- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
buek1967
tag
Milyen agyváltós folding lehet ma ajánlott, ha az ár is számít? Ránézésre a Csepel mini 200 nem tűnik rossznak 16 collban:
http://www.sportoutlet.hu/shop/kerekpar/schwinn-csepel-kerekpar/csepel-mini-200-osszecsukhato-kerekpar
Ezzel szemben kicsit olcsóbb 20-s: http://www.sportoutlet.hu/shop/kerekpar/neuzer-kerekpar/neuzer-fold-up-osszecsukhato-kerekpar
Vagy crossflex?
http://www.sportoutlet.hu/shop/kerekpar/kross-kerekpar/kross-flex-30-kerekparValójában tapasztalatok érdekelnének, sajnos nem igazán lehet kipróbálni ezeket egy helyen. Pl. melyikkel lehet akár nagyobb távon is jól menni az áttéttelek miatt... ilyesmi.
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #116949 üzenetére
Én most fel akartam menni a kilátóhoz, de megint elengedte a levegőt a javított oldalfal, ezért visszafordultam fél úton. Már a hegyen is dörgött az ég, haza értem, majd elkezdett szakadni az eső. A tubeless miatt nem áztam el. (héten gumicsere lesz)
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Zola007
veterán
-
hl225
tag
Sziasztok!
Fertő tó körüli tekerést tervezzünk. Átmennénk az osztrák oldalra is. Mennyire más szabályokra kell számítani mint idehaza? Például sisak, láthatósági mellény tényleg kötelező? -
draco31
veterán
Hello!
Shimano FC-T400-as hajtómű középső 32 fogas lánctányérja törött.
Innen a 32 fogas jó lenne rá?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz bringasisti #116965 üzenetére
Az nem nagy gond, lejön. Csak van ez a rossz váz, és jó a csapágya, azt ki akarom menteni belőle. Öcsém bicajába meg átrakom, ha passzol hozzá.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
inifini
tag
válasz cozmo #116935 üzenetére
Vegyél már vissza egy picit...
Ez itt hasonló téma, mint a sisak...
Én országúton sokszor használok fülest, mellettem hallom a forgalmat, bár nem tudom, hogy mivel viselkedek másként, ha van füles a fülemben, vagy ha nem. Sok esélyem nincs, egy mögöttem jövő kamionossal szemben, ha éppen bekacsázik egy picit... vagy átugrom a tér/idő görbén?!?! -
Zola007
veterán
válasz atok666 #116913 üzenetére
a probléma nem a fixivel van, hanem hogy ennek a lánynak egymagában több tehetsége van a kerékpározáshoz, mint 10 átlag magyar fixisnek együttvéve
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
draco31
veterán
válasz bringasisti #116967 üzenetére
Már beraktam egy ilyet a kosárba, hadd legyen már egy ilyen is
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #116963 üzenetére
Eddig jól, a dobozból nem mászott ki. A héten kerül fel az is.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
inifini
tag
válasz 6030D #116974 üzenetére
Az a baj, hogy mindig van alatta sapka, így nem jön ki annyira a sok szellőzőnyílás. Előtte Mavicom volt, ahhoz képest ez nagyobb, nem annyira “kecses” Viszont profibbnak tűnik az egész, tehát, ha tényleg szükség van rá, 100x jobban megbízom ebben. Amúgy most jöttem rá, hogy ha nagyon meghúzom a tarkómnál, akkor a sisak alatti sapka nem tudja elvezetni az izzadságot, és előre csepegteti a szemüvegem belsejére, iszonyat zavaró tud lenni. De a belső párnázottsága is nagyon kényelmes. Meg ez a lencsés verzió, és amikor igazán szikrázó napsütés várható a tekerésem alatt, akkor azzal megyek, mert nagyon jó megoldás, kényelmesebb, és nagyobb a látószög.
-
Zola007
veterán
válasz Zola007 #116642 üzenetére
rendeltem egy bowdencsípő fogót, de pár nap míg ideér, így kellett valami megoldás
Előkaptam a kis Dremel-klón multiszerszámot és fogóval közepesen előfeszítve 10 ezres fordulaton olyan gyönyörűen vitte a bowdeneket, hogy öröm volt nézni.
Bowdenvég kupak most sem volt itthon, így húztam rá 2.5 mm-es zsugorcsövet és rámelegítettem 2 rétegbenB.ssza meg, komolyan jobb lett, mint a gyári
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
macy
addikt
Jó állapotban van, nincs a becsúszón egy karc sem. Viszont kezd a dolog kicsit röhejes lenni, két szervízben is azt mondták, hogy ez levegős teló, holott elvileg erről a Pike-ról van szó. Még jó hogy nem vettem hozzá pumpát.
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz cozmo #116946 üzenetére
Mire használod? Ponrosabban hol találok értékeket különböző csavarokra? Csak mert ugye én kb 1 hónapja cserélgetem a defektes kereket a barátnőm bringájában, és ennyi az élettapasztalatom a bringákkal is kb, de mivel az autómon is nagyjából én csinálok mindent (és oda is kell nyomatékkulcs), az első kérdésem az volt, hogy mennyi NM-rel kell meghúzni a csavarokat a kerék visszahelyezése után.
-
zoli03
őstag
válasz z123456789 #116984 üzenetére
Pár oldallal korábban lett linkelve az oldal, ahol a bicikli alkatrészekhez van nyomatéktáblázat (bár a legtöbb esetben az alkatrészen is szerepel). Amúgy Google-ban is találsz kismillió nyomatéktáblázatot a különböző méretű csavarokhoz.
-
bringasisti
őstag
-
őstag
válasz Toobee #116983 üzenetére
Ha valamelyik szélső fokozatra nem vált át, akkor nem a sor esetleges kopása az ok.
Első lehetséges ok, hogy a hosszanti szálas bowdenházból kijönnek a bowden végén a szálak, áttörik a bowdenkupakot és a szálak kezdenek bemászni a váltókarba. Innentől kezdve a váltás teljesen leromlik -
Toobee
veterán
válasz Lami66 #116987 üzenetére
Már végig váltja (bár még el nem hoztam), de Runner azt mondja nem tökéletes már a váltás. A bowdennel kezdte, az oké. Szerintem rendelek GX sort + PC 1130-at + 30-as tányért előre. 10-42 + 32t néha kevés nekem, gyenge vagyok. Szomorú, hogy Rosebike-ról olcsóbb ez a szett, mint itthon csak a sor.
-
David75
őstag
Erről (Vanmoof Smart s) mi a véleménye a biciklikhez jobban értő uraknak?
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
z123456789
addikt
válasz z123456789 #114519 üzenetére
Amúgy meg. Challenge Accepted.
A kapcsoló nem működik olyan szép kattanósan, és finoman, de nem kényelmetlen. A gomb leragasztgatására azért volt szükség, mert túl vastag a forrasztópákám hegye, és mivel csak ilyen buci ón-t tudtam odabiggyezteni, kicsit más az illeszkedése belül. Érdekes, mert a peremek meg passzolnak, szóval vaalmi belül nyomódik félre. Na mindegy, működik, és így már használható is.
(#116985) zoli03
(#116986) bringasisti
Köszi, már el is raktam kedvencekbe.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Toobee #116988 üzenetére
Azt írtad, hogy a váltásod egyik napról a másikra romlott el. Ha kopás lenne az ok, az nem tud ilyen gyors romlást okozni. Lehetséges okok
Váltóban a határolócsavar elállítódott
Bowden hiba
Váltókar mechanikai hiba
Legvégső esetben váltó sérülés vagy váltópapucs ferdülés. -
Toobee
veterán
válasz Lami66 #116991 üzenetére
Pontosan így történt: megvettem a bicajt, nagyon szépen váltott ilyen 4-500 km-ig, majd valamelyik középső fogaskerékre már nem mindig rakta olyan határozott, sramosan. Ezzel együtt tudtam élni, nem foglalkoztam vele. Majd pont 2 hete kedden hármashatár-hegy. Raktam volna a legnagyobb lánckerékre, de már nem vitte, csak erőlködött. Betonon, ütést nem kapott, előtte pár km-rel még jó volt. Most Runner-nél van, állított rajta, bowdenhez elvileg nem kellett nyúlni, de ő is arra gondolt első körben. Remélem ma el tudom hozni, hogy próbálgassam, megy mind a 11 fokozat, azt még nem tudom, hogy milyen minőségben rakja. Érdemes lenne komplett váltóbowdent cserélni?
-
őstag
válasz Toobee #116992 üzenetére
500 km-en nem kopik el semmi (még a gagyi cuccok se), legfeljebb ha végig sárban mész kenés nélküli hajtással.
Azt gondolom, hogy hiába cseréled a láncot és a hátsó sort, a probléma ugyanúgy megmarad. Ott más lesz a gond. Főleg, hogy a Sram a váltássban überelhetetlen. -
StLui
veterán
válasz bringasisti #116994 üzenetére
Itt beírsz egy kérdést tuti előjön a "minek az" típusú válasz
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
jjeahh
nagyúr
válasz jjeahh #116982 üzenetére
Ehhez: [link].
Közben megjött az Esi Grips, a Squirt wax és egy csutoravédős kulacs, délután tesztelés lesz... Egyelőre nem tűnik olyan hűde zseniálisnak az Esi, de azért rossznak sem. Ha az XC versenyzők többségének megfelel, akkor remélem nekem is beválik . Squirt wax-ot elég ha két órát hagyom pihenni? Úgy tudom a Squirt-ék 1 órát írnak, de valahol 24-et is olvastam... na annyit tuti nem fogok várni
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
StLui
veterán
válasz bringasisti #116997 üzenetére
Igen, azért volt az egyik feltételem most az új bringa vásárláskor az 1x11, de a lényeg, hogy nem az volt a kérdés, hogy legyen e 1x11.
Autósokat is megkérdezed, ha kell ha nem, hogy minek vett pl fölöslegesen erős, vagy nagy autót?[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Toobee
veterán
válasz bringasisti #116994 üzenetére
Mászni, meg lejtőzni. De hogy ez ide?
-
zoli03
őstag
válasz bringasisti #116997 üzenetére
Mivel a komolyabb MTB-k mind 11 sebességesek, ezért csak nem fogom visszafejleszteni 3x8 sebességre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja