Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz Noxy #91920 üzenetére

    Legyszives, alaptalanul ne koss belem!
    Azt ne mond mar, hogy 3x le lett az irva, hogy hogyan erem el a mentes elinditasat, mert ez nem igaz.
    Az, hogy az iCloud -nal van, ez nem segitseg, mar bocsanat. (Nyilvan a segitseg nem kotelezo, csak opcionalis lehetoseg egy forumon.)
    En (szerintem) kulturaltan kerdeztem, es tobben is valaszoltak normalisan.

    Semmilyen kep nem lett belinkelve (hiaba allitod) de itt nem is az a lenyeg, hanem az, hogy annyit kellett volna leirni,(amit en megtettem utana, szinte sajat magamnak valaszolva) hogy Beallitasok -> iCloud -> Biztonsagi mentes, majd jobbra kell lepni, es ha van wifi kapcsolat, (es ha jol latom, csak akkor) ott lehet elinditani a mentest.

    Azt meg vegkepp nem ertem, hogy hogy jon ide a 3gs?!?
    En hasznaltam mar az 5s es az elso iPhone- on kivul mindegyiket, de az nem azt jelenti, hogy egy adott beallitas, vagy jelen esetben a mentesi muvelet elerese 2-3 ev tavlatabol megmarad.
    Az elmult idoben en mas rendszert hasznalatam, nem vagyok naprakesz, igy ugy gondoltam hatha segitenek, talan kerdezhetek...

    De hogy "ertelme" is legyen a hozzaszolasomnak ismet kerdeznem, hogy app store frisitesi ikonrol hogyan tuntetheto el a kis szam abban az esetben, ha valojaban minden app-om naprakesz?

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák