- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
Wunderlist?
Használom OS X-en, Windows-on és iPhone-on is. Egyszerű mint a gumislag, szép a felület, gyorsan szinkronizál, tud e-mailt küldeni, megoszthatsz feladatokat másokkal, közzéteheted FB-on, stb.
Most teszteltem, az aktuális emlékeztetőt megjeleníti az értesítési központban. Ha erre gondoltál...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
HellGreg
őstag
sziasztok,
valaki meg tudja mondani, hogy ha új apple id-t hozok létre, hogyan kell kihagyni a bankkártya adatainak megadásának lépését?
köszi
-
törölt tag
Tok témához, nekem a lentiek vannak, első hátsó fóliával. Igazából egyik sem lett az igazi. A kocsiban ezzel a tartóval használom, és nem jó ha rajta van a hátán a tok, mert nem tapad kellően. A bőrtokból nehéz volt kiszedni, túl passzos. Átlátszó tokokból a 0,2mm-es ultra slim-ek vannak, matt és teljesen átlátszó kivitelben. Az átlátszó hamar karcolódik, a matt nem.
[link] [link] [link] [link] [link]
Mindezek után az ésszerűség mellett maradtam, ami az én felhasználói szokásomhoz a legjobban megy, ezt a tokot használom. Zsebben védi a karcoktól, könnyen ki tudom venni belőle, nem csúfítja használat közben. Cserébe kinézetre szinte már gagyi. A vastag BookBook stílus, valamint a lila-kék stb. szintén nem az én világom.
[ Szerkesztve ]
-
krain
tag
Hali, tudom, hogy off, de segítsetek: használt ipad-nél mit érdemes megnézni, elkérni előre(serial)?
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #35809 üzenetére
Ez van. Kinőttem már abból, hogy ki mit mond mikor előveszem.
Ha találok egy olyat ami megfelel a követelményeimnek (legyen olyan mint az iCase, de könnyen jöjjön ki belőle) akkor váltok. Ezek párszáz ft-os dolgok, kivétel a bőr, az 5.000 körül volt azt hiszem.(#35810) Nescafé:
Jól döntöttél. Ez olyan mintha semmit sem tágult volna mióta megvettem. Érzem, hogy belül nyomja a telefon gombjait, és így nem túl fasza. Szép, minőségi, de a használati értéke nulla. Régebben szerettem, azt hittem kicsit tágul majd, de nem sikerült neki.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem volt ilyen, nem nagyon jött be, sokkal nagyobb tőle telefon. Én az összes tokot utálom amúgy pedig elég sokat kipróbáltam már, inkább az elől hátul fólia szisztémát preferálom. Viszont ami a legjobban bejött az ez (ilyenem van csak barnába), de ezt is csak akkor használom ha esetleg takarítok, kocsit mosok, vagy pakolok. Alig lesz tőle nagyobb a telefon, és puha gumis anyagból van.
-
nord_
veterán
válasz B-L-A-C-K #35821 üzenetére
A "letört a sarka", "leejtés ellen nem véd" böszme júzer error. Soha, senki nem írta, se a gyártó, se a weblap üzemeltetője, hogy ezt a tok erre jó. A szivárványos fénytörés talán rosszul felhelyezett fólia miatt is lehet, nálam nem volt ilyen. Az teljesen igaz, hogy a tok karcolódik - no de annó azért vettem, hogy ez karcolódjon, ne a telefon.
Akinek leejtés ellen kell védelem, az minimum egy BookBook tokot vegyen, de ha nem tud vigyázni a cuccára, akkor egy Taktik Lunatikot. -
nord_
veterán
Mi az, hogy alul-felül? A telefon alját és tetejét teljesen fedi. Vagy neked az kell, hogy a hangszóró és a Home gomb környéke is tokban legyen? Való igaz, ezt nem tudja, de értelmét nem látom, mert ha pofával lefelé van az iPhone, akkor a szélén lévő tok kiemelkedése miatt az előlap amúgy se fog karcolódni.
-
W1
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
Jó de érted ha kiad már valaki ennyi pénzt érte ha leejted akkor se törjön le a sarka, enyém pl ha leejtenéd 50 méterről akkor se törni le a sarka mivel hajlékony gumiból van, csak a telefon menne ripityára..
Amúgy a tokoknál még ami idegesít, hogy sok helyen látom a keretet lekoptatja, na most ugye azért veszünk rá tokot hogy ne sérüljön...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szentkuti11 #35830 üzenetére
Keretvédő fóliát meg alig lehet kapni, mondjuk ceklukszos megoldás is jó lehet.
-
W1
senior tag
A FaceTimehoz telefonba kell, hogy legyen kártya, vagy miért írja azt, hogy "Várakozás aktiválásra..."?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bull84ghia #35835 üzenetére
Hol vetted?
-
legiaap
félisten
Láttam nemrég olyan videót melyben az iphone 5 előlapján a hangszóró melletti led villogott. Ezt lehet használni értesítésekre? Beállításokban nem találtam semmit sem.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Akkor itt mi villog ott?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bull84ghia #35839 üzenetére
Ott már régebben néztem, kicsit sokkalom érte azt az árat.
-
Ck.
addikt
Meghalt a vinyó, amin a zenéim voltak, csak a telefonon maradtak meg. Hogyan tudom átvarázsolni őket a gépre?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bull84ghia #35846 üzenetére
Privi ment..
-
BossBoss
őstag
Nem ide! Sorry!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest