- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Alakot öntött a dózi avagy kis esti building session ( 8275 2/3 finished )
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Íme a mai szerzeményem. Igaz már megvan 3x, de egyik sem dobozos. Végre !
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
törölt tag
válasz NorDezs #3849 üzenetére
Remélem, hogy a hivatalos verzió szebb lesz, mert ez elég ronda sajnos.
Valaki már élőben is láthatta, csak nem szabadott fényképezni.
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #3855 üzenetére
Így van, megerősítették, hogy merev felfüggesztés (pendular suspension) lesz alatta.
(#3856) horny: A daru is ígéretes, de én mégis a Mercire leszek igazán kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
némi info az idei UCS készletekről
ps. Hellcarier állitólag 90k
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LudiDOK
csendes tag
Sziasztok!!
Köszönöm először is, hogy megosztottátok a replikám képét. Sajnos azt kell mondjam, hogy 1 db előzetes katalógus képről készült a másolat. Tehát az eleje így fog kinézni. Mivel a teherautó elölről van fotózva a doboz képen, így a merci hátsó traktusa és a daru nagy része az én agyszüleményem. Azt írják amúgy, hogy nem fix lesz a futóműve hanem "pendularis". Gondolom a 8110-hez hasonló. Na nekem nem úgy lett építve hanem elől rugós, független felfüggesztésű, hátul pedig a 42030 hátsó billegős futóművét választottam.
Bővebb infó itt:
Aki szemfüles az megtalálja a főoldalon a katalógus képeket is.
-
törölt tag
válasz LudiDOK #3859 üzenetére
Tyű, te magyar vagy, ráadásul a fórumon?
Számomra éppen az eleje a rettentő ízléstelen (bocsánat, de az), ezért is bízom benne, hogy a végleges más lesz, vagy a matricák fordítanak az összképen. Bár nem vagyok matrica párti...
Remélem ezen nem sértődsz meg, hiszen "hozott anyagból" dolgoztál. Egyébként szuper munkáid vannak, csak így tovább, remélem, sokáig folytatod még!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
LudiDOK
csendes tag
Bevallom rendszeres olvasója vagyok a fórumnak de még nem nagyon szóltam hozzá a dolgokhoz.
Hát a design-ba nem igazán tudunk beleszólni de amúgy ha megnéztek egy képet az igazi merciről azért a tervező (Marcus Cossman szerintem - Unimog, 42009, 8275 tervezője) jól eltalálta a formáját.
Persze, hogy magyar vagyok. Közel 35 éve.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
LudiDOK
csendes tag
válasz R3ĐßuŁŁ #3866 üzenetére
Örülök, hogy tetszenek.
Bocsánat de nem eladóak. Olyan kapcsolatban vagyok velük amit mit sem jellemez jobban az, hogy hamarabb válnék meg a technic szettjeimtől mint tőlük. Gondolhatod kb 2 évembe került mire megszereztem a Green Grocert úgy, hogy minden nap nézegettem az aukciós és hirdető oldalakat.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz LudiDOK #3867 üzenetére
Én is kb azóta keresem Most adtam el egy bontatlan Market Street-et és egy Cafe Cornert. Mióta megvettem mindig csak halogattam az építésüket, valami különleges alkalmon akartam megépíteni, de végül csak nem tudtam felbontani a dobozokat. Sajnos jó áron bontottat soha nem láttam dobozzal együtt Szabad tudni mennyiért vetted őket és milyen állapotban?
-
TayRol
nagyúr
Létezik Walking Dead lego? Kollégám keres ilyent...
-
thomeef
őstag
Ott még nem tartunk hogy a lego franchise-t csinál sorozatból, ennek ellenére szerintem ami késik nem múlik. A probléma az hogy a mai top sorozatok szinte egytől egyig kizárólag felnőtt tartalommal bírnak, igen komoly és mély mondanivalóval, sokszor nyersen, 100%-ig életszagúan tálalva. És a lego ugyebár egy játék volna, elsősorban gyerekeknek. Ezt a kettőt pedig nehéz lesz össze egyeztetni
ui.: Én speciel kifutnék a világból örömömben ha lenne 1-2 Dexter készlet, de ennek körülbelül 0,00001% az esélye
(#3876) joamilestoné: Ez sajnos csak kis hazánk fizetéseihez mérten sok pénz, más országokban simán halálcsillagot meg tumblert kapnak a gyerekek alkalmakra. Itthon ez maximum a 5-10-20 ezres készletekre igaz.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
DopeBob
addikt
lehet építeni persze, de hivatalos készlet nincs. Max leírás, hogy milyen elemeket kell külön rendelni, hogy ez legyen belőle: http://thelegocarblog.com/2013/11/29/black-friday-the-walking-dead/
egy ilyen kéne nekem is
MZ/X
-
Freddy76
addikt
Ma megint vásároltam.
Ki fogok kapni otthon
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Fr0z3n
őstag
Mit sikerült?
Ezt a nyerőset bevetem. Holnap rendelem is a 9398-at, vagy 9397-et.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Azt hiszem ez a téma nekem való ! Jöhet a kép alapján előre is az összes készlet [link]
-
TayRol
nagyúr
No, csak sikerült jó áron szerezni 4993-at.
-
_stick_
őstag
Első technic 33 évesen.
Apa kezdődik... -
Freddy76
addikt
Tegnap este összeraktam a dömpert, életem első Technic legóját. Háááát, érdekes.
Egyfelől nagyon hosszú. Relatíve kicsi a cucc, a doboza is kicsi, nem is áll sok darabból, mégis volt vagy három óra, mire összeraktam. Az összerakást eleinte nem élveztem, nem láttam, hogy mi lesz belőle. Aztán ahogy alakultak a darabok, forogtak, kattogtak az elemek, egyre jobban tetszett, a végén a "katarzis" pedig nagyobb, mint egy egyszerű Lego esetében.
Masszív. Bementem az Allee-ban a Lego Shop-ba, és kézbefogtam néhány Technic Legót (összerakottakat), és már ott is éreztem, hogy sokkal masszívabbak, mint a normál Lego építmények. Ezzel a kis dömperrel a 3,5 éves lányom játszik, de meg se kottyan neki, bírja a gyűrődést (mondjuk a Királylány amúgy is igazi Úrinő, vigyáz a dolgaira).
Két tapasztalatot szűrtem le:
1. A 42009 el fog tartani pár napig... Ár/érték arányban jók a Technicek, több játékidőt adnak ugyanazon az áron .
2. Az Allee boltban láttam egy Volvo traktort, nem tudom a számát, de az kell."Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
nagyúr
-
szőröscica
addikt
válasz Napfénysüti #3898 üzenetére
Én is nagyon szeretem a technicet, az egyetlen gondom, hogy kevésbé esztétikus. Műszakilag zseniális, de az én lakásomban csak a nappaliban tudok ,,kiállítani" lego modelleket, oda viszont nem illenek a technic készletek. Persze van kettő (9393, 42005), illetve még egy a gyerekkoromból dobozban (8277), de bármennyire is tetszik több modell is (pl. unimog vagy a 42009 is), nem költök rájuk, mert nem tudom kitenni.
A következő szettem valami modular lesz szerintem.
-
LÁZ
Topikgazda
csinos karkötő a népnek
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest