Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Csabroncka #20653 üzenetére

    Látod állami szinten is még milyen kényelmesen vannak bizonyos szektorok bérével kapcsolatban. Infla ezerrel, de rendőrök, ápolók és legfőképp tanárok bére béka segge alatt és semmi irány, hogy emeljenek. Megélnek azok abból is...

    Amúgy én úgy látom egyáltalán nem kell 1 milliós családi összbevétel, hogy nagy hiteleket fizessenek és vegyenek fel családok. A munkahelyemen is több olyan család van, akiknek az összbevétele a nettó 5-600e Ft és egyszerre ingatlan hitel mellé bevállalva hitelre a vadi új autót. Egy csomó olyan van, hogy emellé az 5-600e mellé hiteltörlesztőre megy havonta 200-250e Ft évtizedekre leszerződve.

    Azt látom, hogy sokan csisszre költenek, de (jelenleg) tök jól érzik magukat, úgy vannak vele, hogy haladnak előre, ott az ingatlan, az autó, a nyaralás. A fenti bevételből kijön a törlesztő, meg a rezsi+kaja meg egy kis szórakozás, de konkrétan nagyon sokukról és rokonokról is tudom, hogy semmi megtakarítással nem rendelkeznek. A semmi alatt azt értem, hogy akinek van mondjuk 800e-1 MFt félretett pénze, az már nagy csodaszámba megy.

    Tippem szerint mondjuk 10 millió Ft megtakarításra nagyon sok olyan ember mondaná azt, hogy áh mission impossible, akik mindeközben egy 6-8 milliós új, vagy pár éves autóban ülnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák