Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Mauzes #68410 üzenetére

    Viszont darabárban általában jók a nagy modellek, hiába exkluzívak és ár-érzéketlen rétegeknek szólnak inkább. A relatív áruk sokszor jobb mint a 10-20k-s City és egyéb kommersz szetteknek.

    @Tyler Durden
    A listaár itthon most teljesen irreális az aktuális árakhoz és árfolyamokhoz képest. Rajta van a S@H vs webshopok szokásos 10-20% árkülönbsége és az EURHUF 370 vs 420/425 eltérése is, az is 15%. Így már gyk. bárhogy olcsóbb a Lego mint itthon, központi árfolyammal és listaáron. Nem véletlenül futottak be 30%-os kedvezmények még a Store-okban is. (Aztán lehetne folytatni a sort, hogy itthon mi drágább még és mennyivel, sajnos nehezen érnénk a végére... az deviza árfolyam se véletlenül olyan mintha 400 felett ragadt volna, nem csak konkrétan itt a Legonál.)
    A funkcióra visszatérve, lehet, hogy felszámolnák azt is de szvsz felesleges és indokolatlan lenne. Ettől még megtehetnék... ahogy azt is, hogy alig van funkció a drága modellben, vagy pl. elvérzik a Powered Up. Más a célközönség, amíg ez jó nekik és így is veszik addig feleslegesen nem törik magukat... ill. arra ott vannak a munkagépek. :)

Új hozzászólás Aktív témák