-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Tyler Durden #68749 üzenetére
Karácsony előtt lecsúsztam róla, mindenhonnan kifogyott vagy már drágábban volt, végül szilveszter este vettem egy bontatlant másodkézből még bolti áron. Akkor már úgy voltam vele, eltesszük idénre. Mikulás látogatása is esélyes, de pályázok még egy Roxmorts falura is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Djuree
félisten
válasz Zotyipotyi #68738 üzenetére
köszi rendeltem is egyet, jópofa lesz, nincs másik ilyen téli nekem. de lehet ezekután lesz.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Gizmo86
csendes tag
válasz Zotyipotyi #68738 üzenetére
Ezer kösz! Év végén megy majd a mikulás látogatása és a karácsonyi főutca mellé.
-
addikt
-
Throme
veterán
válasz Tyler Durden #68749 üzenetére
A vonatot előbb utóbb visszahozzák, ha nem is ugyanazt. Eléggé témába vág és népszerű volt. Egy klasszik karácsonyi kép, mikor kisvonat köröz a karifa alatt.
Nekem legalább is ez a tippem, hogy visszahozzák valamilyen formában (remélem ez nem a villamos volt ).#68751Dilikutya
Roxmorts szett több WV faluban megjelenik. Hangulatában passzol. Én is beszereztem.
Még a HP-s szellemházon gondolkodtam , de mikor RapaNui1 fórumtárs megépítette, bemutatta, eldöntöttem, hogy ez is be tud épülni a "rendszerbe" . Nyilván a vérfarkas nem látható, az már túlzás lenne, bár Te szoktál horror mikulás témát építeni, ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Throme #68755 üzenetére
A szellemház is fasza a havas téma miatt. Engem valóban nem zavar a vérfarkas, bele tudom integrálni a karácsonyi szettbe. Tavaly úgyis kimaradt, inkább a baltásgyilkosos slasher volt a fő csapás, idén lehet valami klasszikus szörnyes lesz, szinte a teljes Universal szörnycsapat megvan, pont a gyűjthető régi vérfarkas hiányzik csak, meg az egyik gyűjthető zombi, de zombi később is volt.
Vonatot mi is akarunk a fa alá, csak nem tudom, mi legyen. A jelenleg kaphatókból a tehervonat a szimpatikusabb a klasszikus vonat kinézet miatt, bár az igazi egy gőzös lenne, a tavaly kifutott HP vonatot majdnem meg is vettem, bár abba még motort kéne építeni.Idén már tervezem a Mikulás mech vs. Amerika kapitány mech csata folytatását is, még időben vagyok, ugyanis jó lenne némi épített díszlettel pár perces stop motion animációban megcsinálni a 2. részt, a forgatókönyv fejben már alakul, a nyitó jelenetben Amerika Kapitány és Rozsomák (ő van még meg mechben is) épp egy kocsmában mulat, de akarok egy rövid snittet főcímnek a Péntek 13 VI. rész mintájára is, ahogy a gonosz Mikulás kikel a sírjából egy villámcsapás miatt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
addikt
válasz Throme #68755 üzenetére
Megmondom őszintén erre várok, szerintem nagyon feelinges. Gyakorlatilag ha Manóház+Mikilátogatás+ Roxmorts+vonat, akkor készen is vagyok karácsony ügyileg (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Throme
veterán
válasz Tyler Durden #68758 üzenetére
A fő utca a villamossal (tavalyi szett) nem játszik?
-
addikt
-
Tony21
tag
válasz Tony21 #57673 üzenetére
aztán jöttek ezek ...
Aztán beesett a 99. MOC, a Mass Effect M35 Mako-ja is:
Aztán behajózott a 100.
Mikor 2020-ban újra elkezdtem Legoval időt pocsékolni, sosem gondoltam, hogy egy ilyen egyszerű kis darabszámú készletből ennyi mindent lehet csinálni ...
Csak egy helikopter van közöttük
Van még ötletem, úgyhogy a lista bővül ...Ja, az összes clip-es alkatrészt cserélni kellett már, van amelyiket 2x is ... nem ilyen igénybevételre tervezték őket
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Tony21
tag
válasz Tyler Durden #68762 üzenetére
Köszi!
#68764 Crus: én biztosan nem, mivel csak úgy szeretek építeni, hogy azt csinálom, amihez kedvem van.
Mondjuk múltkor betaláltak rebrickable-n, hogy a 75576 avatar-os szettből tuti nem tudok helikoptert csinálni, mert olyan az alkatrészállománya. Alapból nem is érdekelt a dolog, mert nincsen meg a készlet, studio-ban meg nem szeretek építeni. Aztán kíváncsiságból ránéztem az alkatrészlistára és megpiszkálta a fantáziámat. Úgyhogy studio-ban voltam kénytelen építeni helit bakke -
válasz Tony21 #68765 üzenetére
O ne viccelj, a show kedveert tegyel kivetelt. Biztos remek nyeremenyek is lesznek, es tuti tok erdekes/tanulsagos lesz az egesze. Na meg a hirnev, es a lego klubos felebarataid, akik szeretnenek szurkolnak neked
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
BestBuyTopik
csendes újonc
Kockashopon speed championok jó aron vannak most es 10000 felett ingyen szallitas van.
-
Borgirfan
lelkes újonc
válasz BestBuyTopik #68768 üzenetére
Valóban. Engem a 76912 érdekelne csak ebben a témakörben és árúkereső szerint is ők most a legolcsóbbak.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz csaabz #68770 üzenetére
Jó kis szettek, gratulálok hozzá, így lesz örömteli egy szülinap
Felmentem a Lego oldalára de még 2 ajandékkal sem találtam most semmi olyat, amit érdemes lenne megvennem, ráadásul azeétékhataár is magas. Sajnos a jelenlegi készleteket 420ft os euroval valtja a Lego így jobban megéri külföldről beszerezni vagy közvetítőn keresztül és az ajándékok értéke elveszik, mert más forrásból 20-30, de akár 40%-os kedvezménnyel is beszerezhető egy készlet mint a Lego oldaláról. Nem tudom mennyire eshetett vissza a kereslet, de csak rájönnek egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
válasz Mozaart #68774 üzenetére
Akkor ez egy Obi-Want?Dehogynem jött ki
Ez a 75333 Obi-Wan figurája
Csak kapsz hozzá még egy párszáz forintos csuklyát -
Borgirfan
lelkes újonc
válasz wolfcsibe84 #68775 üzenetére
Szét adom! A 31127 Street Racer-nek is van egy hasonló opciója, de az nem ennyire kidolgozott. :/
-
Throme
veterán
-
Djuree
félisten
szépség? ez?!
hát a szépségről alkotott fogalmaink nagyon eltérnek asszem.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bordi10
senior tag
Még csak azt sem kell, a set része a haj+csuklya.
Annyi, hogy csóri Obi nem tud csuklyában vezetni, csak a hajjal lehet beültetni a bubi alá
Ez a figura 1-1-ben innen van.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Dilikutya
félisten
válasz HUN_Sector #68785 üzenetére
Az a Bionicle szett elképesztően béna, ma sem értem, miért kellett.
-
bordi10
senior tag
válasz HUN_Sector #68788 üzenetére
Semmi sincs ingyen, kellett, hogy költsél sztem pár 10 ezret...
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Sah-on ez az utánrendeléses dolog rendesen szokott működni?
Szemeztem már régóta a Camaro-val, és ennyiért már megvenném, de még nem rendeltem soha a sah felületéről, pláne nem csak utánrendelhető dolgot.
Akinek van ezzel tapasztalata: nyugodtan lehet így is rendelni tőlük, az akciós áron kapom meg a rendelést? -
HUN_Sector
őstag
válasz lazioforever #68790 üzenetére
Persze, az összeget zárolják, két hét múlva lehet hogy automatikusan feloldódik, de max zárolják újra majd. Te biztosítva vagy, hogy ezen az áron kapod meg.
-
ZsZso
Közösségépítő
Hatalmas szett lett, szerintem mindenképp vedd meg! Mi ezt építettük belőle:
Életünk első MOCja volt. Először sajnáltam egy kicsit rá a lóvét, de mivel ajándékba adtam a LEGOt + a PDFet, ezért elengedtem. Aztán láttam, hogy mi mennyiségű meló van a doksiban, és milyen eszméletlen jól oldotta meg az ürge, úgyhogy a végén egyetlen egy € centet sem sajnáltam.
Feleségem 2 napon keresztül pakolgatta össze . Kicsit segítettem néha, tényleg nagyon különleges élmény volt a normál LEGO építéshez képest.Durván jól sikerült készlet ez, van pár tényleg jó alt build hozzá.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Crus
őstag
Összeraktuk ez a Marvel 76208 Goat hajót. Hát én rég csalódtam ekkorát. Pozitívan!
Abszolút nem vagyok Marvel rajongó... sőt. De ez... 16k-ért. Úgy érzem megloptam a Legót.
5 minifig! 2 kecske, őket építeni kell. És persze maga a hajó, ami SOKKAL nagyobb, mint amire számítottunk! És persze van egy felépítmény/házikó is rajta, amibe jutott néhány aprócska berendezési tárgy, ill. a hátulján van szabad hely, a pótalkatrészekből lehet oda fáklyát, meg varázsbotot építeni.
Az építési élménye is teljesen fun. Gyorsan és élvezetesen lehet haladni, hiszen 8+-os készlet, de mégis a végeredmény nagyon pofás! Érdekes volt megépíteni a sárkányos elejét, kígyós hátulját és a pajzsok is nagyon jól mutatnak rajta.
Ennyiért ez egyszerűen szenzációs! Le vagyok nyűgözve!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
czanga
őstag
Ahogy látom közben az itthon megjelenő LEGO magazinok ára 2000 Ft-ra emelkedett. Az fincsi...
-
Cece04
tag
Sziasztok,
duplo vonat (10875) pár hónap után bedöglött, be sem kapcsol. (Láttam itt inkább a hajtás probléma a jellemző) Emagnál vettük ezt a készletet még karácsonykor akciósan (33e), azt mondják hogy egyben vissza kéne küldeni az egészet, mert a lego nem javít, ezért visszaadják az árát. De most 43 a legolcsóbb, szóval nem pálya, meg egyébként is.. Valaki foglalkozik javítással? Vagy lehet venni valahol csak vonat talpat értelmes áron?
[ Szerkesztve ]
A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
Mauzes
addikt
válasz Cece04 #68796 üzenetére
Szerintem kötelesek elhárítani a hibát az alábbi lehetőségek és sorrend szerint: 1) javítás, 2) csere, 3) pénzvisszatérítés.
Ha kell maga a készlet, akkor én megpróbálnék ragaszkodni a cseréhez, ez még nem kifutott készlet. Persze ha nekik pont nincs, akkor valószínűleg leráznak és nem tudsz mást tenni, mint a pénzzel megelégedni (legfeljebb teszel fogyasztóvédelmi panaszt, de nem biztos, hogy jogos, én sem értek hozzá jogilag).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingyen kellene, de tegnapra