- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Elkészült az első filmes speed champion szettem, a 007-es AM verdája.
Örültem az új alkatrészeknek.
A matrica színeltérés sajnos sztenderd probléma a Lego-nál, de én már hozzászoktam.Beltér is kapott némi részletet, pláne összehasonlítva a 6 széles érával.
Szerencsére Bondunk is befér hajjal együtt az autóba.Nem tudom, hogy a hátsó szélvédő elem mennyire egyedi (a festést leszámítva), kíváncsi leszek, hogy felhasználják még SC fronton egy másik régi verdához?
Aki szereti az SC vonalat legóból annak ez is egy kötelező darab, pláne, ha a JB filmek is bejönnek.
Dom Charger-e is megvan. Igaz ebből már ez lesz a 3-dik legó készletem (2 SC és 1 Technic), de nem baj.
Hát el tudnék viselni SC sorozaton belül egy dupla szettet regi - új Mustang-ból. Tudom lerágott csont és 6 szélesben már van Mustang (ahogy Creatorban is).
Dodge Challenger-ből egy frissebb (pl 2015< ) verziót. Tudom ebből is van 6 széles, meg 8 széles korábbi modell. -
Dilikutya
félisten
válasz Throme #61351 üzenetére
Egyet én is összeraktam karácsonyra. Nagyon tetszetős, szép autó, jók a részletek, és elég masszív a karosszéria a modern sportkocsikhoz képest.
A hátsó szélvédő teljesen egyedi, csak ebben a készletben van egyelőre.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
draco31
veterán
válasz Throme #61351 üzenetére
Képeken-videókon nem tetszett nekem ez, de megkaptam ajándékba ősszel. Kézben tartva már egészen más a véleményem, de nekem még mindig az Audi Quattro viszi a prímet
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
sb
veterán
válasz Dilikutya #61350 üzenetére
Ma én is szétnéztem mert épp ott jártam, semmi használható.
A füzeteket láttam de valahogy ezek nem nagyon vonzanak. Egy hete még Darth Maul is volt kb. 3db, ma már csak egy újság, kilopva.HUN_Sector írásai óta nézek rá érdekességképpen itt-ott és gyk. tényleg minden sz*r ki van lopva mindenhonnan, nem csak Lego, más is, van ahonnan több cucc is. Hihetetlen.
Az árakra visszatérve: Ami még ledöbbentett, karácsony előtt 2-3 nappal ill. kb. 3 hete egy Játékszigetben jártam. A polcok korábban roskadásig Legóval, volt egész jó akciójuk is régebben. Most karácsony előtt a polcok fele már üres volt, össze volt rendezve a maradék és az üres polc lefedve. Árakban persze elszállva: City kórház ami nemrég valahol 20k körül volt, de 26-ért sokszor el lehetett hozni több helyről is: itt 40k volt. A többi készlet is hasonlóan árazva.
Szóval a karácsonyi rohamban nem mindenhol prioritás az akciózgatás ha brutál áron is kifosztják a polcokat. -
RapaNui1
aktív tag
válasz manokaj #61360 üzenetére
Basszus, látom mem unatkoztál. Mi a Titanicot építjük már egy hete és még csak a 3. doboz lett kész, elkezdtem a Home Alonet is ott meg az alsó szint készült el, de most megint belassultunk, szóval már csak jövőre lesz ezekből bármi is. Garatula szép lesz a végeredmény, igazi izom autó, az egyik legszebb a sorozatban
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Tyler Durden #61151 üzenetére
Nekem is megvan, meg gyerekkoromban néztem az osztrák 1 en a részeket. Ma már irtó gagyi maga a film, de az autó az nagyon adja meg a figurak is
-
apholyon
aktív tag
válasz draco31 #61359 üzenetére
Én az SC sorozatból csak a klasszikus autókat kezdtem el megvenni, Ferrari, Lambo, Aston... És pont a Quattroról lecsúsztam, amit nagyon sajnálok, de 10k körül sem nagyon van már belőle... Pedig képen is jól néz ki. Ezen felül próbáltam az aktuális szettekből a 70-es Charger / Corvette kombót behúzni, de azok ugye párban vannak és senkinek sem kell csak a másik...
Kérdeztem már régebben, de ha láttok jó áron az Audiból, szóljatok.
[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
draco31
veterán
válasz apholyon #61367 üzenetére
Én nagyjából mindent megvettem/kaptam, dupla szettesek maradtak csak ki nagyjából. Illetve ami nem tetszik, pl a Lotus Evija, az olyan semmilyen forma nekem.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
HUN_Sector
őstag
Segítsetek légyszi, megzavarodtam.
28-án leadtam a legonak egy törött elemről való utánrendelést. Narancssárga 2x1 brick clipssel.
Visszaigazolták, hogy megkapták.Ma délután, miközben a családdal az ikeában voltunk, meg jött egy ilyen email rendelési számmal:
"A LEGO.com megrendelésedet visszaigazoltuk.
Minnie háza és kávézója V29, 13993 Ft
Állapot: Folyamatban"
(Hozzáteszem, ez egy sold out készlet)Feladó: Noreply@t.crm.lego.com, ami szokott lenni.
A levélben a pontos címem szerepel, szóval nem spam.Pénzlevonásom nem volt, de a rendeléseim között sem látszik.
A fiókom kétlépcsős hitelesítéssel védett és a banki fizetésem szintúgy.Szerintetek mi lehet?
(el bírnám viselni, ha a törött elem miatt ezzel a duplóval engesztelnének ki, legkisebb leányom imádná)[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz HUN_Sector #61369 üzenetére
sztem csak a szokásos káosz, de kiváncsi leszek, hogy mit hoznak ki , ha shipped is lesz, akkor viszont buktad a 2x1-es brickedet
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
balint82
senior tag
válasz HUN_Sector #61369 üzenetére
Ha a rendelések között nincs semmi, akkor valszeg valami tévedés.
Korábban, bármikor rendeltél ebből a szettből?
Google Pixel 4a
-
HUN_Sector
őstag
Tudom hogy bilibe lóga a kezem, én is a káoszra tippelek.
Sose rendeltem ilyet. A duplo nem lego
-
Mozaart
aktív tag
válasz HUN_Sector #61372 üzenetére
A duplo is lego. Attol meg hogy mar az elemek butykeire Lego van ranyomva nem Duplo. Tehat Lego!
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
gaga33
tag
Tegnap láttam a tornyot élőben, (Lego változatot)... Asztaaaa. Borzalmas. Annyira steril, annyira gáz, még a színe sem hasonlít az eredetire, minden kihagyva belőle és mindennek nevezhető de szépnek én nem nevezném. Az alsó fele a régi stilus, a teteje a mai, a liftek felismerhetetlenek, összecsapott az egész. Videókból nem is jött le mennyire ronda. Aki összeépítette azt mondta ennél unalmasabb semmi nem volt Legó terén, szét is fogja szedni mert nem illik sehová (hatalmas a háza pedig) hét nap alatt pormágnes lett... A doboza viszont jól néz ki Kérdeztem megérte-e amire csak azt mondta inkább ne kérdezzem Akinek esetleg bántó egy vélemény attól előre is elnézést hogy nem tudom magasztalni, de javaslom aki nem látta élőben az előbb nézze meg. Az eredeti is ....... de ez nagyon ..... Aki pedig megépítette és tetszik neki annak viszont biztosan megérte. A lényeg az hogy megkedvelni, megtartani és nézegetni. A barátomnak Respect azért mert őszintén megmondta az eddigi legnagyobb tévedése volt ez a készlet, tudom hogy olvassa ezt Az ötlete nem volt rossz, VH csatajelenethez tankcsapdákat, lövészárkokat csinálhatna bőven egy terepasztalhoz annyi X van benne ....
[ Szerkesztve ]
-
joe-ker
senior tag
Van pár UCS ha valakit érdekel: [link]
-
RapaNui1
aktív tag
válasz gaga33 #61374 üzenetére
Nagyon gondolkodtam, hogy erre egyáltalán írjak-e bármit is, mert korábban már kiveséztük ezt a dolgot. Egyetlen észrevétel csupán. Olyan mintha azt írtad volna, hogy akinek tetszik az nem őszinte, mert ez a készlet nem jöhet be senkinek és hogy a haverod az egyetlen igaz ember. Szóval inkább nem folytatom tovább mert korábban már mindegyikünk leírta többször is az álláspontját.
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
-
apholyon
aktív tag
válasz gaga33 #61374 üzenetére
Szerintem az előző eszmefuttatás után erre már igazán semmi szükség nem volt, mindenkinek lejött, hogy neked nem tetszik és szerinted nem éri meg... Én tényleg mindenki véleményét minden témában értékelem, de a kevesebb néha több.
BÚÉK mindenkinek előre is!
-
gaga33
tag
válasz apholyon #61377 üzenetére
Igaz, csak most láttam élőben, és így kerek egy vélemény RapaNui1szerinted mindig minden rólad szól? Elárulom nem, te leirtad neked mennyire bejön, leirtad a párod arra kért örökre megtartsd s neked ez a legfontosabb, majd leirtad valószínű mennie kell..... Nincs ezzel gond, nem szóltam hozzá a te dolgod és hidd el születik itt olyan vélemény is ami nem neked rólad miattad születik
B.U.É.K[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
A segítségeteket szeretném kérni. Kisfiam nagy vágya volt, hogy betonpumpát kapjon a betonkeverője mellé. Így a Jézuska intézkedett, megvette a 42128-as Technic készletet, illetve a rebrickable-ről az összeszerelési útmutatót. Apa dolgozott, a mű elkészült, azonban egy pici elem hiányzik. Enélkül viszont pont a pneumatika nem működik.
Ebből az elemből van eggyel kevesebb 4211508:
Tudna esetleg nekem valaki segíteni a pótlásban? Akár úgy, hogy ha van egy felesleges elem otthon, vagy valalmi lego boltból tud "turkálni" egy ilyet. Természetesen a költséget állom.
(Néztem neten, de úgy kb. egy hónap lenne, ami nagyon hosszú idő a kisfiamnak, mivel hónapok óta erre vágyott.)Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni, vagy van valami jó ötlete, hogy mit kellene csinálnom.
-
gaga33
tag
Új Zéland, jönnek az új árak....
A pontos idő Új-Zéland-on most23:54:312022. december 31., szombat, hét 52 [link][ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz RapaNui1 #61376 üzenetére
" Olyan mintha azt írtad volna" , de nem azt írta. Lehet van benne él ,de nem ezt írta.
Ha van valakinek negatív vélemény egy szettről azt is le lehet írni, ha nem bántó módon teszi
Értem én, hogy nem jó olvasni, számunkra tetsző szettről negatív kritikát, de ilyen is van.
(szvsz)Én olvasgattam a leírás arról a szettről és szerintem is jól néz ki. Igaz több - más - okból nekem se lesz beszerezve.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz gaga33 #61384 üzenetére
Emeltek?
Kérdeztem korábban az EURHUF átértékelést is, hogy van-e valakinek tapasztalata. (Gyk, nem áremelés, hanem a többi készlet átárazása az új készletek EURHUF árai szerint)... bár most már kb. mindegy, holnapra kiderül.
(A toronyról már tényleg nem tudtál újat mondani , igazából ennyi a lényeg. Rétegtermék, annak készült akit ez érdekel, akit nem annak meg nem.
Max azon lehet vitatkozni, hogy ez visz-e el erőforrást/kapacitást más, népszerűbb termékek közül.
Szerintem igen, de egyrészt ez sem minden terméknél van így, lásd: belefutottam már én is ilyen fejtegetésbe amiben a téma miatt nem volt igazam. Másrészt pedig azzal sem járnánk jól ha csak népszerű, mindenkinek tetsző készleteket kapnánk. Lehet, hogy ilyen alapon csak a jégvarázs-dínó-hp-sw-BTS körben mozogna a Lego. ) Jobb ez, hogy rétegtermékek is érkeznek néha.) -
LÁZ
Topikgazda
érdekes fícsör a sah-ban
ugye elvileg a kínai újéves cuccok dec 25 v26 tól már voltak listázva, kosárban is voltak, de a blacktron miatt gondoltam kivárom a januárt...most meg csak a pénzfa van raktáron, a másik kettőre már jan10-et ír...még véletlenül se tudjam megvenni azt ami érdekel, hogy ajándék is legyen ...
azéb+insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
gaga33
tag
Értelek én de élőben még borzasztóbb volt látni, gondoltam érdekel valakit .... Lezártam. Most már rendelhető náluk az összes jan 1-től megjelenő készlet, összevetettem a "múltévi" áraikkal, semminek nem ment fel az ára. Minden maradt ugyan annyi... Nálunk mi várható azt nem tudom de szerintem semminek nem fog változni az ára csak mert 2023 beköszönt.
LÁZ Pontosan ugyan így jártam én is, gondoltam kivárok erre jött a január 10............ Az árfolyam számítás furcsa mert készletenként eltér, van hol 400, 420, 380, az euró-Ft váltás Legóéknál....[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
Hát úgy néz ki, hogy én rendesen ráfaragtam. Az a pár készlet, amit még mindenképpen be szeretnék szerezni, a két ünnep között nem, hogy akcióban nem volt, de még drágult is (bár ezek "még csak" a karácsonyi felárazások szerintem). Előtte az akciókról pont lecsúsztam, minden esetre most már várok mi lesz... Azért remélem még lesz jövőre is akcióban (az idei eredeti áron). Kivéve talán a 75306, mivel az kifut ugye... Az a szép, hogy a másodpiacról is eltűntek... Pedig ott is bolti áron voltak és nem csak a kifutó szett... Vicc. Kis vigasz a Millenium Falcon Joe-ker topiktárstól, mégegyszer köszönöm a korrekt üzletet.
Előre is BUÉK mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest