Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • G@ben

    addikt

    válasz jjeahh #175649 üzenetére

    Egyáltalán nem megyek gyakran 70 fölött, de ha 30-as tempó körül nekem a 40-15 kényelmes (ha jól számoltam, kb 87-es fordulatszám), akkor a 40-11 kb 40-es tempót jelent. És nem kell meredek lejtőnek lennie, hogy 40-nel menjen az ember, én meg szeretek lefelé is tekerni, de nem mindig pörgetve. Amikor a 36-11-et tényleg nagyon enyhe lejtőn kipróbáltam, rögtön azt éreztem, hogy az nekem rövid.

    arn: nem próbálom terepen, de nem csak és kizárólag terepen használom a bringát. Viszont a cross trekking több dolog miatt nem tetszik, írtam is. És nekem a 500% még egy kicsit kevés, vagy a sebességből vagy a mászóképességből kell engednem.

    6030D: óra volt, pontosan mért, kétféle bicajjal is mértem a 70 fölötti tempót, a mostani bicajjal már gps is játszik mellette, 1-2 km/h-s eltéréssel ugyanazt mérték. A 26-os bicaj 1,9-es gumival volt, a mostani 2,1-essel. A 70 fölötti tempó egy rövid, de 20%-os lejtőn volt és szívesen látok bárkit, egy közös legurulásra ott, aki nem hiszi! Nagyon rövid ideig kell így pörgetni, de addig tudom.

    [ Szerkesztve ]

    Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Új hozzászólás Aktív témák