-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
porsche 75k:
[link]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
közelit a reális árhoz, de ennyiért mi benne a biznisz, vagy inkább bukóban eladja, hogy ne kelljen összerakni
ps. vagy legomunkás, sztem a gyári shopban kb ilyen árban lehet..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
unclefucka
senior tag
Köszönöm a befogadást.
Igyekszem aktív lenni.
A WV camper van és a Mini pénzügyileg még talán belefér, mert egy nagyobb CITY szett is ennyibe van.
Majd apránként.(#8497) Freddy76:
Nem barátnő, feleség...(#8499) Throme:
Pontosan ezért is választom ezeket.Érdekes, hogy még ezekben a szettekben is vannak olyan kis részletek, amik azért nem elhanyagolandó jelentőségűek.
pl. a 60113-as szett fényszóróino meg a 60073-as részletgazdag TOI-TOI WC-je
És ezért is szemeltem ki a 60126-ot, mert itt meg a szökött rab egy igazi kuriózum. A bajusz mindent visz.
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
batmanéhes
tag
lego gyárlátogatás. inkl. kínai koppintás vitrin ftw. vmiért (most) nem jók a nagy képek...
-
batmanéhes
tag
más: régen volt egy flash játék a dino.lego.com-on, a dino outbreak. namost voltam akkora állat, hogy nem szedtem le. megvan esetleg valakinek?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Urak, ha valaki rendelt a német figurákból és van neki felesleg az dobjon már rám egy privátot. 2 teljes sorozatot kell összerakjak.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
DrojDtroll
veterán
Újabb blogtermés:
-
LÁZ
Topikgazda
válasz batmanéhes #8509 üzenetére
itt esetleg? bár nem néztem végig az összeset, de hátha
-
LÁZ
Topikgazda
-
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Lego NXT-hez kene nekem valami konyv, lehetoleg papir alapon, egy 11 evesnek. Peldakkal. Magyarul.
(Vegulis az is jo, hogy kinyomtatom, es bekotom neki.)
Az lenne a jo, ha nem tul draga, es van benne szabad hely, hogy tudjon belefirkalni jegyzetet, kis abrat.
(Ha nem o, akkor en...)
Elore is koszi a segitseget!
Udv, Tomi"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz DrojDtroll #8520 üzenetére
Koszi szepen!
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
unclefucka
senior tag
Na, készen lettem a Vulkánkutató teherautó 1.4 verzióval, ami most már 95%-ban a véglegeshez hasonlít.
Ezt már érdemes megosztani. Azért nem végleges, mert még van olyan alkatrész, amit nem kaptam meg és helyettesíteni kellett (5 elem). Az eredeti elemek száma 174-ről kb. 230-ra hízott, (még nem nem számoltam meg) azzal együtt, hogy néhány elemet kicseréltem (kb. 15 darab maradt meg). Igyekeztem az átalakításnál a lehető legtöbb eredeti alkatrészt meghagyni, vagy máshova felhasználni, ennyire sikerült.Jelenlegi állapotról fényképalbum.
Főbb változtatások:
- 6 kockával hosszabb alváz
- 2 kockával hosszabb tengelytáv
- hosszított és átdolgozott orr rész
- kabin rész kialakítása a második figurának, kezelővel és fedélzeti kutató központtalKisebb változtatások:
- két antenna
- áthelyezett külső eszköz tartók
- "európai stílusú" hátsó lámpatest (+index)
- pótkerék a tetőnAmi a leginkább eltér a véglegestől az a motorháztető, aminek limezöld színűnek kellene lennie.
Ami a leginkább képlékeny az a középső konzolon lévő műszerek és berendezések, itt nem igazán tudom eldönteni, hogy mi lenne a megfelelő kombináció. Csináltam is egy képet a jelenlegi mintás csempéimről.
Ha valaki tudna javasolni valamit, akkor megköszönöm, de egyéb javítási, szépészeti javaslatot szívesen meghallgatok.Az átépítés egyik nagy tanulsága: Új szetthez használt alkatrészt, soha! Nagyon elüt.
(lásd. utolsó kép az albumban)Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
batmanéhes
tag
nem tudom hogy beraktam, vagy csak akartam. zenegép, ki lehet találni mivel vannak a hangjegyek lyukkártyázva.
-
nagyúr
Na megint kiadtam egy vagon pénzt a pótkocsira. Lassan meglesz a teljes alkatrész lista és lehet építeni...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
tvamos
nagyúr
válasz DrojDtroll #8520 üzenetére
Azt olvasom, lehet programozni tabletről. Ez elég jó lenne, mert nincs itthon windowsos gép. Vagy nem?
-
Throme
veterán
válasz unclefucka #8522 üzenetére
Nem rossz
A műszerek matricával van megoldva, vagy a műanyagra van nyomtatva?
A speed champion-nál néha hülyét kaptam az apróbb matricáktól... -
unclefucka
senior tag
válasz unclefucka #8528 üzenetére
Illetve 3 közülük származik a 2001 előtti időszakból. Az első három. Az állapotuk is ennek megfelelő.
Az utolsó kettő is nyomtatott, de azok későbbiek.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
tvamos
nagyúr
válasz batmanéhes #8529 üzenetére
Ez egy 8 éves cerka 2 GB RAM-mal. Ne má VB-t!
-
Jégkokó
veterán
Vegülis a Porsche megvetele kutba esett miutan a nemet lego ügyfelszolgalat megirta, hogy valami csomagolasi hiba miatt kellett visszahivni az egeszet.Igy vettem egy Mercedes-Benz Arocs 3245 teherautot 160 euroert.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
A nemet lego ügyfelszolgalat irta nekem amikor a mult heten rakerdeztem.Ahogy elneztem az ebayen van belöle egy csomo eszmeletlenül pofatlanul draga aron
[ Szerkesztve ]
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
consono
nagyúr
Üdv az Uraknak! NTX-et hol érdemes venni? A kölköknek nagyon tetszik, megy is majd LEGO robotos táborba, lehet, hogy meglepném egyel...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
addikt
válasz PR0JECTNR56 #8536 üzenetére
Áhá, akkor ezért olyan gyűröttek a belső dobozok. Több unpacking videóban látszott, hogy elég borzalmasan néztek ki a kis belső dobozok, csak senki nem tudta mitől sérült meg.
-
tvamos
nagyúr
válasz DrojDtroll #8532 üzenetére
A dobozt olvastam csak el hirtelen. :/
-
consono
nagyúr
válasz DrojDtroll #8540 üzenetére
A logiscoolnak van viszonylag rendszeresen, ez most pont Szigetszentmiklóson.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tvamos
nagyúr
Valaki tudna nekem ilyen olcso (hasznalt) NXT kocka elerhetoseget linkelni!
(Valaki mar regebben megtette,,de sehogyan sem talalom. Bocsi! )Amugy mi ez a Robot C?
-
bozig
tag
Sajnos egyre nehezebben találni NXT-t
"A RobotC egy robotokra tervezett programozási nyelv, mely ANSI C alapokon nyugszik. Jelenleg NXT, VEX és CORTEX robotokhoz létezik fordítóprogramja. Ezek mindegyike kis mikrovezérlővel és kevés memóriával ellátott architektúra, elsősorban oktatásban, kutatásban használják őket."
Én jelenleg is ebben programozom az NXT tégláimat, kellemesen lehet benne fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
tvamos
nagyúr
Mennyit ér egy Lego #182?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest