Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zen42

    tag

    válasz qvik27 #114837 üzenetére

    Nem tudom ki hogy van vele, de én kizárólag nyitott kart használok és mindig nézem a lefolyást. Ez valami nünüke nálam, szeretek benne gyönyörködni. :)
    Néhány rög nem érdekes, de ha túl rögös az őrlemény és úgy tamperolok akkor több szálon indul meg a lefolyás meg mászkál és egyebek, szóval nem szép. (És ezen az OCD sem segít mert az csak a felső réteget rendezi el.) Akit ez nem idegesít annak biztosan nem lényeg. :D
    A fizikáját nem értem, talán a rögök más alakú vagy méretű szemcsékből állnak és azért van ez... valaki biztos jobban tudja.
    Azt volna jó megfejteni, hogy mi okoz kezelhetetlen rögösödést. Csak két őrlőhöz van viszonyítási alapom. Az SM90-hez és a CM702-höz. Az előbbi rögösebb volt mint a CM, de nem volt vészes soha. Ilyennel még nem találkoztam mint a Specialitánál, hogy egy külön pohárkában kalimpálok percekig egy hústűvel míg nagy nehezen úgy ahogy szétválnak a rögök. A végén már egy vékony vajazókéssel csináltam, azzal jobban ment. A vizes megoldással sem lett kevésbé rögös az őrlemény egyébként, de legalább kezelhetővé vált extra harc nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák