Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz trialboj #92344 üzenetére

    Tanácsot kérnék mert kezd kabarészerűvé válni ez a jelenet.

    18. án jött ki a szervízből a Fox Talas teleszkóp, azért vittem be mert enyhe kotyogást éreztem, nem azt javították meg hanem a rebound részt, ami tényleg szét volt menve, megmutatták h a perselyek állítólag jó állapotban vannak.
    Mikor hazahoztam továbbra is éreztem azt a nagyon enyhe mozgást a jobb becsúszónál, azt gondoltam hogy akkor ez lehet normális, ekkora rúgóútnál, mutattam más bringásnak is, aki azt mondta lehet h érez valamit, de tanácsot nem adott.

    Azóta 4x tekertem vele, és ma már tekerés elején éreztem hogy valami nincs rendben, mire hazaértem hallhatóan és egyértelműen érezhetően kotyogni kezdett, akárhogy szorítom a headset részt.

    Szóval ha most visszaviszem, milyen jogos elvárásaim lehetnek? Pl hogy szedjék szét cseréljenek perselyt de nem fizetem a szervízdíjat csak az alkatrészt?
    nem szeretnék balhézni mert ők az egyetlen említésre méltó szerviz a környéken, de silány munkát végeztek, ferde pipa, gumigyűrű lehagyása, ferde féknyereg behelyezés, úgy rakták össze a telót mint egy amatőr :(

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák