- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz pc360 #103248 üzenetére
Nekem nincs vele bajom, váltogatni szoktam a fékváltókarral, így mindig máshol terhelődik a kezem. Ha kis légellenállást akarsz, akkor meg úgyis alsó fogásban kell menni, sőt, még akár a könyöködet is behajlíthatod jobban.
Itt mindenki leszólja a másik kormányát/fogását, de kíváncsi lennék, hogy ezek az emberek közül mennyi próbálta megszokni/beállítani/kicserélni a leszólt kormányt.
A 26"-os merev montimmal letekertem egy nap 200 km-t hajlított kormánnyal, és nem a kezemnek volt gondja. Most a 29"-os össztelósomon 10 km után fájt a kezem, zsibbadt. Állítottam rajta egy picit, most már sokkal jobb, még pár állítgatás, aztán nem lesz vele semmi bajom. Pedig az első tapasztalat alapján ki kellett volna dobnom, mert alig bírtam vele tekerni. -
TomMusic
őstag
Hali,
Strava-n ha megnézem valaki tevékenységét, hogyan lehet a térképet nagyobbra állítani? Én nem találtam iylen lehetőséget.. Vagy lehet az a baj, hogy nem vagyok beregelve?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
pc360
addikt
válasz Mezga Aladár #103251 üzenetére
Igaz, a kompaktokat még nem sikerült kipróbálnom, ott még lehet találok szimpatikus darabot.
Mondjuk azóta a fékfogósdit megszerettem, Tie fighterként lehet zúzni vele.
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
StLui
veterán
válasz CptAdamica #103256 üzenetére
Tényleg, lehet én is csak akkor nem tudtam megnézni (de ez csak olyankor van nálam ha egy idegen linkjére kattintok)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Hasaggymeg
Topikgazda
A koskormány is egy kerékpározási forma sajátossága,mely leginkább a kis légellenállást ergo nagy sebességet szolgálja.Keskeny és van egy alsó fogása a legáramvonalasabb üléspozíció végett.Sprintnél,vagy hosszú tempómenésnél a kisebb légellenállás érdekében annyira kell előre hajolni amennyire csak lehet,ami egy egyenes kormánynál,hajlított könyökkel és kitekert csuklóval csak rövid távon elviselhető...az meg tény és nem vita tárgya,hogy többféle fogás van rajta mint egy egyenes kormányon.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
+1 a kormányszarvas dologra,olyan régóta használom,hogy el sem tudok képzelni egy keményebb mászást nélküle.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Valaki használ ilyen km órát?
Használható valamennyire ez a csiganyál funkció navigáláshoz??
Többet èr ez szerintetek 10000-el a 310-től??? -
cozmo
őstag
Vajon ez a fekete cső a karbonvázak belső kábelezéséhez is használható? Ha teflonos lenne biztos lennék benne hogy örök élet +1 De mivel nem az így bizonytalan vagyok. Mi van ha a bowdenszál kikezdi a házat és majd a karbon vázat belülről? Mert ügye odabent bizony valahol falnak fog feszülni ezt már előre látom.
Vagy itt mindenki vastag házzal együtt vezeti végig a bowdent a vázban, és nem könnyít le pár grammot ezzel is?
Üdv.: A grammániásEladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
kérdeném a topikgazdát, hogy belinkelhetném-e a licitre bocsájtott kerékpáromat? hát ha a szezon közeledtével valaki hasonlót vagy olyan kerékpárt keres és jó vétel lenne neki?
tisztában vagyok a ph szabályzatával, épp ezért kérdezném és nem teszem ki kérdés előtt
köszönöm
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
CptAdamica
veterán
válasz zsolt19900 #103267 üzenetére
Szerintem ne tedd, én anno csak megemlítettem, hogy van egy eladó telefon tokom az aprón, mert pont olyat keresett a fórumtárs és repült is a büntetés.
Megyen!
-
pc360
addikt
válasz CptAdamica #103268 üzenetére
Ennyi erővel bele lehet írni az aláírásba, és úgy is szem előtt van...
zsolt19900: Khm. Több értelme lenne, mint a mostani, "még a vesémet is eladom" jellegű aláírásodnak. Mint valami kínai turkáló a szolgáltatásoknak, és legalább annyira bizalomgerjesztő. A pénzügyi tanácsadás, az ingatlanközvetítés és a számítógép szerelés csodálatos triója mellől már csak a pedikűröst hiányolom.
Hívj vagy írj bizalommal Erős kérés.
[ Szerkesztve ]
-
PartyNewl
tag
Egy fura kérdés... Probike honlapjáról hogyan lehet rendelni? Ott vannak a termékek, kosár is van, de nem tudom beletenni a kosárba amit szeretnék nem értem.
-
zsolt19900
őstag
válasz pc360 #103269 üzenetére
pc360: erre inkább nem mondok semmit
a többieknek pedig köszike, akkor hanyagolom a dolgot
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
pc360
addikt
válasz zsolt19900 #103271 üzenetére
Igazi polihisztor lehetsz! A prosztatamasszőrt én erősen hiányolom a biztosítási alkusz tevékenység mellől. Hogy lehet egy ilyen bekezést komoly fejjel beírni? Vagy csak én (nem) értem a poént? Mindenesetre sok sikert a bombabizniszhez!
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz pc360 #103272 üzenetére
én nem illetném magam ilyesféle jelzővel, de neked felettébb örülök, hogy ennyi szabadidővel és ilyen nagyfokú tudálékossággal rendelkezel
külön dicséret illet a legelső "megnyilvánulásod" szerkesztéséhez is, hogy az igen furmányosnak hathasson szerinted
részemről a téma lezárva és köszönöm ezeket a remek perceket szeretem amikor ismeretlenül jönnek a megmondóemberkék ez jó dolog, ilyenekből sosincs hiány
-
pc360
addikt
válasz zsolt19900 #103273 üzenetére
Te vagy az, aki nyilvánosan viccet csinál magából ezzel a kiírással, így gondolom fel vagy készülve az azt érő kritikákat. Ha nem, akkor ajánlom figyelmedbe a jövendőmondással és a meditációval foglalkozó munkakörök felvételét is a palettára.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
...és bár aláírásod tényleg olyan mint egy villámhárító,ne törődj pc360 kollégával,aki ismeri tudja,hogy ő nem szokta kihagyni ezeket a ziccereket.
(#103266) cozmo... Ha nem is a házzal vinném keresztül a vázon (bár én valószínűleg azzal tenném) akkor is ráhúznám ezt a védőhéjat,mely teljes hosszában takarja a bovdent és amelyben az utóbbi tulajdonképp csúszkál.Nekem is ilyen van és szinte igen könnyen megy a váltás,ha lehet ezt így fogalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Alsófogás nem biztonságos? Lejtőn lefelé messze az a legjobb, legstabilabb fogás.
Kényelmesnek mondjuk én se mondanám túlságosan, sokat nem is szoktam így tekerni de ha nagy tempót megy az ember (sprint, lejtő) akkor tényleg ez kell.
Nekem már valahogy az egyenes kormányra áll rá nehezen a kezem, kellemetlen hogy ki kell fordítanom a csuklóm. Pedig most pár hónapra vissza kell szoknom erre.Més que un club!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #103278 üzenetére
Szerintem bizonytalansága talán inkább a kormány keskenységéből adódik,ugyanakkor kézhátunk kifele fordítása a legtermészetesebb,kényelmesebb tartás csuklónknak,könyökünknek.Kemény mászásnál,esetleg kiállva kigyorsításnál,mikor nem támaszkodok a kormányra,hanem inkább húzom azt magam felé,akkor nekem is nagyságrendekkel jobb a fent említett kéztartást igénylő szárat fogni,mint a kifordított csuklójú markolatfogás.
-
nagyúr
válasz Hasaggymeg #103279 üzenetére
Annyira azért nem vészesesn keskeny, 40-44 cm közöttiek szoktak az országúti kormányok lenni. Láttam már városi fixit ilyen kb 20 centis kormánnyal. Na az már keskeny, olyannal én se mennék.
Més que un club!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #103280 üzenetére
Aszfalton (nem magyar ) jó,terepezéshez szokott embernek a 60-70cm-hez képest keskeny.A 20cm pedig jampiknak való.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
Beszúrsz ide egy képet, majd: "Az alábbi bringámat szeretném meghirdetni. Szerintetek mennyit érhet?"
Nem tiltott, jön a válasz, ami hasznos is lehet, és ha valakit megérint, akkor ír neked.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
6030D
Ármester
válasz jjeahh #103275 üzenetére
Nagyjából ilyen az élmény, terepen ez fokozódik, ha esetleg nem látod hol megy az ösvény.
Bár én is csak tavaly próbáltam, a videó is tavalyi, azóta jöttek frissítések, lehet, hogy jobb lett.(#103285) jjeahh: itt szerintem azért jobb, mert a csávó visszatér a csíkra, ezért rendezi a térképet. Ha végig mellette menne, akkor pörgetni neki is.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
6030D: Itt ahogy elnézem simán visszatalál a csíkra, csak mintha néha összezavarodik merre van
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
nagyúr
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #103285 üzenetére
Nócezeregybelsőért?! Nabammeg! én 800ért vásárolom belsőimet.
(#103288) 5381 ...hirtelen azt hittem kicsípnéd.
[ Szerkesztve ]
-
hegyimorc
senior tag
válasz jjeahh #103285 üzenetére
Ez nem teszt, hanem fizetett hirdetés.
A személyes tapasztalataimról itt írtam.
Az meg külön tetszik, hogy aki hozzám hasonlót tapasztalt, annak valahogy mindig eltűntek a hozzászólásai a cikkek alól.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
nagyúr
-
6030D
Ármester
Ez de jó kis kesztyű, ilyen kellett volna nekem télen. Lejtőn felhúzni, emelkedőn vissza. Tök jó, kerülhetne fele ennyibe.
-
ígyvanferi
addikt
válasz 6030D #103292 üzenetére
Harmad annyiba kerül, maradhat? Igaz ez futáshoz van, de ott nagy mínuszokban vagy hosszú futásoknál tényleg működik az a ráhúzható hő-visszaverő rész. Hogy 15 km/h fölött hogy teljesít, azt nem tudom.
-
zsolt19900
őstag
válasz Hasaggymeg #103276 üzenetére
nem is törődöm az ilyen emberekkel persze aki már saját kútfőből családi vállalkozásként -nem egy nagy frencsi mögé elbújva stb.- szeretne boldogulni azt egyszerű bántani, amit igazából nem értek, mert aki betér az irodákban Ő segítség nélkül sosincs elengedve innen de hát tudom, hogy milyenek az emberek
StLui: ezeket a szolgáltatásokat mi nyújtjuk igazából nem értem, hogy miért ne foglalkozhatnánk mindezzel, kinek erre kinek arra van szüksége, mi nem egy valamire feküdtünk rá és azt orrvérzésig nyomjuk és toljuk le az emberek torkán -mintha kötelező lenne, inkább sokrétűvé tettük szolgáltatásainkat
-
6030D
Ármester
válasz ígyvanferi #103294 üzenetére
Ha szélálló a kihúzható cucc, akkor jó. De szerintem csak ugyanaz az anyag, mint amiből a kesztyű van, nem?
Ennek az alap kesztyűjében tekerek, alá veszek még egy cérnát ha hideg van. Ez szokott kevés lenni.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
pc360
addikt
válasz CptAdamica #103283 üzenetére
Mondjuk igen. Hajnalban meg már kissé túl fáradt lehettem...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz IMIIKE1998 #103298 üzenetére
Ki volt az a sz@rházi?
-
6030D
Ármester
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest