- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
t-mobilos
Alá írás :)
-
agabe
addikt
válasz bigdady #36099 üzenetére
en most ket telot neztem meg, es 100%-ban melle. Hivatalos helyrol (messzirol kerulom a sufni gsm-eket) szarmazo fuggetlen telora azt irta t-s lock van rajta mikozben amellett, hogy a foliat is en bontottam ki es vodas kartyaval hasznalom nem is lehet fuggo (vittem volna is vissza istyle-ba, de meg sosem hallottam, hogy fuggot adtak volna...marhasag is). A masik keszulek t-s , es arra a telora meg azt hozza, hogy nem fuggo.
Ennyit ernek ezek az oldalak
Ha telefonban nem is, de szervizben tuti megmondjak. Benne van a rendszerukben. Telon is meg tudnak mondani, max nem akarjak.[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz RigoJancsi #36107 üzenetére
Egy kicsit gondolkozz már kérlek. Nem kell sokat. Közben olvasgass vissza. Kérlek..
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz RigoJancsi #36109 üzenetére
Jólvan, akkor kezdjük az elején. Miben kéne az androidot utolérnie? Szerinted honnan tudjuk, hogy milyen lesz a 6-os ipohone? Honnan tudjuk, hogy mire használod a milyen telefonodat, és te mit értesz "megéri" alatt? Milyen fejlődés lenne neked fontos?
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
bigdady
nagyúr
Nem éri meg majd váltani de egy biztos hogy nem fog visszafejlődni android szintre
[ Szerkesztve ]
-
rbence
senior tag
Biztos lesz,akinek megéri váltani,de leginkább az apple-nek éri meg, ha váltasz
Komolyra fordítva a szót,a nexus 4 egy full sallangmentes androidos telefon,ún. referenciamodell,nyitható bootloaderrel,szanaszét lehet haxolni,pár év múlva viszont kell is,ha friss rendszert akarsz rá, aztán majd lehet toldozni-foldozni,hogy minden működjön rajta,én ezért váltottam vissza optimus 2X-ről 3GS-re,mert a szifon öregebb 2 (!) évvel és mégis még mindig kapja a frissítést,szóval ha a szoftveres támogatottság a fontos,akkor a hetedik generációs iphone-ra megéri majd beruházni vagy épp az iPhone 5-re,mert annak meg lejjebb megy az ára"...Life is too short to remove USB safely..."
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
Nektek a facebook áll elfordul ha elforgatjátok a telefont? Hol lehet beállítani? -
Onderon
senior tag
Úgy láttam nem volt még, ha mégis akkor bocs!
-
rbence
senior tag
-
Palika71
őstag
Ha be van kapcsolva a helymeghatározás, és az iGo mégis azt írja, hogy a gps ki van kapcsolva, akkor merre kell kutakodnom?
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
rbence
senior tag
válasz TommyNagz #36123 üzenetére
Az imsi szám,de szerintem azt hálózatra csatlakozáskor kapja a telefon,nem? Mondjuk szerintem a legegyszerűbb,hogy kipróbálni 2 sim kártyával,ha megy mindkettővel,akkor független,ha nem,akkor nyilván olyan függő,amelyik kártyát elfogadja, persze ha aktiválás előtt van az ember,akkor ott már bonyolultabb a dolog
@Palika71:milyen iPhone-od van? Gyári maps talál jelet?[ Szerkesztve ]
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
szotyika77
aktív tag
Hello mindenkinek!
Van egy kis problémám az Iphone 3GS-emmel. Amikor kikapcsolom és bekapcsolom a telefonomat akkor eltűnik belőle az összes telefonszám. 5.1.1 szoftver van rajta. Hogyan lehetne ezt a problémát kiküszöbölni? előre is köszönöm a segítséget!
-
TommyNagz
senior tag
-
Kommy
veterán
válasz szotyika77 #36131 üzenetére
Ne kapcsold ki.
-
rbence
senior tag
-
rbence
senior tag
válasz TommyNagz #36135 üzenetére
Nem tudom,hogy mit tud pontosan ez a program,elvileg az activation ticketet lehet vele lementeni, IMSI ellenőrzésre a gugli ezt dobta ki meg iFile-lal is lehet a rendszerben matatni és ott is megvan valahol ez a számsor
-
irgum
addikt
Ilyen a lockscreen-em: KATT
Ennél szebb nem kell nekem. -
rbence
senior tag
válasz kenny123 #36137 üzenetére
Szerintem bűn a gyári lockscreent komolyabban megbolygatni, főleg azzal, hogy összevissza húzgálni egy szoftveres gombot a gyári balról jobbra helyett, de lehet, hogy ez csak az én szívemhez nőtt hozzá,mondjuk a slider hátterének eltűntetése egész jópofa Amíg androidos telefonom volt, azt is próbáltam iPhone-osítani,- hogy kevésbé hiányozzon a cucc- fémszínű értesítési ablakkal,a menü hátterét szürkére cseréltem, stb, de hogy az iPhone-t androidosítani... Az iOS így szép, ahogy van, a hetedik meg talán még szebb lesz
-
HarryPotter
őstag
válasz rbence #36144 üzenetére
egyetértek. az IOS screen-t komoly designerek tervezik hónapokig, úgy, hogy harmonikusan illeszkedjen a többi vizuális elemhez. Az ilyen egyedi jb appekkel az a baj, hogy a rendszer egy elemét cseréli le más designra, ami önmagában még akár jól is nézhet ki (mondjuk jellemzően rémesek) de semmiképpen nem illeszkedik a megmaradó vizuális elemekhez, kaotikus, összevissza feelinget eredményez.
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
TommyNagz
senior tag
válasz HarryPotter #36146 üzenetére
Igen, én ezért váltok vissza a stock UI-ra kb. 2-3 hét után. Az Ayecon volt a rekord, 1 hónapig volt fent deszkán és phone-on is. Az tényleg igényes volt, mert mindent lecserélt Nem lógott ki semmi a sorból.
encapsulation dot1q
-
rbence
senior tag
baseband verzióra mit ír? beállítások->általános->info itt a legalsó érték
még az lehet,hogy szét lett szedve és nem lett visszadugva az antennacsatlakozó,múltkor én is hanyagul raktam vissza és 1-es térerő volt vagy nem is talált hálózatot"...Life is too short to remove USB safely..."
-
TommyNagz
senior tag
válasz rbence #36149 üzenetére
4S alapból fura ilyen téren. A konditerem, ahova járok pincében van, térerőt ott nem nagyon talál. Amikor kijövök, olyan sokáig van Searching... hogy inkább berakom repülő módba, és vissza...4-nél ez nem volt, ott más baja volt az antennának, mint tudjuk.
encapsulation dot1q
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- GTA VI
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- Autós topik
- Túra és kirándulás topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest