- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Android? Ha igen, akkor az Android topikban kellene feltenni a kérdést, mert ott más megoldás kell (újrahívni az intentet, vagy nem tudom, nem értek hozzá).
Ha asztali program, akkor több lehetőség is van, pl. ProcessBuilder-rel elindítasz egy új példányt a programodból, a jelenlegiből pedig kilépsz System.exit()-tel. Vagy a Runtime.getRuntime().exec() metódussal indítasz egy új példány, és kilépsz a jelenlegiből.
Vagy ha kicsit softosabb újraindítás kell, akkor csinálhatod azt, hogy a main() metóduson belül egy másik metódusba (pl. launch) rakod a programod lényegi részét, és ezt a metódust bármikor újra tudod hívni.
De végső soron visszaállíthatsz mindent alapra egy metódussal, de ezzel kapcsolatban nekem vannak kétségeim, elég könnyű hibázni, főleg, ha vannak statikus metódusaid is.Nyilván a konkrét megvalósítás erősen függ attól, hogy pontosan mit és hogyan csinál a programod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Le Mans Ultimate
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest