Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz RapaNui1 #70662 üzenetére

    Ezt már írtam régebben, hogy itthon egyáltalán nem divat a kedvezménnyel indítás, míg a németeknél szinte minden készlet kedvezményes előrendeléssel indul. Amíg itthon vártunk, hogy mikor esik az ár, majd fél év múlva talán... ott azon az áron veszed ha még megjelenés előtt rendeled. :)
    Sőt itthon a bevett szokás a nyitó bünti, lásd pl. SC Skyline: megjelent és elkapkodják? Adjuk drágán! Ehhez képest igazán kontrasztos.

    De ami durvább sztem az nem a webshop, hanem a Store. Az ugye hivatalos (márka szerint) bolt és arról írtam, hogy jöttek a -15-20%-os új szettek. Plusz a téma szerinti -20-30% nyár eleje óta megy folyamatosan.

    szerk:
    @Mauzes
    Igen, van tér. Az árfolyam azért most elkezdett felfelé kúszni, de 370-nél az év bő első felében 10% felett volt csak abban tartalék. Egyébként a Storenak nyár elején volt egy 30%-os, talán Technic akciója... azóta álltak be a 20%-ra, lehet, hogy azzal még fogyott elég.

    @maross
    A tésztázó már megvan nekünk is rég és össze is van rakva, de moc-ok is tetszenek belőle és ez is sláger készlet az akciós listákon. 10k-ért így nekem is erős volt a késztetés, hogy elférne még belőle pár darab. :) Most meg már 10k alatt...
    Gondolom ezt se viszik. az akciós készletek eléggé egybecsengnek a boltok között, és nem csak országon belül. De ez is kezd elég kiterjedt lenni, lassan általános. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák