- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutra
tag
válasz jjeahh #289845 üzenetére
Van rengeteg előnye a Wahoonak. Kb fél év Garmin 1040 használat után még mindig keresgetek és hiányolok olyan dolgokat, amit a Wahoo kapásból tudott.
Valahogy nagyon más a filozófiája, tényleg nem a menetközbeni tapogatásról szól. Amit beállítottál (könnyen, logikusan), azt mutatja és közben mindent is rögzít. A LEDsor pedig zseniális.
Nekem alapból HR zónára volt belőve, emellett navigációt és Varia infót ad szuper egyértelműen.
Komoot útvonalat tárol és kezel teló nélkül is. v2 már egész jól újratervez (lehet, hogy teló is kell hozzá, de az mindig zsebben és megbeszélik, fogalmam sincs, csak működik)
Saját appból pedig címre, kiindulópontra biztosan tud navigálni.
A Garmin meg mindent is tud, sokkal többet, mint a Wahoo. És persze ott a Connect, ami a Wahoo hasonszőrű appnál sokkal több. Csak győzd testreszabni a Garmint. Pár hónap nekem még kevés volt, hogy azt érezzem, most már tuti. -
lsebestyen
addikt
válasz jjeahh #289838 üzenetére
Mez tényleg jó árban van, a többit nem ismerem. Sajnos már csak fekete maradt a méretemben.
----
Többieknek meg jó szenvedést a navigációval, a Karoo használók csak kuncognak csendben. 🤭 Nem tagadtam sosem, hogy rettenetes tájékozódási képességeim vannak ha teljesen új utakon kell mennem, egyszerűen nem látom át a helyszínen azt, amit korábban a térképen megnéztem. Ennek ellenére a Karoo mellett sosem kellett megállni nézegetni a telómat, hogy merre kéne mennem, még akkor sem, ha valamelyik irányt elvétettem.
Kifogások: nem lehet kapni (használt piac, vagy vársz 3-4 hetet a hármasra), akku gyenge (mondják ezt azok leginkább, akik nem hogy nyolc órát, de ötöt sem tekernek le egyben, no offense), nem Garmin (szerencsére ). De ha véletlenül valaki több mint 10 órát menne, akkor is tudná menet közben tölteni, vagy amíg ül félholtan egy kávézó teraszán. -
Ringman
nagyúr
válasz lsebestyen #289852 üzenetére
főleg, hogy egyre több telefon tud visszafelé tölteni, talán 8+ órára 1 kábel belefér az indulócsomagba
#289854 arcitec
telefont visz magával amúgy is az ember, a powerbank az komoly súlytöbblet[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
sirarcheer
senior tag
válasz (ex)Cat #289849 üzenetére
Nem jobb, csak nagy a kijelzője és olcsóbb mint az edge, mert nincsen benne edzés tervezés.
+1 garmin táblázatPSN: sirarcheer
-
jjeahh
nagyúr
válasz lsebestyen #289852 üzenetére
Anno asszem én linkelgettem először itt, hogy milyen fasza komputer lehet a Karoo, akkor az volt a reakció, hogy noname, ennyiért inkább garrmint, zsákbamacska, stb . Azóta szépen feljöttek, ismertté váltak, a 200 eurós akció idejében itt is elszaporodtak a Karoo tulajok, szal végül megint igazam lett . Most a varázsgömböm szerint az iGPSport előtt áll fényes jövő, szal csapjatok le rá, amíg még nem Garmin árban mérik, később megköszönhetitek... vagy buktok 100-200 dollárt
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Ringman
nagyúr
válasz jjeahh #289856 üzenetére
igpsportról: [link] Shane Miller (GPLama) on New Cycling Tech & Dishonest Cycling Reviews
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
lsebestyen
addikt
válasz jjeahh #289856 üzenetére
Emlékszem, még beszéltük is, hogy vajon meddig frissítgetik stb. Aztán pár napra rá vettem is egyet, azóta sem bántam meg.
szerk.: csak ez a bánatos felfogatása ne lenne. User error miatt eltörtem a garmin betétet, 15 euróért vehettem egy új műanyagdarabot. Gyári konzol nem szimpi nekem továbbra sem.[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz jjeahh #289845 üzenetére
De ha neki a navigáció különösen fontos, akkor miért vesz érintőkijelző nélküli eszközt, amiben ráadásul a navigáció is csak elfogadható, de nem kiemelkedő? Én elég sokszor állítgatom az enyém menet közben, miért állnék meg emiatt?
#289852 lsebestyen: nem akarják elhinni, hogy a Karoo ráver mindkettőre. Nem is értem, ha valakinek fontos a navi, miért nem alapból azt vesz. Az meg nem kifogás, hogy épp nem lehet kapni, 2 hét múlva kijön az új, és lesz olcsón használt is.
-
balintbaba
tag
válasz Dark Archon #289380 üzenetére
Picit visszaolvastam.
Én annyira sokat nem navigáltam, de szerintem ugyanolyan szar vagy szarabb, mint az 530-am navija. Legalábbis mikor erdőben egy szűk ösvényt pár méterrel eltévesztettem, nem nagyon tudott visszavinni a tervezett útvonalra. Mondjuk ez az én vérmérsékletemen is múlik, sokszor ha letérek egy útvonalról, inkább megyek tovább a csak visszatalálok egyszer elv mentén.
Hozzáteszem, hogy szerintem mikor az ember a seggén veszi a levegőt, lehet nem a kerékpáros óra hibája, hogy nem tud eltájékozódni. Van mikor előveszem a telefonomat, de a Google Maps sem segít a helyzeten.
Amúgy én inkább 1000-szer eltévedek, mint hogy egy Karoo-t nézegessek magam előtt.
-
Ringman
nagyúr
válasz lsebestyen #289858 üzenetére
User error miatt eltörtem a garmin betétet, 15 euróért vehettem egy új műanyagdarabot. Gyári konzol nem szimpi nekem továbbra sem.
az első karoo2 nálam kb 3. használatra megadta magát, azóta csak a garminos adapterrel használom (kínai konzolokkal)
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Lacerta #289850 üzenetére
+1
Csodálkozva olvasom a sok nyafogást/panaszkodást a Garmin navijára.
1, a Garminról nem lehet mondani, hogy nem tud navigációt készíteni, már 10 éve is gyártott navigációt.
2, sk tapasztalat, tökéletesen tervez és navigál a 830 EDGE. A Balaton déli partján a berekből olyan biztosan vezetett ki, hogy csak pislogtam. Ismerte a legapróbb mezőgazdasági utat is.
3, a navi nem csodaszer.[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Nem vagyunk egyformák, van akinek az érintőkijelző nem prioritás. Nekem érintős Garmin van, szép nagy kijelzővel, de én is kipróbálnék egy Wahoot vagy felsőbb ligás iGPSportot, mert nem biztos, hogy hiányolnám a tapikijelzőt, ha cserébe el lehet felejteni a Garmin navigációs baklövéseit (bocsi fanok, szeretem a Garmint is amúgy).
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
chubby2o6
senior tag
válasz balintbaba #289860 üzenetére
Amúgy én inkább 1000-szer eltévedek, mint hogy egy Karoo-t nézegessek magam előtt.
+1, engem is ez tartott vissza anno. Ahogy kinéz szegény...Nyilván ez szubjektív, de nekem nagyon nem jön be a forma. -
jjeahh
nagyúr
-
Tin
veterán
válasz jjeahh #289863 üzenetére
Edzésprogram miatt lehetne érdekes számomra, de inkább a Wahoo. De egyelőre sokkal inkább akarok túrázgatni a bringával végre, mint wattokat fejlesztgetni. Én nem tudom, milyen egy rossz navigáció, mert a Karoo-val nincs semmi bajom. Tudnék mondani gyengeségét, de az is olyan, hogy az ember tud hozzá alkalmazkodni.
Abban egyetértünk, hogy a Karoo nem a legszexibb eszköz, de világoskék a bringám, olcsó a sisakom, Decathlonos a ruhám, és a külsőségekre sosem adtam igazán.
-
dom1n0
senior tag
Lehet velem van a baj, de nekem a Garmin ökoszisztéma nagyon bejön, jól felépített, az meg hogy az óra is, a computer is, a radar is full összevan integrálva, külön piros pont.
A connect meg szépen összegzi az edzéseket, napi kalóriák alakulását, stb.
Garmin powwa egyszóval[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Velem nem lehet egyetérteni abban, hogy a Karoo nem néz ki jól, mert szerintem minden más szarabbul néz ki nála, a Karoo legalább viszonylag kis méretű és minimál. A legrondábbak számomra talán a Wahook és a leg"szebb" ez. Merthát szerintem fölösleges itt szépségről beszélni, számomra egyszerű a dolog: legyen minél kisebb méretben minél nagyobb téglalap alakú kijelző, vastag gyászkeret és fölösleges sallangok nélkül. Egy tenyérnyi kijelzőn mi kéne szép legyen? A hátlapot meg gondolom senki nem nézegeti
#289868 dom1n0: aki kihasználja a connect-et, annak biztos hasznos, én csak párszor néztem fel a weboldalra, akkor is csak azért, mert itt emlegette valaki . Nekem csak arra jó a Connect, hogy átküldje Stravara tracket.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz jjeahh #289869 üzenetére
Karoo kicsit olyan, mint egy krumpli, nagyon szélesek a kávák a kijelző mellett, vastag is, kicsit nehéz is, a felfogatása is lehetne jobb, az akkuideje is, na nálam mondjuk nem azért, mert nem bír ki olyan hosszú utat amiket én megyek, hanem hogy ne kelljen annyiszor töltögetni. Viszont bekapcsolom, és megy. Nem hibázik, nem fagy le, 40 fokban és mínuszban is teszi a dolgát. Látok mindent, amit akarok, és minden úgy megy, ahogy kell.
Az a vicc, hogy ha az összes gyártó felajánlaná a csúcskészülékét, hogy használjam azt, akkor egy Karoo3-at kérnék, mert az pontosan azt tudja, amire szükségem van. Amikor pedig már nem így lesz, mert mondjuk tudatosabban akarok edzeni, vagy egész napos túrákat csinálok, akkor majd elgondolkozom egy másikon, vagy használok párhuzamosan kettőt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dark Archon #289846 üzenetére
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
dom1n0
senior tag
Karoo mellett azért legyünk őszinték a 200EUR-os ár szólt nálatok, amennyiért valóban jó vétel volt.
Viszont a 400EUR árral már azért az ember átgondolja jobban mit választ, mert kb. annyiért ott a 840, és picit drágábban meg 1040, és azért egy 1040-nél miben jobb egy karoo 2 vagy 3?[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #289865 üzenetére
Biztos ami biztos, félt, hogy esetleg nem veszik nyilvántartásba a gyereket.🤭..de, hogy a Connect fölösleges azzal vitatkoznék, hisz a Garmin tulajdonképp a Connect miatt az ami, a computerrel megvásárolod a teljesítménystatisztikákat grafikonokkal, edzésterveket akár görgőre, útvonalak tervezését, majd navigálást, versenystratégiákat, kihívásokat stb. stb., vagyis többek közt ez amiért megkérik az árát is.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Tin
veterán
válasz dom1n0 #289873 üzenetére
Nem napokig, közel 2 hónapig lehetett kapni annyiért. Én nem is akartam venni semmit, max egy 530-at leárazva majd Black Fridayon, de ennyiért lecsaptam rá, és nagyon nem bántam meg.
400€-ért nem vettem volna computert semmikor, de ha csak annyiért lett volna, vsz. inkább az 1040, vagy még inkább egy kínai.
Nem tudom, miben jobb a K2, mert nincs 1040-em. De vsz semmiben, talán navigációban, de ott sem hiszem, hogy mérföldekkel.
-
balintbaba
tag
Itt is igaz, amit leírtál, nagyon a személyes preferenciák döntenek.
Nekem betörött az 530-am kijelzője, még most is tudnám ugyanúgy használni, mert funkcióban nem sérült semmi, de muszáj volt valamire elkölteni a pénzt. Nekem azért lett Wahoom, mert olyan eszközt akartam, ami inkább hasonlít egy hagyományos kerékpáros computerre, jó leolvashatósággal, fényerővel, de mindenféle sallang nélkül.
Engem annyira nem érdekelnek ezek a technikai dolgok, hogy az autómnak sem nagyon ismerem a funkcióit - óraátállításkor sokszor az időt is nehezemre esik beállítani. A Garmin testreszabhatóságát sosem használtam ki, a Karoo UI-ja pedig egyenesen megijeszt.
Nálam pl. az útvonaltervezés is megáll abban, hogy próbálok a környékemen tekerő emberekre rákeresni Straván, és ha valakinek megtetszik az egyik útvonala, akkor rátöltöm a Wahoomra. Nem tudom a Karoo mit tud, de azért a Wahoo szokott gondolkodni, mikor az útvonalat teljesen máshol, akár a track közepén akarom elkezdeni.
-
Tin
veterán
válasz balintbaba #289876 üzenetére
Nem tudom a Karoo mit tud, de azért a Wahoo szokott gondolkodni, mikor az útvonalat teljesen máshol, akár a track közepén akarom elkezdeni.
A múltkori firmware bug miatt erre tudok válaszolni, mivel vagy 10x kellett újraindítanom az utat a Karoo-n, mindezt menet közben. Lehúztam fentről a status bart, ráböktem az X-re a beállított út mellett, majd újra a menüpontra, hogy "út beállítás", ráböktem a listában a "Kedvencek"-re (ide rakom be a következő utakat), ráböktem az útra (a lista tetején van), majd 2 mp múlva már ment is újra a navigáció. Ezt amúgy menet közben csináltam meg. Annyi kellett, hogy ne legyen fél percig fordulás.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Azért ez egy jó kis bundle, egy ideje ennyiért nyomatják: [link]. Most kb ez a best buy szerintem. Meg az Edge Explore 2, amikor épp 200 eur körül megy. Ha meg nagyon budget kell, akkor figyeni kell a régebbi Edge Explore, meg az 530 akciókat, mind a kettő be szokott nézni jóval 200 euró alá is.
Bár amúgy a 450 eurós Edge 1040 sem rossz, bundleben meg ugyanaz 540. Ha ezen az áron lenne a solar verzió, valszeg lassan rászánnám magam a váltásra. Tudom, a solarnak semmi értelme, ezt már megbeszéltük, de én olyat szeretnék.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Csápájev
őstag
Patent pedálokról érdekelne a véleményetek.
Elsősorban,hogy olyannak is megéri-e taposó pedálról váltani,aki hobbi bringás és napi 20km-t teker plusz nyáron 1-2 hosszabb 70-100km-es túra?
Agyalok,hogy beruházzak-e, belépő szinten is lenne egy 40-es cipővel együtt. -
-=RelakS=-
veterán
válasz Csápájev #289879 üzenetére
Napi 20 kilométerrel "csak" hobbi bringás? Vagy hogy érted?
Amúgy meg mindenképpen megéri váltani patentre, főleg, ha emelkedők is vannak a környékeden. Síkon is ha gyorsítasz, és húzod mellé a pedált, akkor hamarabb eléred a kívánt sebességet.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Tin
veterán
válasz parandroid #289878 üzenetére
Na, az se rossz ár. De lehet, hogy akkor már rámennék az 1040-re egy jobb, 400€-s akcióban. Bundle nem kell, minden szenzor van már. A Solar +100€-s felárát nem értem, a simára is 35 órát ír, az nagyon durva.
-
Nutra
tag
válasz Csápájev #289879 üzenetére
Ennyi km-re simán jár egy dedikált bringás cipő (napi = az év legtöbb napján?)
Ezer éve kezdtem egy ős Look-kal. Azóta csak patentpedál.
Meg kell szokni, hogy a be és főleg a kicsatolás más.
Viszont, fixen jó pozícióban tartja a lábat (be kell lőni egyszer).
Nem csúszik le egy váratlan zökkenőnél és hatékonyabb.
Ráadásul megvéd a mugli haverok "hadd próbáljam ki egy körre" kérése ellen
Az etalon és ár/érték bajnok Shimano PD-M520, de van ezerféle opció.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz balintbaba #289860 üzenetére
Utoljára foglalom össze, mert vagy elvész a sok hsz közt, vagy nem tudom, de a francot se érdekel, erdőben mit csinál. Ott ráérek. Ha viszont repesztek 35-tel városban, mert jó napom van hátszéllel, ne akarjon már visszafordítani és kizökkenteni a KOM-ból, mert egy sz@r. Tervezzen újra magától a legközelebbi elágazásnál. Én legalábbis nem azért vettem 100+ ezres készüléket, hogy ugyanúgy a telefonom után kelljen kotorásznom.
chubby2o6: hát a Wahoo Bolt sem lesz szépségdíjas.
Lacerta: nem tudom, miért hiszed, hogy burkoltan lehülyézhetsz, szerintem állíts magadon. Főleg, ha az értő olvasás nem megy.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Tin
veterán
válasz Dark Archon #289883 üzenetére
Miért nem akarod megvárni a Karoo 3-at? Mi nem elég jó benne?
Karoo 3 megvárás = Karoo 2 használtpiac felélénkülés.
[ Szerkesztve ]
-
Lacerta
aktív tag
Ezt nem értem, semmi bajom sem volt veled, sem a hozzászólásaiddal. Eddig.
-
nagyúr
Szerintem se néz ki rosszul. Én az akcióban ráadásul kaptam kék borítást hozzá, az még megy is a bringához.
Mondjuk aki a mai modern órák között a kinézetet nézi, háát nem tudom... Emberi méretben ki le nem sz*rja hogy néz ki, a kijelzője a lényeg nem a külseje.
Bezzeg a sok új rusnya autót elnézegeti mindenki.Més que un club!
-
lsebestyen
addikt
válasz Csápájev #289888 üzenetére
MTB patentpedál, SPD - Shimano M520 - a rockridert nem ismerem, lehet az is jó, de az m520 tuti.
-
fulton
addikt
én már csak arra használom hogy útvonalat megcsináljam, meg az úszásokat felvigyem manuálisan. Míg egy gépem volt abban ment minden szerettem, de a 2 gép hiány érvágás benne. Am nálam No1 lenne minden egy helyen. De "bambák" a garmin..valamiért nem akarja megoldani ezt a funkciót pedig már több helyről sokak által jelezve lett feléjük az igény. Mind1 - már lényegtelen van más megoldás...ami hála isten tökéletes az igényekhez (most látom betört az update a connect-be nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem hót felesleges volt.. semmi lényegi fontos új funkció... csak megint tanuld ki..)
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
válasz Csápájev #289888 üzenetére
Igazából minden spd patentpedál passzol hozzá, ha eddig nem használtál hasonlót, akkor talán érdemesebb olyat választani, aminek kerete is van. Nekem ilyen [link] van mindkét bringán, az egyiken már két éve használom, itt-ott lekopott a festés, de a csapágyak még simán bírják. Az FLR cipőből biztos, hogy legalább egy számmal nagyobb kell, mint az utcaiból, meg talán érdemes lenne SH-56 stoplival [link] kezdened, azzal egyszerűbb a kicsatolás.
-
chubby2o6
senior tag
válasz Napfénysüti #289887 üzenetére
Azért számít a külső is, legalábbis nekem. Egy szint felett már úgyis tud mindegyik mindent, köztük egy csomó olyan dolgot is, amit egyáltalán nem használok ki, de akkor már legalább a külseje tetsszen .
#289892Csápájev Az ilyen stílusú cipőknek nem annyira kemény a talpuk, mint pl. egy XC cipőnek. Ami nem baj, mert simán tudsz benne sétálni is, a stopli is be van süllyesztve a talpába, nem kocog a kövön . A keretes pedál azért jobb, mert elinduláskor, ha nem is sikerül azonnal becsatolni, a keret miatt nem tud lecsúszni a lábad a pedálról. Meg egy puhább talpú cipőben tekerés közben sem hátrány, ha elöl-hátul a keret megtámasztja.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
kísérletezek az alcsony nyomással. Mi a véleményetek a köviről?
total syst: 94 kg. A súly eloszlási arányom 41/59% (mérve - mondhatjuk minden poziban)
22mm a belső felnim, 28mm a gumi, a wma: 29.5mm. Azon gondolkodom lemegyek 68(talán még 66-ra is) Psi-re elől. Hátul meg 78Psi. Ami miatt aggódok, a becsípődés. Egy keskenyebb belső felnin lehet rizikós lenne, de talán itt 22mm inner-nél talán nem az. hangosan gondolkodom.
Eddig 72 -75 el mentem elől, nem éreztem veszélyesnek a becsípődésre.Van itt aki 28okat futtat, 21 vagy 22C felniken belsővel, és 70 psi alatt megy?
[ Szerkesztve ]
-
balintbaba
tag
repesztek 35-tel városban, mert jó napom van hátszéllel, ne akarjon már visszafordítani és kizökkenteni a KOM-ból
Látom nem tanulsz. Hátszélben KOM-ot menni nem úgy kell, hogy az ember egy ismeretlen városban teker, navit bekapcsolva. Fel kell szépen ülni a vonatra, és hagyni a mozdonyt, hogy leküzdje a szembe szelet. Hazafele, a már jól ismert és betanult úton pedig elég "vitorlázni".Minden más esetben csak a piócás ember segíthet.
-
parandroid
félisten
válasz fulton #289894 üzenetére
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy nincs meg a megfelelő felszerelésed ahhoz, hogy 1-2 psi pontossággal beállítsd a keréknyomást, és az a tljes bringázás alatt ugyanezen hibahatáron belül annyi is maradjon. De próbálkozz vele nyugodtan.
Ha ez segít, én 6 és 8 bar között (tudja a bánat, ez psiben mennyi) szoktam mindenféle értéken menni, persze az is lehet, hogy a pumpám egy egész bart téved néha, mert nem egy mérnöki pontosságú darab. Őszintén szólva leszarom, ha érzem,hogy kicsit úszik, akkor legközelebbre felpumpálom, de minden tekerés előtt még csak ellenőrizni sem szoktam, mennyi van benne. No meg nyomásellenőrzésnél is simán kiszisszen 1-2 psi.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
dom1n0
senior tag
válasz fulton #289894 üzenetére
Én minden indulásnál a hátsót felfújom (ráfujok) 70psi-re, az elsőt 68-ra, ezt találtam eddig legjobbnak, de ugye normális meleg időben eddig talán ha 2x tudtam menni, nem tudom az mennyire fogja majd alakítani ezt.
Fulcrum Racing 6 kerék, Vittoria 28-as gumi.Jövő hónapban remélem végre megjön a karbon kerék, meg a gp5000 s tr gumi, na meg az TL lesz...
-
RexpecT
addikt
válasz parandroid #289897 üzenetére
Venni kell egy ilyen digitálist, ez megoldja a "problémát": [link]
-
Ringman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- Tesla topik
- Napelem
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest