-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Mondanátok nekem jó minőségű elő és hátlapi üvegfóliát ami jó minőségű 5S-re?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Newyorker
addikt
válasz nederlanden #91848 üzenetére
Én 5-ről fogok most a napokban 6-ra, hát kíváncsi vagyok nagyon! Mivel egyre többet használtam netre a telt, így szükségesnek láttam a nagyobb kijelzőt, és ugye pont kapóra jött. Nagyon kivi vagyok már rá azért az 5-höz képest már lesz újdonság azért, 5S-nél kevesebb volt neked gondolom
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
rolkaDb
aktív tag
Szerintetek egy hasznalt 5snel felmerulo dolog lehrz s beazas kerdese? Sajnos vsn ismeros aki nagyon vigxazott ra es mrgis beazott. En nem szeretnek egx ilyenbe belefutni.
-
gabormgp
senior tag
válasz nederlanden #91848 üzenetére
Nem hiszem,hogy valtok a 6-ra.Nincs is most ra penzem,+az 5S-set is most vettem 2 hónapja ujonnan.Majd jovore a 7-et fogom..szerintem. Az 5S az nekem nagyon egybe van.En is csodalom ezt is,hogy milyen szép.😂😂
agabe,Noxy: köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz Newyorker #91853 üzenetére
Kíváncsi vagyok a véleményedre!
Környezetemben maximálisan meg vannak(vagyunk) elégedve!Én csak olvasom itt az ios8-as problémákat,mert egyetlen egyszer nem hibázott nem fagyott meg semmi ilyesmi 2hónapja,és kb 2-szer indítottam újra ez idő alatt azt is csak diliből.Csak ismételni tudom magam,még letisztúltabb,kényelmesebb és precízebb az elődöknél!"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
tylerddd
veterán
válasz gabormgp #91831 üzenetére
Szerintem nem. "S" verziókat kell megvenni, majd jövőre i6S, ott komolyabb változásokra számítok! Én i5S-t is most vettem csak, de teljesen elégedett vagyok, nem érzem mellette azt, h rohannom kellene i6-ot venni. Tökéletesen teszi a dolgát. Meg aztán nekem az i6 méretével is barátkoznom kellene, kell még addig. De az is lehet, h a Google villant valamit a Silverrel és akkor ...
@ nederlanden iOS8-as hiba max. az i4S-nél jön elő, mert már öregecske hozzá a vas. De i5-től felfelé én nem igazán hallottam annyi gubancról, mint az i4S-nél. i6-on meg csúnya is lenne, ha bakizna a rendszer.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
nederlanden
senior tag
válasz tylerddd #91861 üzenetére
Én ezt úgy oldom meg,h megveszem az i6s-t is Svájci megjelenésekor😄
Amúgy meg szerintem ez pont az a váltás amikor érdemes lépni,ha csak a kijelző miatt is.De mégegyszer mondom,az i5s ha nincs szükség nagyobb kijelzőre és ár-érték arányban a legeslegjobb választás okostelefonban.(én sok panaszt látok itt ios8-ra i5-i5s-ekre is,na de mindeggy...)
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Zjunior
veterán
Facebook messengerhez jott update.
Kivalasztasnal most mar a fotok vannak elol.Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
tylerddd
veterán
válasz nederlanden #91864 üzenetére
Azért tűnik itt soknak a panasz, mert azt nem írja meg senki, ha jól működik a készüléke!
Közeli ismeretségben van i5 és i5C, nekem az i5S és mind tökéletesen működik, i5S topikban sincs panaszos. Egyedül ez a hívásnál pár pillanattal való továbbcsörgés van meg, de egyébként hibátlan.
"Én ezt úgy oldom meg,h megveszem az i6s-t is Svájci megjelenésekor"
Itt nem értem a kapcsolódást.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz hszilard666 #91854 üzenetére
Csak emiatt? Bármilyen MILC géppel jobban járnál.
-
nederlanden
senior tag
válasz gabormgp #91870 üzenetére
Na itt nem lesz könnyű hibákat javítani(esetleg lesz sötétebb hátlapos,mondjuk titán meg fekete)😜
Nade igaz,én sem veszem meg a legújjabb f30 Bmw-t mert 2év múlva frissítenek rajta egy ráncelvarrással úgyis😳"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Valaki nem tudja hogy hogy ha valaki elorendelte a a 6ost akkor 31 0:01 kor Alleba elonyt elvez es tuti megkapja a telot!!??
Koszi elore is -
legenda
válasz nederlanden #91864 üzenetére
amennyiben olyan sok 6 és 6 plusz tulaj lenne itt, mint van 5, 5c és 5s, úgy a 6-os típusokra is biztos lenne panasz, mert olyan telefon és rendszer nem létezik, ami mindenkinél hibátlanul működik.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
buci30
addikt
Azt észre vettem már 5s és most i6-nál is ,hogy a legjobban az fb app eszi az aksit.
Van aki a gyári helyet másikat a használ ami rendesen ugyan úgy adja az értesítéseket stb?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
misiizsai
tag
válasz peugeotmate #91875 üzenetére
Ide küldi el a Telekom a telefont?
A Claim Numberhez mit kell írni?Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
HUTCHDB
nagyúr
Nezegetem az app store-t.
Latom vannak mar sms backup alkalmazasok.
Van aki hasznalja valamelyiket?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nederlanden
senior tag
Jogos.
A lényeg,h lassan egyre többen váltanak majd,és akkor bebizonyosodik sokakna mint eddíg minden váltásnál,hogy ismét nagyon jó telefont csinált az apple amire érdemes cserélni,addíg felesleges itt erölködni."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
buci30
addikt
Gondolkozom sokat ezen a fólia vagy üveg kérdés
De ebay van aki megszívja és 3-4. rendelés utána lesz jó minőség.
Hol lehet venni jó minőséget ami tényleg az és nem ebay és garanciás???iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
misiizsai
tag
válasz peugeotmate #91879 üzenetére
Köszi! Na ezt nem értem azt írják nem történt javítás de viszont B54 Kijelző-Alacsony képminőséget ír.
Ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
heidrich
senior tag
válasz HUTCHDB #91880 üzenetére
Nem tudom mit láttál de szerintem az kamu, az iOS nem is ad jogot egy másik appnak a teljes üzenetek tartalmának hozzáféréséhez. Visszaállítani se tudnád egy másik appból az SMS-eket, kizárólag a backup visszrakásával vagy egy friss backupnál "mókolással" tudod ezt megtenni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
galaxys80
veterán
válasz nederlanden #91874 üzenetére
Ez megint nagyon értelmes volt.
-
veterán
Sziasztok!
A Mac-emről feltöltöttem pár fájlt az icloud drive-ba. Ezeket hol tudom megnézni az iPhone-omon?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Livius
őstag
Hello!
Van egy Apple FireWire csatlakozós hálózati töltőm, ami a 3Gen-es iPod Nano-mat tökéletesen tölti. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a töltő az iPhone-okhoz is használható? Ha igen melyik verzióig? A legújabbnak láttam, hogy a csatlakozója már teljesen más, mint a régi iPod-oknak.Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Mit tudok kezdeni egy 4S-el ha olyat csinál hogy hívnak de az illetőt egy sípszóval elintézi és nekem nem csörög ki a telefonom, csak idő elteltével kapom az sms a nem fogadott hívásról. Térerő minden rendben van, és nem tudom ezt a jelenséget semmivel összefüggésbe hozni. A másik dolog hogy mostanában igen sűrűn fogja magát és újraindul, azaz megjelenik egy kis almácska a képen. Na jójó szeretem az almát mert finom, de mióta ezt csinálja elég bosszantó tud lenni, a legnagyobb munka és használat közben csinálja.
Tippek?Köszönöm!
-
hdanit610
aktív tag
Rákérdeztem az iPad problémámra: a válasz 83.000. Nem 42, pedig annak jobban örültem volna.
Van egy gariidőn túli cserének egy általános díja, ezért ismét új készüléket kapok. Rákérdeztem a telekomos 2 év szavatosságra is, és nem volt elutasító a válasz! Azt a tanácsot kaptam, hogy tegyünk egy próbát, aztán kiderül. Hát teszünk, mert végül is vesztenivalóm nincs (jó pont az iCentre-nek).
Sajna a csere 5s-em ki tudja merre jár, vagy ma, vagy holnap....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz manchester85 #91886 üzenetére
Hol talalom a kikapcsolast?
(#91887) Gicz !
iPhone 6 8.1. Meg nem tudok rola, hogy lenne JB.amigy 3gs-en en is JB utan hasznaltam egy programot erre.MAS:
Hogyan tudok iCloudba mentest csinalni "csak ugy"?
Nem talalok ilyen lehetoseget, ahol a jelenlegi allapotrol mentest tudnek csinalni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
kovacscsi
tag
válasz nederlanden #91860 üzenetére
Te hol vetted az i6? Szeptember 19-én jelent meg, annak nincs még 2 hónapja, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest