- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz access_denied #28249 üzenetére
en a speed championssal vagyok igy, ingyen se kene. bar aki a kocsikat gyujti annak meg nyilvan ez a favorit nem a hajok meg a star wars mint nekem.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
balint82
senior tag
Vip pontok mindenkinek megjöttek?Google Pixel 4a
-
thesound
addikt
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Peathee
aktív tag
-
Tony21
tag
Azt nem tudja valaki, hogy a 8041 (42041) B modelljének méretei hogyan viszonyulnak a 42093 méreteihez?
Elvileg 4 centivel rövidebb a Corvette, szélessége meg passz.(Felfér-e a 8041 a trélerre )
-
thesound
addikt
LEGO Technic 42097: Compact Crawler Crane In-depth Review, Speed Build & Parts List
RacingBrick 42098 Car Transporter review egy kis hazai is legyen
[ Szerkesztve ]
-
b12gege
csendes tag
Jelentem megérkeztek a pontok!!!
Ahogy írtam korábban is, 600 körüli pontom volt a jelenlegi egyenlegem pedig 4086. Mondjuk ebben benne van a plusz 100 is, amit ott az oldalon hirtelen össze lehetett gyűjteni.Más: Május 25-i rendelésem után a mai napon sikeresen megérkezett a szállítmány a tetű ósöntől. Ehhez alig másfél hónap kellett csak nekik meg "néhány" noszogató email és telefonhívás. Amúgy nem tudom, ki felel náluk a kimenő termékek csomagolásáért, de úgy érezte, hogy 55.000 ft-nyi Lego-t elegendő egy réteg bubis fóliába csavarva átadni a futárszolgálatnak.
Szerencsére igaza lett és csak apró sérülések voltak az egyik dobozon. Azért vacilláltam rendesen, hogy átvegyem-e így, de nagyjából látszódott, hogy nincs komoly sérülés rajtuk. Gondolom a cég nem így pőrén kapja a készleteket, tehát ők is igazán visszarakhatták volna egy kartondobozba, amiben kapták...
Végül is Happy end, de köszönöm, soha többet![ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz b12gege #28258 üzenetére
Van ahol még ennyire sem képesek. Legutóbb Alzától kaptam olyan "csomagot", hogy rányomták a matricát a dobozra, és annyi. A német Amazontól is jött már így "csomag".
Az elmúlt fél évben nagyon elegem lett a magánembertől a hivatalos Lego shopig mindenkiből. Utóbbiról azt hinné az ember, hogy odafigyelnek, de nem... kívül makulátlan a csomagolás, benne a Lunar Lander négy oldalról összenyomva. Egy másik csomagot meg olyan szuper dobozba tettek, hogy konkrétan ki lehetett hajtani a doboz oldalát kibontás, roncsolás nélkül, és ki lehetett venni belőle a dobozokat. Csoda, hogy nem loptak ki belőle semmit a magyarok.[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
Creator Harley elérhető VIPeknek a SAHban.
-
törölt tag
válasz Ereshkigal #28259 üzenetére
Az egyik problémát meg is válaszoltad, hogy az tulajdonképpen nem a csomagoló hibája. Az, hogy valamit kilopnak nem normális. Itt felénk a csomagot berakják a lépcsőházba az illető nevével és a kutya nem viszi el. De láttam olyat is, hogy az épület előtti postaládából lógott ki a doboz. Erről nem a Lego tehet, hogy ekkora fszprsztok laknak némely helyeken.
A többit megértem. Én se értem hogy gondolják, hogy a Lego dobozra nyomott matrica bármire elég.
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz #75376384 #28261 üzenetére
Tudom, nem illik általánosítani, stb., de Postán történő lopásra gondoltam. Tűnt már el Angliából rendelt, értékes csomagom budapesti Postán. Utánaolvastam, hírhedté is vált az a hely.
Szóval ha egy doboz "nyitott", talán nagyobb a kísértés... vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
Stitch re-created from Ideas submission
Valamiért firefoxszal és chromemal sem tudtam letölteni az összerakásit. Ha valaki feldobja valahová, azt köszönöm.
-
zsuha
aktív tag
Egyedi matricás helyet ajánlhatok? Ilyet rendeltem, brutál jó minőség [link] , 2 hét alatt megjött kemény borítékban.
Elég nagy a választék az ebay store-jaban.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
énis ettől az ausztrál sráctól szoktam rendelni, de tényleg van már egy magyar srác is aki ügyes, csak sajna átlátszó háttérrel nem tud még csinálni. ami pedig a legjobban mutat.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
balint82
senior tag
Jateknet.hu lego akció 30-50%
Google Pixel 4a
-
Throme
veterán
..hmm ez is előkerült
6871
Az idő látszik rajta. Sapce logo is megkopott a piros figurán.
Fater előbányászta valahonnan, csak összerakásit kellett a netről levadászni. Lányom jót játszik majd vele.Valahogy a sofőr alá is kellett volna egy forgószék, hogy a konzolhoz odafordulhasson könnyedén.
Viszont jók ezek a kerekek... -
turikoczka
aktív tag
A treehouset elkezdték árusítani a comic conon a hivatalos bejelentés előtt... Szeeep
-
kbalage2
aktív tag
Az említett srác, jó minőségben dolgozik és bámi egyedit összerak neked.
Ha valakit érdekel hogy mi fér ill. nem fér a 42098 autószállítóra akkor erre tessék
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Tetsuo
őstag
A Toysdaal.com-mal mi a helyzet? Rendelt valaki?
-
Predator2
addikt
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
unclefucka
senior tag
válasz Predator2 #28281 üzenetére
A válasz az eredeti kérdésre:
MOC: My Own Creation
Vagyis ezt egy LEGO-őrült emberke készítette és nem Billundban egy tervező csapat.
Nem kapott számot, nincs benne egyik katalógusban sem, viszont létező, eredeti LEGO alkatrészekből épül fel.Adalék:
Ha elég jó dolgot csinálsz és elérhetővé teszed az építési útmutatót hozzá, a Kínaiak azt is lenyúlják.
Jobb esetben szerződnek veled és kiadják a MOC-jaidat ezek a cégek.
A LEGO-nak is van egy hasonló "intézménye", ez pedig az IDEAS. Bár itt töredéke annyi szett kerül kiadásra hivatalosan és azok sem teljes pompájukban.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
balint82
senior tag
A shopban 27e felett megint jár az ideas rocket man 40335.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
Predator2
addikt
válasz unclefucka #28284 üzenetére
Értem, köszönöm a választ.
Maga a készlet milyen, így hogy egy kívülálló tervezte? Megérheti beruházni rá?
Másik:
Szemezek ezzel a Ford készlettel: [link]
Ha jól látom most akciós is illetve árukereső szerint jobb árban is van mint eddig bármikor.
Tudom senki nem jövendő mondó, de szerintetek várható még rá árcsökkenés, vagy érdemes most lecsapni rá? Esetleg külföldi forrásból is érdekelhet, ha ott jobb áron van.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
törölt tag
válasz Predator2 #28286 üzenetére
Ezek a boltok rendszeresen olcsóbban adják a dolgaikat, mint mondjuk a Lego. Ezt jellemzően akcióként tüntetik fel, holott az áraik szinte mindig ennyi.
Persze van amikor az “akciós” árat is leakciózzák.
Ha ezek alapján nem gond, ha a mostani legolcsóbbra ráfizetsz plusz 2000 forintot (kockashop ára a tiédhez képest) akkor nyugodtan várhatsz a vásárlással.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
fészbukos videjó
apollo 11 szpészboj, eléggé adná itthon
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
törölt tag
felnéztem kockaváros oldalára. kár volt.
egész jó áron sikerült beszerezni két speed champions kocsit.
75871-1: Ford Mustang GT
75908-1: 458 Italia GT2
illetve láttam ott a legelső Porsche-t is, ha valakit esetleg érdekel.a két másik nagy kedvencem (75875 75899) még várat magára, mert azokat nagyon nehéz találni. Viszont már ez is siker, hogy ezek voltak.
-
nagyúr
Nem tudjátok véletlenül hogy valamelyik nagyobb boltban (Auchan, Tesco, Interspar esetleg Müller) van a héten Lego akció?
Més que un club!
-
balint82
senior tag
válasz Napfénysüti #28295 üzenetére
Régióban és az Auchanban akciosak a lego movie 2 készletek
Pl Óbuda Auchan Emmet háza 70831 - 10e Huf.Google Pixel 4a
-
r.levente75
addikt
válasz Napfénysüti #28295 üzenetére
Tescoban 15k felett 30%!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
75936-ot lehet már kapni az allee storeban, nem tudjátok?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
thesound
addikt
VIPeknek holnaptől SAH-ban, egyébként aug. 1.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest