- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz RapaNui1 #62249 üzenetére
Szép járgány.
Jól néz ki kicsiben is, csak a 40517-et sose lehet beszerezni. Mármint kapható, röhejes áron, de normálisan a S@H-on kívül nem láttam még.Ekkora méretben persze hogy kiállítási darab, figura sincs hozzá méretben passzoló, ez nyilvánvalóan nem játék. Egy Creator autó sem az, de az gurul, van működő funkciója, az jobban játszható, bár gyereknek roncsderbire nem azt adnám.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #62185 üzenetére
Végül nem sikerült ma csak a Hubble-t összerakni, sajnos a többi holnapra marad. De holnap befejezem... A képen még fordítva van a napelem, de már kijavítottam.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
RapaNui1
aktív tag
-
HUN_Sector
őstag
Valaki nem tudja melyik készletben volt ez a sima, sötétzöld mellvért?
Eladóknál listázza is, de a bricklink maga nem adja meg melyik készletben, vagy figurán volt sötétzöld.
[link] -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz HUN_Sector #62255 üzenetére
Knights Kingdomban volt sötét zöld, meg sötét vörös , meg lila festett mintás . Szerintem ezek "kijöttek" a gyárból festetlenül, vagy pabba volt esetleg.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
edgR
őstag
válasz HUN_Sector #62258 üzenetére
egyedi összeállítású figurán lévő ki tudja honnan a francból származó mellvért
-
xcvbxcvb
aktív tag
Jól néz ki . Egyedi minifigura . Neked honnan lett ilyen mellvérted ?
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Llew
senior tag
Sötétzöld mellvértes figura.
Ezek többnyire a Knights Kingdom mellvértek mintázatlan verziói, de ilyen formában nem voltak készletben.
A sötétzöld konkrétan ezé a figuráé:
Nekem is van piros, meg tan-is. Utóbbi valószínűleg teszt szín vagy hasonló lehetett, mert az még festve sem jelent meg.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
RapaNui1
aktív tag
Valami nem stimmel ezzel a Vespával. Ha a kitámasztót felhajtom a hátsó kerék tökéletesen gurul, de az első akad, az egész eleje ha előre tolom hátra nyeklik ha meg hátra akkor előre. Most vagy ennyire gagyi lett és a Lego tényleg kizárólag csak kiállítási darabnak szánta, vagy elcsesztem valamit az összerakás során. Holnap utána járok neki, de ha nem én csesztem el és ez tényleg ilyen konstrukció, hogy a Creator autókkal ellentétben meg csak gurulni sem lehet vele, akkor azon kívül hogy tényleg szép nem sok értelme van. Holnap kiderítem, de ha nem én vagyok a ludas akkor egyáltalán nem ajánlott készlet, de volt már rá példa hogy benéztem valamit.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz RapaNui1 #62264 üzenetére
Megnéztem építsd fel Zoli videóját. Most nagyot csalódtam, javítsatok ki de mekkora már hogy a Vespa pont legnagyobb hibáját nem szemlélteti és mondja el legalább is én nem találtam a videóban. Egyszer sem próbálta meg előre vagy hátra tolni. Mekkora propaganda videó már, mézes-mázos, csak épp nem gyakorlatias.
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz RapaNui1 #62269 üzenetére
Hát ez ilyen, a nagyköveteknél, lego influenszereknél. Ha minden készletnél leírnák hogy szétesik, árnyalatkülönbségek vannak, karcos a szélvédő, nem működik rendesen, k drága lett, nem kapnának támogatást.
-
manokaj
tag
-
gaga33
tag
Ha valakinek sürgős lenne [link]
-
sb
veterán
Ilyen? Mert ez elvileg ilyen...
https://youtu.be/ocqpah2pHIM?t=396[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
Ezzel nem tudok egyetérteni, láttam már pár videoját, szinte kivétel nélkül volt benne negatívum is, sőt, néhány esetben majdhogynem csak az. Szerintem objektívan mutat be, amikor nem, akkor pedig jelzi.
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
sb
veterán
válasz RapaNui1 #62253 üzenetére
Köszi, figyelmetlen voltam.
Egyébként a képek alapján van olyan ahol simán más színre tippeltem volna hivatalosan is mert annyira eltérő volt. És mivel belső rész így igazából lehetne is.De azóta megnéztem az elemlistáját is és valóban egyféle elvben az összes kék. Bright light blue.
-
JRussel
újonc
Hamarosan kifutó vagy már kifutott készletek közül szerintetek melyikben van növekedési fantázia? Kisebb értékűekben gondolkodom (5-30 ezer körül).
-
HUN_Sector
őstag
válasz JRussel #62283 üzenetére
Ezt az őszi, kifutás előtti időszakban kérdezd
Egyébként meg vegyél mikulás látogatása készletet, az idén télen köszön el ha jól tudom.
Ha lesz még mikulás szán, az is jó befektetés.A speed championsból a dodge, illetve ha 22 körül tudsz szerezni, akkor 75302 imperial landing craft
[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
Kb 1 év után végre sikerült összeraknom a Kísértetkastélyt. Nagyon impozáns mérete van, élvezetes volt építeni. Modular mellé nyugodtan oda lehet rakni. A lift mechanika jópofa, a következő lépés a motorizálás lenne. Ami külön jó érzéssel fog el az a rengeteg Adventures utalás (nem csoda, mert Barron retidenciája végülis), imádtam az egyiptomi témát gyerekkoromban.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
soo277
őstag
Nem tudom volt e már(akkor bocsi),de itt a gatyámba csináltam párszor
[menyország]BT: wersoo#21211
-
joe-ker
senior tag
LEGO City Space Ride Űrutazós élmény teherautó (60313) 2023GYJAT20 köddal 8000huf
-
HUN_Sector
őstag
Hm… a 75280-as készleteimet úgy viszik 9990-ért, mint ha ingyen adnám Azt hittem, idén kisebb lesz már a kereslet
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Szétszedtem a Vespa elejét. Nem vagyok benne teljesen biztos, de lehet hogy a kormánynál valamit előzőleg rosszul raktam össze. Most akadás mentesen forog a kerék és nincs akkora kottyanás sem ettől függetlenül továbbra is azt mondom, hogy nagyon gyenge konstrukció lett. Azonban tekintsünk is el ettől mert végtére is egy, kiállítási darab, azonban amit végképp nem értek és szerintem simán megoldható lett volna, hogy nálam az első sárvédő két fele szinte soha nem illeszkedik pontosan, a két fél középen is kicsit eláll egymástól és az egyik fél sokszor meglóg és esztétikailag engem nagyon zavar, hogy az egyik fele kicsit lejjebb van mint a másik. Ezt simán megoldhatták volna elől és hátul a két felet összetartó1-1 pinnel amit utána a burkolati elemekkel eltakartattak volna. Sok szöszmötölés után persze nagyjából be tudom állítani, és végtére úgy is a szekrényben fog állni, de már maga a tudat is borzolja a kedélyemet, hogy lehetett volna ez jobb is. Mindent összegezve maga a végeredmény szép lett, de a sok bosszantó hibája miatt nem lett a kedvencem. Persze a páromnak ismerősöknek tetszik, mert ők már csak a végeredményt látják, de biztos vagyok benne aki megépíti az némiképp értetlenül fog állni pár dolog előtt, hogy ezt vajon miért nem orvosolta a lego.
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
válasz HUN_Sector #62293 üzenetére
most lesz igazán keresett, hogy kivonták, meg jól kombinálható az újjal
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Segal
veterán
válasz RapaNui1 #62294 üzenetére
Amikor megjelent a Lego Ducati több alkalommal is nagyon kevés választott el tőle hogy megvegyem, de végül mégsem tettem.
Utólag kiderült hogy jó döntés volt mert Kínából megérkezett egy sokkal jobb verzió...
Milliószor kidolgozottabb amiben javították a Lego féle verzió (számomra) több hibáját is.
Szóval nem mindig sikerül tökéletesre 1-1 szett a Legotól.
Persze kiállítva ez a Vespa is szép, de valahogy mégsem érzem hogy birtokolnom kéne"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Throme
veterán
válasz Sundesz #62289 üzenetére
Jól áll neki a Defender - szerű - szöld szín. Nekem is tetszik. Kihajtogatós, játszható konstrukció is szerencsés választés szvsz.
Nézem, hogy nyitva az egyes szektorok 6 bütyök mélyek. A legutóbbi karácsonyi szettnél a 4-5 bütyöks mélységet többen kritikával illették. Tény, hogy a 6 több, mint a 4,5, viszont így nyitva 90-120°-ban van azért tér érzet.
Azt a tornyot nem vitték kicsit túlzásba? Jelentősen kiemelkedik. -
Throme
veterán
A Lego féle Ducati-ban milyen hibák vannak?
Nekem csak az állvány problémás picit, ami kissé instabil, mikor rajta van a motor.
A szélvédő csak egy fólia, de ez nem zavaró szerintem.
Kapott új alkatrészeket (féktárcsa, első teleszkóp, az említett fólia szélvédő...).
Kapott működő váltót.
Tetszik benne, hogy a BMW motor után már ennek is fekete a felnije.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Tegnapi nap sikerült befejeznem a 31120 középkori creator várat. Azt kell mondjam számomra ár/teljesítményben az egyik legjobb készlet, még úgy is, hogy a lego ezúttal is kispórolta a minifigurákat. Az építési élmény is nagyon jó egy cseppet sem untam, pedig nyílván a creator vonal miatt ez inkább gyerekeknek szól. Változatos az egész összerakás és jó látni milyen összetett építmény alakul ki a kezünk munkája során. A végén mikor ránéztem sajnáltam, hogy felnőtt vagyok, fél karomat adtam volna egy ilyen várert gyerekként + eszméletlen időt el lehetett volna vele tölteni különböző csatákat lebonyolítva. Tudom sokaknak megvan a topikban illetve össze is van rakva, de aki esetleg gondolkozik ilyesmiben akár gyereknek akár saját magának, az szerezze be, nem fogja megbánni.
Részemről valamikor a közeljövőben megépítem az egyik 3x MOC-t belőle /2 másik még padláson figyel bontatlan dobozban/ illetve több MOC is tervben van véve ebből. Egy szó, mint 100 számomra ez bármennyire is egy egyszerűbb szett 10/10-es, örülnék, ha több ilyen igényes készletet adna ki a lego. Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy nagyon várom a kovácsműhely összerakását is..
Végül pár kép:
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vicces képek
- PlayStation 1 / 2
- Kupon kunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest