- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozaart
aktív tag
Omg.. Adam Savage mindig tud újat mutatni.. Erős idegzetűeknek csak.. tudjátok mindig reklámozzák ezeket a modelleket
Utóbbi csak 492 390,- ha megrendeled Előfizetésben! mind a 151 lapszámot. Mindig amúgy ezt csinálom ha meglátom a tv-ben.. páromnak kiszámolom, hogy lebeszéljem magam róla, pedig ez a DMC jó féle, de ennyiért..AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
HUN_Sector
őstag
Auchan. Sw calendar 9999ft
-
Kvelstadt
veterán
Meg kell mondjam alábecsültem én ezt a nem technik legozást mind élményben, mind nehézségben.
Ugye itt nem nagyon vannak fogaskerék rendszerek és hasonlók. Jó tudom itt is vannak forgó mozgó alkatrészek de én most nem azokról a, settekről beszélek.
Összeraktam ezt az A-Frame Cabint és egyrészt hibáztam párszor (mondjuk szerencsére itt a visszabontás könnyű) másrészt baromi jó volt megépíteni.
2000darabos de nem gondoltam hogy eddig kitart.
'majd pakolom egymásra a lego kockákat oszt kész lesz hamar, elvégre ez csak egy épület, és annyi..' Aha nem..
A jó hír az ami a rossz is. Mostmár nyitott vagyok a technicen kivüli legokra is bizonyos témákban, és ez ugye baj mert az még több legóra költést jelenthet.. 😅Nagyon tetszik ez a Cabin. Az egész tök hangulatos, nagyonntetszenek a barna és zöld színek aamiket használ a set és nagyon cuki minden kis bigyó amit a házba be kellett építeni.
Annyi hogy én fogok módosítani pár dolgon mert pl a ház előt a korlát és a hintaszék között nincs egy legoember kockalábnyi hely sem szóval nem tud odamenni leülni, vagy a házban a lépcső oldala és a fotel között nincs hely odamenni a lépcsőhöz, és engem az ilyenek zavarnakDe amúgy imádom ezt a settet. Vagy ezt már mindtam? Gyönyörű és egyszerüen jó ránézni is.
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Lenne még egy dolog srácok. Nem fogolak titeket fárasztani mindennel amit találok (mondjuk ez után ha viszem, meg is álllok idénre) de ezt azért még megkérdezném.
Szóval mikor a Defendert meg más dolgokat nézegettem ebayen használtan, pár settre ami érdekelt rányomtam egy figyelőt.
Már csak egy volt így bejelölve. Az eladó csak személyes átvétellel árulja és összerakva, viszont itt van a városban nem messze. 220ért árulta de mivel figyelőn vagyok adott egy ajánlatot ami 190font. Próbálok még egyet alkudni, de úgy gondolom ez is elég jó deal.
Szóval egy Ferrari Daytona 42143-ról lenne szó és jó állapotban van a doboz is. Itt egy kép róla.
-
addikt
válasz Kvelstadt #74253 üzenetére
Jól néz ki a házikó, más is bemutatta már innen a topikból, igényes készlet. Amit írsz, hogy eleinte csak a technic vonalban gondolkodtál, szerintem pont, hogy ezek az ideas meg creator készletek azok amikben igazán el lehet merülni, a részletgazdagságuk miatt.
Részemről jó élmény volt rakni az 1:8-as verdát is /szép monstrumot kap az ember a végére/, de valahogy jobb építési élmény a hagyományos készletek.
Ennek ellenére amit postoltál Ferrari Daytona, azt annyiért húzd be mindenképp, főleg ha az első 1:8-as kocsi lesz amit megépítesz (:[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Kvelstadt
veterán
válasz Tyler Durden #74258 üzenetére
A Cabinnál maga a cabin tetszett meg de nagyon, és onnan indult az hogy ki kéne próbálni egy nem technicet.
Nézelődtem még hogy ebben a kategóriában mi érdekelhetne, és ha ilyet veszek akkor fontos hogy tetszen a téma is. A jazz club ami még bejön.
Igen ez lez az első 1:8as és bár ajánlották itt a bugattit hogy jobb és elmény amit el is hiszek, de ez az élmény mellett ez rohadtul tetszik is.Legopingvin
Néztem azt is, nem rosz. Majd meglátom. De amúgy ezek a fa elemek nekem annyira nem tetszenek, de úgy voltam hogy megépitem és maxajd lebontom ha úgy érzem.[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
Nagy a csend, de ezek elvileg holnaptól jönnek:
Itt azt írják, hogy a dísz 70 eur-tól a másik 150 eur-tól jár. Nálunk ez gondolom 30000 / 65000 lesz, ami a korábbiakhoz képest barátibb (már nem az keresztárfolyam, hanem gwp határa ).Google Pixel 4a
-
sb
veterán
-
sb
veterán
Ott meg úgy láttam az a trend, hogy mostanában nem adják olcsóbban egy forinttal se. Tavaly tényleg egy jó 5k-val kevesebbért adták az ilyen 30-60k-s sávban, de lehet hogy rájöttek, hogy annyival olcsóbbak most, hogy így se rossz.
Ami mondjuk véleményes, mert második gwp-ket sem adnak és elég jól tartják a s@h árakat is sokszor. -
pn4hvq
senior tag
válasz Bencus88 #74269 üzenetére
Én többször rendeltem euronics üzletbe. Egy alkalommal volt minimális beszakadás a dobozon, a többi nem volt sérült, DE ragasztanak rá cetli(ke)t, szerencsére a keskenyebbik oldal aljára.
Szerk.: a rendeléseim mind olyanok voltak, amik nem voltak a helyi üzletben, központból érkeztek.[ Szerkesztve ]
-
legopingvin
kezdő
Szerintetek "Tallneck 26.990 Ft + a jegesmacik ajándék" megéri vagy még reménykedjek év végéig kedvezőbb ajánlatban?
-
Bencus88
nagyúr
válasz legopingvin #74272 üzenetére
Ennél jobb kétpem, hog lesz
-
LÁZ
Topikgazda
#pipavagyok
asszem rövid lesz a briklinkes pályafutásom a 'rendelés' vonalon, kifizetem kedden a rendelést ~10k, erre kiderül, hogy csak hnap indul útnak (és erre is nekem kell rákérdezni), na, az ilyenekből van qrvára elegem...
mert ha vkinek bricklink boltja van, az gyanús, hogy ebből is akar vmi pénzt csinálni, akkor érdekelje már annyira a sztori, hogy max 2 napon belül feladja, de minden bizonnyal nem én vagyok a vevő az egyenletben, és fordítva ülök a lovon...
még az is lehet, hogy lemondom az egészet, és nekifutok a teljes listának még1x
@mindenki: nem kell a lavina, csak muszáj volt kiírnom az ideget
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
ez szerencsére ritka, kb. 10 rendelésből 1 ilyen.
nekem pont most volt egy ilyen, talán eddig a leglassabb, 2 hét volt mire megjött a cucc utalástól számítva, eladóval kommunikálni nem tudtam, nem írt vissza.
ja és új szettként volt hirdetve...tiszta por volt... ....nyád picsája az új! meg is írtam neki hogy az új az nem ez. plusz használt fig, feje szinte teljesen lekopva...ezt se hirdette.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
magickonfig
tag
Világítótorony 84k dobozsérült [link]
-
RapaNui1
aktív tag
Na hát azért vannak problémáim ezzel az AT-AT-vel rendesen. Kicsit fejnehéz a kicsike, nem tudom mennyi ideig tartanak majd ki a panelek anélkül, hogy meg ne ereszkedjen, vagy valami el ne törjön. A fejen ha felnyitom a kabint nekem nem áll meg a helyén a súlyánál fogva visszacsapódik. Az oldalpanelt 2 kis axial rúdra kell felakasztani, ha az oldalsó ajtót ki akarom nyitni akkor jön vele az egész oldala. Így hogy kezd kialakulni, szinte kezeletlenül nehéz lesz a végére és teljesen instabil hatása van, mintha bármelyik pillanatban össze akarna csuklani. Az illesztési rések sem kicsik. Ebben a tekintetben azt kell mondanom, hogy a Razor sokkal jobban sikerült szerintem minden téren függetlenül attól, hogy az nem egy klasszikus Star Wars darab, de szerintem mind kidolgozottságában, mind az illesztési rések tekintezében, mind stabilitásában, mozgathatóságában, játszhatóságában felülmúlja az AT-AT-t. Építés tekintetében viszont ez talán nagyobb kihívást tartogatott mint a Razor. Ennek még hátra van a bal oldala és a teteje ha még azok is rákerülnek remélem nem roskad össze. Már most biztos hogy nem tartom meg, amennyire tetszett az elején a lábak kialakítása, számomra annyira elcseszte a végét a Lego, kicsit csalódtam benne.
-
Mozaart
aktív tag
válasz RapaNui1 #74278 üzenetére
A labak bontasanal majd elore mondom hogy a ra nehezedo suly miatt a terd csomopont szet se akar majd jonni. Igy en azt mondom ha tudod h szet szeded fektesd el oldalra.
.
A lego mentsegere szol hogy tizenéve kerik toluk az UCS AT-AT ot es csak most tudtak megepiteni. Ez a leheto legstabilabb ami tud lenni ennyi elemszammal. Az AT-AT lepegeto jelentosen elter a tobbi jarmutol a galaxysban. A nehez aranyairol nem is beszelve.
.
Ezert tartott nekem is ennyi idobe a tervezes. Es még ezután jon majd a fekete leves az epites tesztelese.AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Mozaart #74279 üzenetére
Valószínűleg auért is lett ilyen keskeny maga a törzs része is, hogy építés során nehogy eldőljön valamelyik irányba, továbba gondolom, hogy súlynövelő hatása is lett volna minden egyes extra szélességnek, így is hatalmas súlyt kell elbírnia a lábaknak. Kiváncsi leszek majd, hogy a tiéd elbírja-e magát, sikerül-e megoldani.
-
Mozaart
aktív tag
válasz RapaNui1 #74280 üzenetére
Én is nagyon. Hidd el. Nalam a terd ami még kerdeses. A tobbi reszletben bizok az ujratervezesek soran. De a terd még egy vicces kor lesz. Lehet nem fog megállni de igy is rengeteget fejlodtem belole.
.
De eloszor mint regebben mondtam is. Felidoben megallok majd vele. Csak a labak fognak allni. Es azt fogom sulyozni. Felevig legalabb.
.
Plusz ha nem allna meg addig tervezek uj megoldast a labaknak amig jo nem lesz. Lehet elerem a Lego kepessegeit. Ezert lesz jo a Lego Masters mostani resze a Hid miatt.[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
sb
veterán
válasz Mozaart #74281 üzenetére
Lehet, hogy a tiédnél szintet kell lépni.
A gond az, hogy a fémnek tömege is van, tehát a többi, ezt tartó alkatrészből is (jóval) erősebb kellene.
@LÁZ
Ez elég bosszantó. Én 7-8 boltból vásároltam itthonról eddig de nekem is jók a tapasztalataim. Sőt, inkább fordított, hogy szinte azonnal átvehető/küldik, hiába pár napos átfutás van kiírva és esetleg elcseszett időpontban keresem őket (ünnep v. 4 napos hétvége előtt döglik be pl. a gyerek motorja... ) -
Llew
senior tag
-
HUN_Sector
őstag
válasz legopingvin #74272 üzenetére
Ha összerakni kell, van egy emag ucs-m, átadhatom. Azt hiszem 24 volt
-
sb
veterán
válasz Mozaart #74285 üzenetére
Persze, nem komolyan írtam. Ha CNC-vel marod az egészet akkor meg még nagyobb is lehetne...
Világos, hogy itt a Lego a cél.@Llew
Nem akartam feszegetni, hogy lovasszán volt a leak, nem kerekes. Ez nagy hóban biztos nem megy el.
Én nem látok stabilitási problémát, elég sok íves elem van ráapplikálva ami szintén fogja, de ami fontosabb, hogy vannak kétszintű lapok amiket pont ilyenre találtak ki szvsz. Itt viszont inkább elmentek az íves, dizájnosabb elemek felé az aljánál szvsz. -
legopingvin
kezdő
válasz HUN_Sector #74284 üzenetére
Köszi, de nem összerakni kell. Kifutás előtt szeretnék még egyet beszerezni és eltenni bontatlanul.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Djuree #74276 üzenetére
nagyobbik baj, hogy a maradék elemeknél meg persze szanaszét szóródik az elemszám, meg van ahol csak pl a 4 felni van meg, de a bolti vásárlás 1-2k, a 4 felni meg kb 200 huf vagy vmi, és emiatt is dobja szét a briklink 4-5 boltra a szros 27 elemet....agyrém
ilyenkor amúgy mi van, ha 2k az order limit, nekem meg kell 200 hufnyi cucc? elküldi vagy nekem kell győzködni, hogy küldje el, mert a postát amúgy is én fizetem, meg neki van boltja, nem nekem....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
apholyon
aktív tag
Eladó válogatja... de nem véletlenül adják meg a limitet... Még ha 100-200 Ft. hiányozna, de így, szerintem nem túl sanszos.
GwP hintó: nekem nagyon tetszik, még annak ellenére is, hogy szerintem sokkal jobban meg lehetett volna csinálni... csak sajnos magas lesz az értékhatár, ez meg közkedvelt lesz, tehát nem lesz olcsó...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
apholyon
aktív tag
76208 16k alatt, nem tudom volt-e már. Szerintem rendelek is egyet...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Maximo88HUN
csendes tag
Ezt sokszor kérdezték. Nálam is 2000Ft a limit. A csomagolóanyag+sorban állás+útiköltség. Munka mellett viszem a boltom. Ha az nap csak a Te csomagod kell feladnom, akkor 200Ft-ért lehet, hogy 1 órával később érek haza (MÁV menetrend miatt). Mivel utalsz, számlát kell kiállítanom, a könyvelőm fix összegért dolgozik, de az ilyen pár száz forintos összegért húzza a száját. Egyszerűen annyira idő rabló ezeket a kis tételeket összeszedni, hogy a 200Ft-od nekem 600Ft-ba és fél órámba kerül.
Egyébként megnéztem a listád, még az ömlesztettet is áttúrtam, de 2-3 tétel lett volna nálam, ezért nem is jelentkeztem. Felnim sincs, az a szűk keresztmetszet a szélvédő mellett.
Dell e7440, 5310 + Xiaomi Mi 9T + Ender 3
-
En meg szoktam kerni szepen, es eddig 3-bol 3x elkuldtek. Adtam nekik + par szaz forintot, mert ugye megmozdulni plusz penz, es tok jol jott, hogy nem kell tobb boltbol osszerendelni. De egyebkent total megertem, ha nemet mond.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Pötyi
őstag
-
edgR
őstag
Tegyük fel 25%-os marginnál, 200Ft-os rendelésnél te szarakodnál 40Ft profitért és járkálnál emiatt még postára is?
A boríték árát nem fedezné a profitod, amibe beletennéd az 1db alkatrészét a kedves vásárlónak + becsomagoltad + sorban álltál a postán, ahová szintén nem 1mp volt eljutni, és még pénzbe is került. -
sb
veterán
válasz Maximo88HUN #74294 üzenetére
Áttúrom majd én is, szerintem szélvédőm van, ha az segit. Felni is jó pár de az biztos, hogy ilyen nincs.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Maximo88HUN #74294 üzenetére
igen, ez világos nekem is, csak ugye a másik fele meg az, hogy akkor kuka az egész (esélytelen lerendeljem itthonról), mert 4 helyen vannak meg az elemek 4 embernél, ergo vkinél tuti hogy csak 1 két elem marad, pl a listámnál is, pl 1 boltban vannak meg csak a felnik itthon használtan, de semmi más nincs nála . Valszeg a magyar piac sajátossága vagy ntom, mert a 'nagymenőknél' sincs minden még használtan sem, hogy max 2 helyről rendeljem...
ntom mennyire speckók az elemek, mennyire nem, de valszeg az lesz a vége, hogy kintről kell lerendeljem 1 max 2 helyről, mert abban kb biztos vagyok, hogy pl ha meglesz a 90% németből pl, a maradék 10% itthon megintcsak 3 helyről lenne 1-1-1 elemekkel....
úgyhogy így jártam
@edgR: 40ft-ért én sem szarakodnék, ezt vágom, de így meg bszhatom az egészet adott esetben, pont amiért feljebb is írtam, mert kb mindenkinél csak 1-2 elem van...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik