-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
válasz Varlaisaran #36299 üzenetére
Én akkum is cserélt gyárit vettem jó drágán, most fél éves, és hasonló tüneteket produkál, ráadásul nem is indul el a 220V-os töltőn, csak az autós töltő tudja elindítani, és 10 perc után 37%-on áll.
Ezért akarok külső akkut venni.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz golya32 #36301 üzenetére
Az a baj hogy másik akkuval is hülyült. Azzal el sem indult, de aztán egyszer gondolt egyet ment, ott restore-nál kilépett (firmware verifynél) 29es kóddal. Itt valami tápellátás probléma lehet mert egyébként működésre jó, ha épp megy. Éjjel sync után küldtem mindenféle appal, hibátlanul müködött, de amint letettem és lezárt, egy idő után elaludt, és onnan hardresettel jön elő újra, meg most is ezt csinálja. Nem is érdekelne az egész ha nem előtte egy nappal lett volna felújítva, itt csillog villog egy használhatatlan tégladarab. Érdekes még az, hogy hardreset utáni induláskor érzéketlen a sliderre, ellenben a kamera függőleges sliderét érzékeli, azzal lehet nyitni. Ha utána lezárom és nyitom akkor már jó a slider. Tiéd is GS? Restore-kor volt valami error?
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
samgar
őstag
Aki használ cydiat ajánlom a BatteryDoctorPro appot. Hihetetlen profin összerakták. Mindent beletettek, amire szükség lehet.
Oppo Find X5 PRO
-
golya32
senior tag
válasz Varlaisaran #36302 üzenetére
3GS van 2db a családban, meg egy 3g
Nekem nincs hiba kód, csak szarakodik az akku.
Ha napközben is töltöm az autós töltővel, akkor minden ok, a hátulja melegszik, nagyon nem érdekel.
Én is felújítottam 45e be volt, karcmentes elő hátlap, most meg szarakodik az akku.
Gondolkodtam veszek 4 alap telót abból meg a független 78e legolcsóbban.
Amire nekem kell telefonálásra mail GPS re tökéletes, nem kell másik.[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Ragnar95
félisten
válasz szmayer1 #36283 üzenetére
Működik, csak push nem lesz De a naptárhoz az nem is kell ugye
B-L-A-C-K: nekem 80/30-as netem van és mind a 4S, mind az iPad 3 csak 35/30-at tud hozni, szóval szerintem ennyi a maximumuk...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ragnar95 #36306 üzenetére
Akkor gondolom ennyi a max tényleg, én sajnos nem tudom megnézni így. Viszont mikor még megvolt a 4S-em akkor összehasonlítottam speed tesztnél i4/4S/Note2-t, és mind a maximális sebességet látott (azaz 15 megát) viszont a ping sima 4-en alacsonyabb volt 4S/note 2höz képes.
-
samgar
őstag
-
snooze
veterán
válasz vadászcsiga #36312 üzenetére
ez amugy nem ujdonság.. április 1-én ennek a progi magyar nyelvébe is benne volt a kijelzöelforditás.. gondolom emlékeztek rá,mekkora gubanc volt..
GO Gunners!!!
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #36312 üzenetére
Szintén köszi. Ment is az SBSettings helyére. Még vadászok valamilyen más színű skin-t és jó is lesz. Ez a narancs nálam nagyon nem illik a képbe.
Kikapcsolható mind a kettő. Én most úgy lőttem be, hogy az energia sémákat csak az aksira bökve érem el, míg a kapcsolók notif centerben ülnek ahogy eddig is. Az viszont nagyon derék, hogy az airplane, a hotspot és a vpn is egyből ott ücsörög a listában. Ezeket bökdösöm a legtöbbet.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
-
Ragnar95
félisten
Ez valóban nagy királyság ez a BatteryDoctorPro, ment a levesbe nálam is az SBSettings Majd kipróbálom az akksifigyelő részét, de így elsőre az is hasznosnak tűnik
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TommyNagz
senior tag
válasz Varlaisaran #36299 üzenetére
Add el inkább egy huszasér'
Szerk.: de megszopat mindig a mobilos prohardver! Mindig sikerul regeszkedni
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #36320 üzenetére
Az se tűnik rossz funkciónak
snooze: mondjuk ezek egyike se kell számomra, töltőről úgyis reggelente veszem le, baja nem lesz tőle, ha tovább rajta hagyom, appokat sose zárom be, megteszi elyettem a rendszer... DND kapcsoló az egyetlen, ami nem rossz, bár azt a beállításokból is gyorsan eléremPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
xtremez
aktív tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Tervezem, hogy beruházzak egy 4s-re, nézegettem párat és találtam is. Adott egy 64 gb-os teljesen hibátlan keveset használt, csak nincs garancia és én ettől félek kicsit. Egyáltalán érdemes garancia nélkül venni ? Mennyire drága a javítása a 4s-eknek ?Előre is köszönöm!
-
xtremez
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #36328 üzenetére
Köszönöm! Nem titok egy bemutató darab volt vitrinben és pót telefonnak lett véve. Most egy kis félreértés van, de eddig úgy volt, hogy 70e körül. Igazából nem lényeg, hogy 64-es legyen csak ezt is találtam. Esetleg nem tudsz tanácsolni valamit ? 4S kell( nem sima) 16-64 bármilyen, fekete hibátlan állapotban és lehetőleg garival. 70e ig max..
-
asuspc96
őstag
Helló!
Van olyan program ami képes arra hogy az usb-n összekötött telefont kihangosítja a gépen ?
(a hangszórók szólnának...) -
vadászcsiga
félisten
Ez a batterydoctorpro eléggé eszi a memóriát. hamar felmegy a használt memória 95%-ra pedig mindössze 4 app van megnyitva. Bár nagyon gyönyörű es okos de nem sokáig marad ha ezt csinálja.
Viszont van egy jo tulajdonsága, zárolt kepernyonel is előhozhato ha az akksira bökünk.
[ Szerkesztve ]
-
bsafran
csendes tag
Sziasztok, sima iPhone 4-en hogy lehet azt beállítani, hogy egy wifi hálózatra automatikusan rakapcsolodjon, ahogy belepek a "hatokorebe" (haza)?
-
Ragnar95
félisten
válasz bsafran #36333 üzenetére
Alapból úgy van beállítva, h az ismert hálózatokra magától rámegy. Viszont valamiért új hálózat esetén 3-4x rá kell menni kézzel, míg "megtanulja", h automatikusan csatlakozzon rá
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #36337 üzenetére
Próbáljuk már ki, engem is érdekelne
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #36337 üzenetére
Valószínűleg tethered lesz a telefont tehát gép kell az indításhoz.
-
bull84ghia
őstag
Az mitől lehet hogy respringeltem a 4s-t és azóta csak az alma logó villog? Igaz kb 3-4 %-on volt az akksi
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
rbence
senior tag
válasz bull84ghia #36341 üzenetére
Miért respringelted?
Ha cydiaból telepítettél valamit,akkor home+power gomb,amíg elsötétül a telefon,aztán hangerő fel gomb nyomvatartása mellett kapcsold be és töröld a tweaket amit utoljára raktál fel,ha az akksi a ludas,akkor hagyd töltőn egy darabig,előbb-utóbb magához tér"...Life is too short to remove USB safely..."
-
bull84ghia
őstag
válasz rbence #36342 üzenetére
Csak témát váltottam, azért volt respring. Home+power megvolt. Hangerő fel + bekapcs is, annyit változott hogy most nem villog az alma jel csak ott van. Kb 1 órája töltőn van folyamatosan. Elképzelhető hogy valamiért thetered JB lett?
4s 6.0.1Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Ragnar95
félisten
Nekem a 4S ezt csinálja jóideje és pl restore után is, illetve az iPad 3-nál is ez van, meg hugom 3GS-énél is. Aztán lehet, h ez az itthoni router hibája, mert ennél csinálják leginkább ezt, bár volt már másik wifivel is hasonló a 4S-el
-
bull84ghia
őstag
válasz bull84ghia #36343 üzenetére
Ami a hab a tortán hogy újra JB-ni sem tudom mert passcode van rajta, éppen ez okból nem engedi a biztonsági mentésből a vissza állítást sem.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
-
bull84ghia
őstag
válasz bull84ghia #36346 üzenetére
Na már inkább félre teszem mert kezd felmenni a pumpa
Összegzés:
Home+power nem működik alma jel villog csak
hangerő fel+power folyamatos alma jel a kijelzőn
JB-ni nem tudom mert passcode van rajta
Biztonsági másolatot nem tudom vissza rakni szintén a passcode miatt
Jól sejtem hogy csak a restore jöhet szóba ami a 6.1.3-at rakja fel így bukom a JB.
Esetleg valami javaslat?
4S 6.0.1 JBHazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Xero
nagyúr
válasz bull84ghia #36348 üzenetére
Ha van Mac a közelben Xcode-al, akkor próbáld meg kihámozni a logokat, hogy miért akad el.
-
chevyfan
tag
Üdv!
Vettem egy laptopot, és most már ezt fogom használni az asztali gép helyett. Ha ezen ráteszem az itunes-ra a telefont, akkor ledarál róla mindent?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- iPhone 13 mini (Starlight, 128 GB, Független, 86%)
- Apple Iphone 13 128 GB Független Garanciás.Ibrány.Szabolcs.út.11 TEL:30/2605667
- Samsung Galaxy note 20 5G 256GB Ibrány Szabolcs út .11TEL:30/2605667
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ mobiltelefon
- Ritkaság! Realme 11 Pro dual sim 8/256GB + ajándék Realme Watch 2 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest