- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Nemrossz a körítés! Nagyoon kíváncsi leszek!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Djuree
félisten
voltam hétvégén az árkádban a lego store-ban, hát mit mondjak, kb. mint egy 10 éves szaladgáltam ide-oda a 2 méteremmel, jött a srác hogy segíthet-e, mondom csak csorgatom a nyálam, esetleg zsebkendőt adhat.
a kirakatban volt pár sw ucs set, meg kalózhajó, ewok falu stb., meg bent is volt pár szép cucc összerakva.
láttam lehet válogatni alkatrészeket is, lett volna ami kell, de a min. 50g nem lett volna meg így hagytam. meg bnőm elaludt volna amíg én válogatok. volt egy idősebb fazon, borogatott ki mindent. az igazi fan.
tudtam volna költeni pár 100k-t, de nem szabad most, lassan kész az ucs tie interceptor is, arra is elmegy még egy kis zsé.
aztán gyűjtés az ucs tantiv4-re.
jaa volt kitéve f40 is összerakva, kinyitva. hát így szebb volt mint képeken.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Peathee
aktív tag
válasz DrojDtroll #5943 üzenetére
Köszönöm szépen!
Van pár Technic legóm és most összevadászom a szükséges alkatrészeket a 42037-es motorizálásához, infrával együtt.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Mekkora kemény már ez a kis készlet. [link]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
NGA
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
Nem ez a lényeg. Rakott valaki valamit? Ferrari, dime27?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Freddy76
addikt
Én a te hatásodra megvettem a tűzoltórepcsit... Lassan költözünk vissza a felújított lakásunkba, elkezdtem szétszedni legókat, szétkaptam a Crawler-t, a 42025-öt, és az Imperial Shuttle Tydrium-ot is szét fogom szedni. A kislányom kétségbeesett, hogy Babatehénnek (=kb. 8-10 cm magas kiss plüss tehén) nem marad repülője. Ez a repcsi tökéletes lesz Babatehénnek, nem nagy, lehet tologatni a földön, lehet szállítani, és gyerekbiztos.
A Crawlert eladom, azt hiszem. Rühellem azt a dögöt. Végtelenül ellenszenves. Untam rakni, untam szétszedni, untam nézni, untam játszani vele, útban van a doboza. A nyomozóiroda, a repcsi, a fairground mixer, a párizsi étterem doboza nincs útban, ez útban van... A 42025-öt ellenben örömmel kaptam szét, szétszedés közben arra gondoltam, mennyire jó móka volt összerakni, és mennyire jó móka lesz összerakni a B modellt (légpárnás hajó).
Bontatlan winter village cottage-t nem tud valaki?
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Hogy telik a hétvége skacok? Van valami jó fogás? Nekem tegnap egy Market Street volt a soron ma pedig egy Emerald Night következik.
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
Én születésnapomra megkaptam Ecto-1-et, össze is raktam gyorsan.
-
thomeef
őstag
Nincs valami olyan nyilvántartó weboldal ahol kb. ki lehet kalkulálni mikor fut ki egy adott készlet teljesen? Haunted houseról is faszán lecsúsztam
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
LÁZ
Topikgazda
na, erre a kollekcióra összedobhatunk
hsz
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
ez a kockafeszt kecskeméten vajon milyen lesz? érdemes lehet elmenni rá? vagy csak gyerekeknek szól?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
coolmpi
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon régóta szemezek ezekkel a komolyabb készletekkel, de valahogy sose vitt rá a lélek ilyen komoly pénzeket kiadni rá. Régen rengeteg apró legom volt, és így 34 évesen megtört a jég
Kezdtem egy 75078-as mert ugye sok katona van benne és racionális döntés Majd születés napomra párom meglepett a 10240-es X-wing-gel, aminek építése annyira megfogott, hogy azóta a fórumokat, és boltokat nézem, hogy mi hol merre mennyi. Ma sikerült egy 76023 Tumbler-t vásárolnom és már alig várom az építést
Tudtok olyan készletet javasolni, aminek hasonlóan nagy élmény az építése? Ami nagyon tetszik még a 75055 imperial destroyer.
CM
-
LÁZ
Topikgazda
válasz coolmpi #5985 üzenetére
üdv, a klubban, csak elindulni volt nehéz a lejtő tetejéről
ami a készleteket illeti, a 'méret a lényeg' elv alapján, kb minden közepes és/vagy nagyobb készlet ajánlható, a modular-ok között is vannak jók, ahogy a creator-os 3 az 1 ben készletek között is. A star destroyer jó választás, volt nekem is, játszhatóság szempontjából is, de pl a Tydirium Shuttle is nagyon jó választás lehet.
nem star wars témakörben, az autókból (mini cooper,camper van,f40) akármelyik, és az Ideas készletek közül is bármelyik, különösen a szeptemberi Wall-E
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Üdv a klubban!
Amik egy felnőttnek komolyabb építési élményt nyújtanak azok a következők:
- bármelyik Modular Building
-bármelyik UCS Star Wars, UCS Super Heroes
-bármelyik Ideas készlet
Én személy szerint építési élménynek a Modularokat ajánlanám.
-
coolmpi
aktív tag
Köszönöm a sok-sok infót. Szerencsére alá támasztottátok amit eddig is éreztem Pont azok tetszenek amiket írtatok. Beszerezéssel kapcsolatban van valami jól bevált tipp/ötlet?
Ahogy néztem van egy Hajdúböszörményi bolt, ami jófogáson rengeteg legót árul, érdemes lemenni oda? Volt már valaki ott?
-
lord.lakli
őstag
válasz coolmpi #5989 üzenetére
Üdv a klubban!
Állítólag nem rossz a hajdúböszörményi kockafalu. Még sosem vásároltam, csak nézegettem. Igazából áraikkal nem vagyok teljesen kibékülve. Használt áraik is elég húzósak tudnak lenni. Magánemberektől jobb áron kapsz jofogas.hu-n jó kis készleteket. Jófogáson érdemes nézni új készleteket is. Sajnos egyre több az olyan ember, aki még a kapható legokat is horror áron árulják, de egy-egy jó árat azért ki lehet fogni.
-
Djuree
félisten
hali!
én is dettó így voltam, csak kis legóim voltak (amiket rakok össze folyamatosan, lehoztam a padlásról a dobozt ), nem voltunk gazdagok, nem tellett nagyra. mindig vágytam várra, rendősállomásra stb. most hogy van ilyenekre pénzem én is belevágtam. most csak SW legókat veszek, már van AT-TE lépegető, összeraktam egy UCS AT-ST-t meg most rakom az UCS tie interceptort. Hát mit ne mondjak, ezeket az UCS-ket nagyon jó rakni, komoly cuccok, ez a tie is, nem túl sok alkatrész, még talán 1000 sem, de ez is akkora böszme hogy meglepődtem, ma kész lesz, pár alkatrész hiányzik még, a pilótafülke 30k-ért megy, azt más színből csinálom, majd barkácsolok kicsit hogy hasonlítson.
bricklinkről veszem ezekhez a régi UCS-khez az alkatrészeket, hát így se olcsó, de azért olcsóbb mintha egyben venném, csak így mire összeválogatom mit honnan mennyiért sok idő elmegy.szval ajánlom neked is az SW UCS-ket. egyikkel sem lősz mellé...
destroyer az nekem is tetszik, de mostmár majd egyszer abból is az UCS-t vadászom össze.jófogáson nézelődj, van sok tényleg jó fogás, az imperial destroyer párja, a venator csillagromboló 20k-ért van most, igaz ahogy a képről látom pár alkatrész hiányzik, de akkor is megéri.
böszörményi boltot néztem én is, sok minden van, bár nem olcsó, hozzám közel is van, majd elnézek egyszer. mikor írtam a fickónak h nem-e enged, erre hát hogy mit képzelek én, ő már 20 éve ezt csinálja, ne én mondjam már meg mi mennyit ér. ehhez képest máshol megvettem 20%-al olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Lego 75049 snowspeeder eladó, a Birodalom Visszavágból. 8e Ft. Bontatlan, hibátlan doboz. 10/10
-
Atesz 666
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek.
-Nagyon örülök,hogy megtaláltam ezt a topikot mert a napokban szeretném megvenni WALL.E LEGO készletet,de a későbbiekben lehet érdekelni fog más LEGO készletek is pld Star Wars.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Atesz 666 #5993 üzenetére
yip, vajon itthon mennyi lesz, láttál már árat esetleg , mondjuk, 50 dolcsi / 50 ojró, 17 a legonál, itthon lehet 15 lesz..lehet.
btw, más sem tud bejelentkezni a lego-s ökántjába, vagy csak nálam szr a net..
[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Én pont ma voltam bent a Lego ÁRKÁD budapesti boltjában mivel mára volt be jelenve a készlet megjelenése.
-Már volt is 6 db kirakva pár Forinttal 16 ezer alatt.
-Ha minden jól megy még a héten,de legkorábban holnap meg is veszem.-Pont ma akartam regisztrálni a Lego.hu-n,de nekem is azt dobta ki ,hogy valami gubanc van és egyenlőre nem tudok regisztrálni.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Reggel óta várom a Star Wars kalendáriumot, de csak nem akar jönni. Érdekes SAH bug vagy nem tudom mi lehet ez.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz R3ĐßuŁŁ #5997 üzenetére
jabazz, azt néztem én is, mert a párom a lelkemre kötötte, hogy nem lesz olyan szpatás még 1x, mint tavaly, hogy sehol se volt, mire eszünkbe jutott , úgyhogy megkaptam az ukázt, hogy 'nemérdekelmikorvandeazonnal'
ps. a másik kettő már fent volt, azt néztem én is , hogy a sw meg nem
ps2. mondjuk mind1 is, ha kb be sem tudok jelentkezni
[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Valaki tudja esetleg, hogy mostanában milyen ajándékok lesznek a SAH-on?
LÁZ Beszarsz, én kijelentkezni nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
LEGO Star Wars - Jedi Felderítõ Vadász (75051) eladó. 15e Ft. dobozos, a bal felső sarok picit benyomott (kb 2-3 mm-t) egyébként hibátlan doboz. Természetesen új, bontatlan. 14e Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest