-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe2
aktív tag
válasz R3ĐßuŁŁ #4258 üzenetére
A 6870 volt az egyik kedvencem, rengeteget játszottam vele 82-ben
Csodálom, hogy még senki nem linkelte: Brickset
A Hero Factory-ra építkező Darth Vader kötelező vétel. Nem is értem ez eddig miért nem jutott senkinek az eszébe (az enyémbe sem).Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet nicket kellene váltanom: stewe71...
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nos igazából én a Classic korszakból egy készletre se mondanám, hogy rossz. Nekem egytől egyik tetszik az összes. Sajnos nagyon nehéz már dobozosakat találni amik jó állapotba vannak így sajnos nem hiszem, hogy valaha teljes lesz space gyűjteményem. Bár a lottót még megnyerhetem...
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Most hogy tüzetesebben átnyálaztam a Jurassic készleteket már nem is tetszenek annyira. A készletek a legkisebb repülősön kívül mind egy hulladék. Csak a dinók amik szépek belőle Ti mit gondoltok?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Apropó ezeket a Toy Fair-es készleteket mikortól lehet majd kapni?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz R3ĐßuŁŁ #4315 üzenetére
itt a Táj Fájter is tájfájter
ha megnézed a videókat, mindig látszik a névtábla, annak az alsó sorában irják a hónapot, nagyrészt nyári készletek..
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Biztos sokan hallottatok már a Lego-k tisztításáról hidrogén-peroxidos módszerrel. Nos én úgy döntöttem mivel a régi pirates elemeim közül van ami némileg sárgulás ezért kipróbálom én is. Megpróbálok ma szerezni a patikába szajrét és megpróbálom majd képekkel illusztrálni a változást. Rakok szürke elemeket is külön a löttybe, mert hallottam, hogy a színeseknél nincs nagy hatás illetve, hogy fehéríthet némileg az árnyalaton a hidrogén-peroxid. Nos kipróbálom azt is, mert kíváncsi vagyok. Próbáltátok már ti ezt a módszert?
-
Mcray
senior tag
válasz R3ĐßuŁŁ #4318 üzenetére
Én a youtube-on azt értelmeztem Jangbricks videójából, hogy:
3%-os oldat kell.
3 órát kell áztatni
1 óránként kevergetni/ felfordítani a lapokat
Lehetőleg érje természetes közvetlen napsugárzás, az átlátszó edényt amiben csinálod, míg a peroxides löttyben van.Írj, ha neked más infód van.
Sok sikert!
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Én 30%-osat olvastam Holnap, ha lesz időm elmegyek és veszek egy liter körül és ki is próbálom
Sokan írják, hogy 6-7 óra minimum kell. Én 6-7 órán keresztül 1 óránként fogom kevergetni plusz egész estére lezárva benne hagyom. Meglátjuk mi lesz
-
-
Lucas Kane
tag
válasz R3ĐßuŁŁ #4318 üzenetére
Én Vanish oxi action crystal white gélt használok erre, lényegesen egyszerűbb és kevésbé veszélyes.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Lucas Kane #4325 üzenetére
Köszönöm az ötletet. Kipróbálom előbb akkor a Vanish-t és ha jó az eredmény akkor meg sem veszem a másikat
-
dime27
őstag
Lego Creator 4997 "C" modell finished (kerilányom legnagyobb örömére )
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Lucas Kane
tag
válasz R3ĐßuŁŁ #4326 üzenetére
Szivesen.
Annó én is a hidrogén-peroxidos mókát akartam kipróbálni, de a gyógyszertárban csak 3%-os lett volna, abból is kb. max fél liter, ráadásul még furcsán is néztek rám, úgyhogy hagytam a francba.
A Vanish meg már nem tudom hogy jött a képbe, talán valami fórumon láttam hasonlót, és gondoltam egy próbát megér. -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Lucas Kane #4330 üzenetére
A Vanish-nél is az áztatásos módszert kell használni?
-
DrojDtroll
veterán
Rubik kocka legóból, szerintetek lehetséges?
-
törölt tag
válasz DrojDtroll #4332 üzenetére
Létezik, de hajlamos szétesni.
-
TayRol
nagyúr
-
nagyúr
-
DrojDtroll
veterán
válasz DrojDtroll #4336 üzenetére
Természetesebben sokkal stabilabb dologban gondolkozok, és lehetőleg kisebb méretben.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Akinek lenne dobozos Classic Space készlete eladó az jelezzen ! Kell még pár készlet, hogy kitöltse a vitrin egyik polcát A Crawler továbbra is eladó ! Ja és Classic space figurák is érdekelnek !
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Teljesen ragerjedtem erre...
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Lucas Kane #4340 üzenetére
Lövésem sincs Már megvolt az első nap. Most még van rajta fedő,mert estére raktam rá, de szerintem amint kisüt a nap leveszem róla, hogy jobban érje a nap. Átlátszó dobozba tettem, szóval elvileg mindennek stimmelnie kellene. 3-4 napig szeretném áztatni, de majd kiderül
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Honnan lehetne olcsóért beszerzni egy 75054-et? Nem szeretem a star warst, de késztetést érzek a birtoklására már vagy 2 hete.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
mivel anno ezt én vettem a kollégámnak, mindent végigjártam, és itt a legolcsóbb.
-
Pötyi
őstag
Kicsit offtopic:
Bejön hozzánk, az informatikára a gondok. Leül, sóhajt. Azt mondja, hogy kapott egy állásajánlatot, le kéne mennie Balatonberénybe, a nudista strand karbantartó gondnokának. De nem tudja...
Mind a hárman, rendszergazdák, egyszerre kezdtük ledobni a pólót magunkról, meg letolni a gatyánkat, hogy ha te nem mész, akkor megyünk mi! (Még a szerszámos táskát is lesz hova akasztani!)
QNX is cool!
-
TayRol
nagyúr
Kicsit elszámoltam magam a tervezett polcoknál, így a Crawler első lökhárítóját mindig le kell szednem.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Reggel a kávé mellett szemezgetek a cikkekkel brickseten mikor megpillantom, hogy ingyenes Winter Solider van a rendelésekhez. Na ki is pattant a szemem, futok a bankkártyámért és be is pakoltam gyorsan egy Birds és valami apró készletet erre csak a city-s polybaget rakja be. Elolvasom a cikket még egyszer és látom, hogy csak a Helicarrierhez adják Fenébe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest