, emiatt szivhatok-e mert kifutok esetleg valami idobol es plusz kamatot kell fizetni ra, errol probalok meg infot szerezni meg olvasgatni erre-arra.
    Jovo het elejen egyebkent megejtenem a vasarlast.
    Ez egesznek hercehurcanak az anyagi ertelme persze "csak" annyi lenne hogy edigitalhoz viszonyitva 54ropival jarnek jobban, egy 330as mashol levo arhoz kepest pedig 24ropival plusz a blueray lejatszo.
    Osszegezve 306ert bluray lejatszoval 7szemuveggel 5ev garival eleg jo arnak tunik, en legalabbis nem tudok jobbrol jelenleg. Raadasul par nap aztan jon az EB is ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák