Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz mauimagic #288812 üzenetére

    Őszinte leszek, wattokban egyáltalán nem vagyok otthon. :B De tervben van, hogy elkezdek foglalkozni a témával.
    Ez azt jelenti, h csak 6% pluszt kell beletennem a nagyobb súly miatt? Nagyjából tudom, h milyen különbség van egy 13 és egy 18 kilós bringa között, az előző analóg bringám (amit egy hete adtam el) kicsivel volt csak 12 kg felett. Azért most emelkedőn jobban megérzem azt a plusz öt-hat kilót. Én egyébként 192cm magas és 92 kg súlyú vagyok, gondolom ez is számít valamennyire.

    MC Pite: Nem, soha. :N "Amikor mozgásvilág tesztnapon ki tudtam próbálni a kb 10kg-os Ninetysix-et, megfogalmazódott bennem, hogy az ebike gyors felfelé, a könnyű jó monti meg mindenütt" - ismerem az érzést! Két éve váltottam egy 24 kilós fully emontiról egy 12+ kilós karbon fullyra, akkor én is úgy éreztem, mintha repülnék vele. Most ezért is vettem SL ebikeot, remélem, h a következő elektromos gépem már max 16 kilós lesz.

    Roland861010: Táplálékkiegészítő csak kreatin (kapszula). Napi 6 gramm. Ezen kívül normálisan étkezem, sok rizs (natúr, tészta, puffasztott, stb), hal és csirke, ezen kívül napi kétszer zöldség és gyümölcs. Ja, és nagyon sok víz! :)

    "Kíváncsi leszek maga a tekerés és a súlyzós edzés együttesen diéta nélkül milyen hatással lesz az állóképességemre" - minden másnap súlyzós edzés, plusz pár hete bejött a mindennapi bringázás (nehéz visszafognom magamat), egyelőre ilyen hatással van rám:

    Azért ma sem marad ki az edzés! :) Délután pedig egy óra szieszta.

    avl: Igen, szigorúan ebikeos szemmel! :K Az újabb full power "szörnyek" már 85Nm-esek, de létezik 100 pluszos modell is! De ezek csak elméleti számok, én például csak nagyobb emelkedőn használom a rásegítést, és legtöbbször a legkisebb "eco" módban tekerek. Szerintem soha nem használom ki a max teljesítményt.

    "60Nm több mint ha 600W-tal tekerünk 100-as fordulaton ....szoval egy erös biciklishez képest sem kicsi a 60Nm" - ebben nem vagyok biztos, de talán az EU-ban ez korlátozva van 250W-ra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák