- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
XenHai
senior tag
Nézegetem a bsc300 térképét. Ez is egy éves. Viszont mapsforge binary OSM . És találtam neten hasonló térképeket. Nagyobbak több minden van benne . Talán lehet ,hozzá csinálni karcsúsított verziót frisset . A note paddal megnézem ott benne van ,hogy milyen adatok vannak benne.
-
Tin
veterán
válasz f_sanyee #289127 üzenetére
Bugnak. Előtte jól működött, az a fejlesztés pedig egy hasznos ötlet, tetszik is, csak ne tervezze újra az utat De ha megtörténik, akkor az út újbóli hozzáadásával helyreáll, szóval van kerülőmegoldás a javításig.
A telefonos szinkronizáció nekem abszolút nem hiányzik. Az értesítések eleve kijönnek rá, ha felrakod a telefonos appját, de nekem nincs fent, mert bringázás közben nem azt akarom olvasgatni, és az órámra amúgy is kijön. Internet meg nem kell neki, tökéletesen működik offline. Nekem ugyan mindig online a live tracking miatt, de mivel az útvonalat amúgy is a Komoot-on tervezem, a felhőn keresztül átszinkronizálja a Karoo-ra is, csak egy frissítést kell nyomnom az eszközön.
Tényleg gyakrabban kell töltögetni, de ha valaki heti 8 órát tud menni, az már nem rossz szerintem, szóval én hetente töltöm. Egyszerre 8 óra meg... hát arra még nem vagyok kész De ha kellene is, akkor le lehet kapcsoltatni vele a kijelzőt akkor, amikor nincs esemény, az eléggé meg tudja hosszabbítani az akkuidőt.
Amit tud, azt szerintem nagyon jól tudja. Az, hogy nincs benne edzésprogram, az meg változik, már kezdtek ezirányú fejlesztéseket. A telefonos BT LE kapcsolódás meg tényleg nem lenne rossz, de nekem egészen konkrétan nulla előnnyel járna.
-
Tin
veterán
válasz lsebestyen #289153 üzenetére
Ja, szifonon. Androidon kell hozzá ez az app.
-
ZavaBalazs
őstag
na, megjött nekem is a kemalocsi gatya, bár találóbb név lenne a cameltoe-csi, irigylésre méltó tevepatát kölcsönöz a viselőnek amúgy jónak tűnik, nekem simul a szár alján a gumis sáv is, viszont sikerült úgy küldeni, hogy az egyik zseben van egy 2-3 centis szakadás a belső varrás mentén, úgyhogy megreklamálom. (pontosabban megreklamálnám, ha nem egy "oops, something went wrong" üzenet várna a returns/refunds lapon. de hát ennek tudatában vesz az ember kínából)
darevie mez: jónak tűnik, mondjuk azt hittem, hogy a háta is fog kapni abból a szellősebb anyagból, mint amiből az ujja van (van olyan mezem, aminek az egész háta olyan), de csak a zsebek alatt van egy pár centis sáv.
mindkettőből jónak érzem a 2XL-t 185 cm, 89 kilóval, behúzott hasat is lekövetik, szóval tudok még fogyni is bele.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Lacerta #289148 üzenetére
Hát ha évente, 2 évente cserélni kell(ene) az tényleg nem (lenne) valami jó buli, ugyanakkor egyrészt ezek a csapágyak, sőt, belőlük a beszereltnél általában sokkal jobb fajták is (ha találsz jó méretet, és miért is ne találnál )mintegy gombokért vásárolhatók, másrészt még a sok kiütés/bepréselés sem okozhat több kárt mint az amikor az agy részeként berágódott golyópálya miatt kukázod az egész kereket.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz f_sanyee #289137 üzenetére
na jó, de mennyi esély van rá, hogy pont nincs mobilnet, amikor pont akarnál valamit módosítani appból?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tin
veterán
válasz Napfénysüti #289157 üzenetére
Nekem erre van az óra. Látom az értesítéseket, bár nem nagyon nézem, és csak a telefonra reagálok, telefonálni meg amúgy is az óráról szoktam ilyenkor. Igazából a telefonom elő se veszem út közben, csak amikor nagyon kell.
#289158 Ringman: semennyi. A telefonos kapcsolat hiánya egy más megközelítésből jön. Aki megszokta, hogy van app az eszközéhez és arról kell mindent beállítani, annak ez hiányozhat, de a kijelzőt egyszer állítom be, így amit igazából út közben módosítanom kellhet, az maga az út. Az útvonaltervezésre pedig ott a Komoot appja, ami tökéletes, és én frankón kipróbáltam, hogy letervezek egy utat Komoot-on, lementem, majd nyomok egy frissítést az utak között a Karoo-n, és azonnal megjelenik, nem kell belépni sem a dashboard-ra. Így direkt küldhető a felhőn keresztül route a készülékre. Annál meg úgysem lesz egyszerűbb megoldás, hogy egy netkapcsolat kell a készüléknek, semmi több.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dark Archon #289146 üzenetére
A 630 árszintjén én is csak akkor vennék iGPSportot, ha előtte már lenne tapasztalatom a márka navigációjával és elégedett lennék vele, különben zsákbamacska. A 630 helyett én valszeg inkább a 300-at venném, vagy megvárnám a 800-at, ha már iGPSport, mert újabb a szoftverük, biztosan javítottak pár gyerekbetegséget. Remélem jövőre több tapasztalat lesz az iGPSport navival többek között a topikban is, különben én is kénytelen leszek visszaváltani majd Garminra . Igpsportra pl. vajon lehet alternatív térképeket rakni?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Végre megtaláltam a topicot.Szóval nem tudom jó helyen járok-e?
Körbe szeretnénk tekerni a Balaton egy részét, teljesen amatőr "csapat", igazából csak egy misszió így kapuzárás előtt
2x70 km kb, BalatonFöldvár - Szántód (komp) - Tihany - Badacsony - Gyenesdiás első etappal, majd Gyenesdiás és vissza Balatonföldvárra.Természetesen mindenki a maga kis módján készülget, de azért jó lenne körvonalazni, hogy mi az amire szükségünk lehet.
Ami részemről megvan:
- Feltehetőleg egy új Dema Arosa 2.0 ( mert a régi bringám váza elég karcsú és kényelmetlen...
- Bringatáska hátra, Telefonostartó előre, kis pumpa, pót belső és egy kis szerszámos az adott bringa méreteihez.
- Decathlonos kerékpáros nadrág, hogy a zacsi is megmaradjon
- Bringás felső
- Cipő még kérdéses, amiben eddig jó volt tekerni 15-20km-t az egy Kalenji futócipő.Tudom vannak ebben amatőr dolgok, de jó lenne egy kis iránymutatás még
Előre is köszi, ha nem itt van a helye, akkor pedig törölhető persz
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Ringman
nagyúr
Kona Ouroboros Review: Past Meets Present
koskormányos teleszkópos (gravel, szóval 40 mm-es a rugóút) bringa 69,5 fokos fejcsőszöggel
-
addikt
válasz jjeahh #289160 üzenetére
Hát, én nem vágyom a térképes hekkelésre, mint 15 éve az ótvar navigációkon. 2024 van, nehogymár.
Megjöttek a Kemaloce cuccok nekem is amúgy. Két mez, egy kantáros rövidnadrág. Minden szép és jó méretben, eggyel nagyobbat rendeltem mindenből, mint a járatos. A próba még várat magára, meg a jó időre.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #289155 üzenetére
update: szó nélkül küldenek még egyet ("csak ne adjál rossz review-t, friend!"), változatosság kedvéért ez kék lesz.
kép a lyukról: 1, 2wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Kro
tag
Nah hát akkor gyorsabban tisztul itt a kép bennem, mint gondoltam. Még ha közel sem tökéletes, akkor is kb. a garmin a legjobb megoldás.
Egy 530 az alja úgy látom ami már vállalható tudású. Ez árban honnan számít jó vételnek? Látok itt hirtelen 80-120 k között ajánlatokat. Illetve az 540 megéri a felárat esetleg? -
addikt
válasz Graphics #289162 üzenetére
hosszabb távon tekerni általában merevebb talpú cipőben jó. akár túrázni (bakancs).
én vinnék magammal egy esődzsekit, amit kicsire össze lehet hajtogatni, vagy legalább egy poncho-t
vinnék energiaszeletet, vagy valamit, ami hirtelen képes nagy löketet adni (banán is jó, csak nehézkes a kezelése, de itt a topicban vannak nagy rajongói az aldis kókuszos rúdnak, vagy egyéb házi müzliszeleteknek) hiszen nem biztos, hogy éppen ebédidőben fog rád törni az éhség
és kipróbálnám a decathlonos gatyát egy 30 km körön, ha még eddig nem volt tesztelve, mert általában az olcsó húsnak híg a leve (azaz szivacsbetét =/= kényelem)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Fall-N
veterán
válasz Lacerta #289148 üzenetére
Én például aszfalton használom csak a biciklit, így közel sem kap annyi retket, hogy tönkremenjenek a csapágyak olyan gyorsan. Még nem sok ideje van meg az új iparis kerékszett, de szerintem évekig el fog menni szétszedés nélkül az agy. Ha tönkremegy, akkor veszek bele jobb minőségű, japán csapágyakat (pl. Koyo) és még el fog menni sok-sok évet. De addig 0 karbantartás és 0 kónusz állítgatás, zsírzás kell neki. Egyáltalán nem vonz, hogy 3-4 havonta, vagy sűrűbben szét kellejen szedni a kerékagyat, ahogy a kókuszosnál kellene. Sőt egy erősebb terepezés után elég ha kap sarat és az már elég ahhoz, hogy belejusson a retek. Van aki szedi is szét utána rögtön. Na ez nekem nem hiányzik egyáltalán.
Amikor szétszedtem a Funn hajtóművemet, akkor látszott, hogy a zöld Shimano zsír szépen kint tartotta a retket, így nem jutott a középcsapágyba semmi, szépen is forog, mint új korában. Meg lett takarítva és beszerelve a vázba új zsírral megintcsak el fog menni sok időt. Hasonló a kerékagy is. Évente érdemes kitölteni új zsírral a csapágy előtt, sokat számít. De ha elmarad akkor sem megy olyan hamar tönkre.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #289157 üzenetére
Én sem gondoltam volna, hogy jó ha látom ki hív, vagy a szüveges üzenet eleje látszik a computeren, de az.
Ringman...mi az, hogy grevölre először?! 😬 Ajánlom nekik húzzanak bele, mert már nagyon rákattantam a géikszre, így ha ne adj isten kihúzza a gyufát nálam a (2021 óta immár harmadikkén funkcionáló) SLX SL-M7100 váltókar, Jagwire XEX SL bowdenezés vagy a már sokat látott (kapott ) XT RD-M8100 váltó akkor nem várok tovább.#289162
Graphics...röviden azt tudom mondani, hogy no para, nem olyan fekete az az ördög ahogyan azt festik. Hosszabban meg azt, hogy kulacsot vigyél meg telefont/kártyát/pénzt mert ott végig lehet enni, inni, tehát azt sem kell nagyon cipelni. Cipő majdnem mind1, ne szorítson.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
dom1n0
senior tag
válasz ZavaBalazs #289166 üzenetére
Nem érted a kínaiakat, ez megint megelőzi a korát, újfajta szellőzőluk (v2.0)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZavaBalazs #289166 üzenetére
Lekérték méreteidet, vagy miért csak ekkora a lyuk?
-
Tin
veterán
Ha elsődlegesen navigációra kell, akkor szerintem az 530-assal nem leszel maradéktalanul elégedett. Navigációra a Karoo a legjobb, de Garminból is a felsőbb szériák kellenek hozzá. De persze ha kellenek az edzőprogramok, akkor lehet értelme a kompromisszumnak.
Én biztosan megvárnám a Karoo3-at, elvileg pár hét, és érkezik. Ha az akkuidő jelentős előrelépés lenne, akkor az a legjobb vétel, kivéve, ha valakinek fontos az edzésprogram.
Amúgy ha azt hiszed, hogy a navigációnál elég ha valamit felrajzol a képernyőre, akkor majd meglátod, hogy mennyire idegesítő, amikor benézel egy letérést, vagy hasonlót. Még a Karoo-nál is, aminél nagyon jó a térkép és az azzal kapcsolatos kezelés, simán előfordul, hogy rosszkor vagy rosszul fordulok el. Oké, országútisoknál más a helyzet, hiszen ott az út adott. De amikor kerékpárúton visz, ami az út valamelyik oldalán vezet, aztán át a másikra, aztán kicsit balra, és át az út alatt, majd ott rögtön kétfelé ágazik, vagy a körforgalom, amibe 6 út torkollik, és hasonlók.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #289170 üzenetére
illene már nekik is megoldani a kereszt-kompatibilitást, mint ahogy a sramnál is van. (persze akkor lőttek megint a visszafelé-kompatibilitásnak, de elektromos rendszernél alapból ez a helyzet, csak firmware kéne pedig hozzá)
-
Ringman
nagyúr
btw létezik bringás platform cipőből széles, ami nem keskenyedik el az orránál?
-
(ex)Cat
senior tag
Ha nem kellenek a kiegészítők, akkor 80e-ért tudsz újat is venni az 530-ból. De ha kell speed sensor, miegyébb, akkor többre jön ki. Mondjuk én inkább rendelnék ANT+-os dolgokat kínából, olcsóbb, nem rosszabb.
Nekem most 530-am van, teszi a dolgát, de ha most vennék, inkább lenne 540 már csak a type-c miatt is,. mert k.ra utálom a micro USB-s szarakodást. Emellett van pár új dolog, amit csak az 540 tud - pl. climbpro - szóval emiatt is. Aztán hogy ezek megérik-e a felárat.. ? Elnézve a marketplace-es felhozatalt, inkább vennék sima 540-et 110e-ért, mint 100 körül bundle 530-at.
[#289176 f_sanyee]
Ez így igaz. De az Explore2 szerintem nem igazán praktikus. Persze nem rossz készülék, de nagyon gyenge - számomra - az üzemideje. A többi limitáció mondjuk nem zavarna benne, de ez nálam kizáró ok volna.
Szóval összességében én az 540-et venném, bár ha egyszer rászánom magam, hogy lecseréljem az 530-at, lehet visszatérek az érintő kijelzős 840-hez. Menet közben nekem kényelmesebb lapozgatni a kijelzőn, mint gombokat nyomogatni.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Graphics #289162 üzenetére
Épp nemrég szedtem össze, hogy mit szoktam magammal vinni. Ebből téged az első tétel, a szenzorok kérdése gondolom, nem érint, az kihagyható,a többi viszont hasznos ötlet lehet. Azt mindenképpen kiemelném itt is, hogy sisak nélkül ne induljatok el!
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dark Archon #289165 üzenetére
Gondolom nem terepezel. Nem azon múlik a hekkelés, hogy ótvar-e vagy sem, nálam a Garminon sem a gyári van.
Ha látsz egy Kemaloce mezes-nadrágos bringást az úton, ezután lehet tippelgetni, hogy mi lehet a fórumos nickjeFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
(ex)Cat
senior tag
válasz Mezga Aladár #289178 üzenetére
Semmi extra, csak régebbi a SW, így azokat a frissítéseket nem kapja meg, amit az 540 igen. De ez minden modellváltásnál így van sajnos.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hasaggymeg #289172 üzenetére
amúgy nem is terveztem használni a zsebet, és ez a szakadás szerencsére csak a plusz rétegen van, szóval végül is használni tudom... de ha már fizetek valamiért, az ne legyen hibás.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
addikt
válasz jjeahh #289180 üzenetére
Ritkán terepezek, de az mindegy, mert Komoottal tervezem meg az utat. Az is átvinne magánutakon, meg reptér melletti tilos utakon, szóval mindegy. Arra meg aztán tényleg szökőévente van szükségem, hogy csak a Garminra legyek utalva, mint navigáció.
Na ja, lassan kérhetsz is részesedést a kínaiaktól
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Kro
tag
válasz f_sanyee #289176 üzenetére
Igen, Garmin órát használok. Ami be is vált, így ha lesz utódja az is nagy eséllyel Garmin lesz.
(ex)Cat: Akkor jól sejtettem itt is érdemesebb a frissebb modellt keresni, mert a régebbi nem kapja már meg a frissítéseket. Ez a térkép részét nem érinti, ugye?
Tin: Karoo 2-vel a legnagyobb gond jelenleg, hogy eltünt a pocokról. Így max a használt piacon lehet kifogni, de ott sem valami jó áron.
-
(ex)Cat
senior tag
A térképek frissülnek, csak a SW tudása nem.
Ahogy írtam nekem 530 van és az is elég mindenre amire én használom. Méri/rögzíti az adatokat, tudtam vele navigálni amikor kellett, elég jó az üzemidő, szóval voltaképp nincs semmi ami hiányzik belőle, esetleg talán a climb pro funkció lehet érdekes, ha véletlenül olyan környékre jutok, ahol nagyobb emelkedőkkel kell megküzdeni, mint a tiszai töltés
De ettől függetlenül én ma már az 540/840 közül választanék az biztos. -
Graphics
Jómunkásember
válasz parandroid #289179 üzenetére
Igen, sisak lesz azt kifelejtettem.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
nagyúr
-
Tin
veterán
válasz Napfénysüti #289188 üzenetére
Na igen, mások is ettől félnek, de láttad, hogy majdnem tök ugyanolyan mint a 2-es, a szoftvere is ugyanaz lesz, szóval azért szerintem az 500€-s ár durva lenne. Én 349€-ra tippelek, vagy maximum 399€-ra, a 2-est meg beszámolják 100€-ért.
(én hülye lennék cserélni a 2-est, bő fél éves, akkuja is tökéletes még, majd ha kiforrott a 3-as, akkor esetleg)
-
nagyúr
Ha jól rémlik a 2-es volt 400 euró szerintem a 3-asnál emelnek az áron.
Az más kérdés hogy jó ideje 260 euróért szórták ki a 2-eseket én is anyiért vettem mert ilyen áron szerintem az egyik legjobb készülék volt. De ha 400-at kéne fizetni érte már lehet elgondolkodnék inkéább egy 1040-esen valamivel többért.Més que un club!
-
Tin
veterán
válasz Napfénysüti #289190 üzenetére
Hát azért most már jóval nagyobb lett a verseny annál, hogy a márka eladja önmagát, szóval én nem nagyon áraznám túl a SRAM helyében a kütyüt. A 399€-s ár még lehet csábító, ennél feljebb csak akkor mennék, ha valami jelentős előrelépés történne, mondjuk +50% akku, vagy... vagy még mi? Láttuk, hogy kb ugyanolyan és ugyanakkora lesz, mint a 2-es, szóval nem igazán látom, miben lehetne komolyabban előre lépni, mint az akkuidőben. A további hiányosságok (pl. rendes app, edzésprogram) meg mind szoftveres, és bár dolgoznak rajta, de az nem a következő pár hétben fog kijönni.
-
h1mpi
félisten
Sziasztok, Budapesten belül tudtok mondani olyan boltot, (nem webshopot), ahol nagy választékban van fullface sisak? (próba miatt) Köszi!
Fully electric lifestyle!
-
RexpecT
addikt
válasz Hasaggymeg #289147 üzenetére
Igen, annyi még itt az alföldön is összejön egy 70 kilis körön .
Szombaton kicsit meg leszek lőve a ruhával.
Korán reggel lesz a rajt, elvileg 2-3 fok körül lesz a hőmérséklet, délután viszont 17 körülig melegszik az idő.
12-14 fok körül már jó a rövidnaci plusz hosszú felső kombó.
Reggel viszont biztos, hogy kevés lesz a naci, még lehet akkor is, ha felveszek egy lábmelegítőt -
(ex)Cat
senior tag
válasz zsola32 #289191 üzenetére
Nem is arról van szó, hogy nagy általánosságban a 16 óra nem elég, mert általában igen. Inkább csak akkor limit, ha hosszabb távokat megy az ember, esetleg BRM-re ugrik rá 300 km felett, navigációval már lehetnek gondok szerintem. De ettől még nem rossz készülék, csak nálam emiatt nem kerül képbe.- (Nem mintha BRM-ezni terveznék újra szóval ez csak egy f.szság a részemről)
-
semmiho
tag
Szép csendben megújult a DT Swiss 240 hátsó agy, 240 DEG néven: [link]
Az EXP nevű kitérő után (természetesen a palettán marad az is) ismét 2 rugó nyom össze 2 db gyűrűt és - ha hihetünk a gyártónak - többé nincsen szükség speciális szerszámra a csapágycseréhez. 90-et reteszel 360 fok alatt - kissé bátor, de hátha jól működik![ Szerkesztve ]
-
peetie1
aktív tag
Your Bikeinn order is being prepared. Megjött a smoove bikeinnékhez jeeeee.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #289195 üzenetére
Lehet elírták és 1100 lesz.
semmiho...az egy gyors lejtőnél már úgy zümmöghet mint egy szúnyog, inkább sikít.
[ Szerkesztve ]
-
zsola32
senior tag
válasz zsola32 #289191 üzenetére
Nekem a méret a lényeg, az 530 nálam alapból kiesett...
Edzéseket (már) nem akarok levezényelni az óráról, minden másra jó az Explore 2.
(Na jó nincs benne DI2 támogatás, de a mostani bringáimhoz nem is kell)
Navis balcsikört még nem csináltam vele, de tervben van. Utána írok még egyet az akksi időről... Engem is érdekel, mit bír az óra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Subaru topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest