-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz bull84ghia #36353 üzenetére
Windowson az ilyesmit passzolom.
-
Mela Kehes
addikt
Új i5-re érdemes az i4 backup-ját visszatenni?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #36355 üzenetére
hát ha nincs semmi nagyon fontos, akkor szerintem állítsd be újként. én azt csináltam, mikor megvettem. macerás, de így legalább tisztalappal indultam.
-
bull84ghia
őstag
Sikerült a 6.1.3-at visszaállítani. Van 2 db 6.0.1-es backupom egy JB-s és egy JB előtti. Visszaállíthatom valamelyiket biztonsági mentésként?
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Ragnar95
félisten
válasz bull84ghia #36358 üzenetére
Persze, bármelyiket visszarakhatod a telóra
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
válasz Mela Kehes #36355 üzenetére
Nekünk kellene tudni, hogy Te mit tárolsz a Backupodban és Neked mennyire van szükséged rá? Gyerekek, mielőtt írunk valamit, adjunk már magunknak kettő másodpercet, hogy átgondoljuk mit is kérdezünk.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #36362 üzenetére
Miért lenne? Arra való a biztonsági mentés, hogy utána visszatölthesd, HA akarod!
Még ha arra kérdezett volna rá, hogy ha JBs a backup akkor annak van e káros hatása, akkor azt full megértem. De ő csak egy sima backupot említett.
Ez olyan, mintha azt kérdezné meg hogy: "Sziasztok, ma megnyitottam a Safarin az index.hu-t. Lehet belőle baj? :S"
(#36364) r3dsnake szinte biztos vagyok benne, hogy minden marad a régiben. Azaz mindenhol hagy alulra neked helyet.
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
Alább olvastam valaki írt arról hogy két különböző iphone backupja a másikra téve problémát okoz a battery life-ben, ha jól értem. Most elgondolkodtam mi van ha a GS is ezért hülyül... Ugyanis tegnap éjjel -mint írtam- fullra töltöttem, visszaállítottam a régi cuccait bekapból, majd drótról lehúzva, illetve hosszabb idle után (lezárva persze) leáll. Függetlenül mindezektől: A visszabackupoláskor kerülhetnek vissza olyan dolgok amik gondot okozhatnak; akár ugyanarra a telóra? Nem az alap dolgokra, pl. jegyzetek, kontaktok, stb-kre gondolok hanem "low level" beállítások, változók, appok beállításai, mittudomén...
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Teljesen átlátszó fóliát szeretnék az iphone 5 telómra. Valaki tud valamilyen ütésállót? Ki mit ajánl?? Köszi -
Onderon
senior tag
válasz Varlaisaran #36367 üzenetére
Ha nem jailbreakelt telefon backupját rakod vissza, akkor szerintem nem lehet belőle gond.
premierpark: ütésálló fólia nekem úgy hangzik, mint egy paradoxon
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz Varlaisaran #36371 üzenetére
Még a mélyhűtőd is leolvadhat
Bocs. Természetesen fogalmam sincsen, milyen következményei lehetnek, de nem is kell legyen. Maga a jailbreak készítői által sem ajánlott és nekem ennyi elég szokott lenni.
-
Blyan
félisten
válasz smallmer #36373 üzenetére
Szakadás ellene bármelyik jóminőségű fólia jó lesz, nem kell a legdrágábbat venni.
Egyrészt, hogy szakadna már el? Rajta van a telefonon. Másrészt az egyes fóliák leginkább abban térnek el egymástól, hogy mennyire könnyű buborékmentesen feltenni, és mennyire karcolódik maga a fólia össze.
A noname gagyi kínai fóliák is megvédik a telefont a karcolástól, csak nem mindegyik néz ki elfogadható módon kb két hónappal később (értsd a fólia karcos, ronda lesz, stb).Inkább arra figyelj, hogy ha tokot is akarsz használni, akkor olyan fóliát vegyél amit tokkal való használathoz ajánlanak - ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem ér ki teljesen a kijelző széléig, így a tok fel-le tétele nem gyűri fel a fólia szélét.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
HarryPotter
őstag
válasz smallmer #36373 üzenetére
Ozaki fólia az apple store-ban, kb 4000 Ft. Nem olcsó, de nagyon vékony és erős, egyáltalán nem rontja a képernyő színeit, képeit. Ja, és nekem meglepően könnyű volt feltenni. zero buborék
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
Ragnar95
félisten
válasz Varlaisaran #36371 üzenetére
Semmilyen. Max amnyi, h az others mérete nagyobb lesz, mert eltárolja a cydiás tweakek adatait is
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Blyan
félisten
válasz HarryPotter #36375 üzenetére
Idehaza Apple Store?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Nocsesz1
senior tag
Van egy 2 hónapos I4s-em és elkezdett a hangszórója recsegni beszélgetés közben.Valami orvosságot nem tudtok hogy megtisztítsam?
Ha gariba viszem be ezt szerintetek javítják vagy cserélik az egész készüléket?HAJRÁ VIDI !!
-
Blyan
félisten
válasz HarryPotter #36378 üzenetére
Így már értem!
-
Ragnar95
félisten
válasz Nocsesz1 #36379 üzenetére
Nyomj restore-t, majd állítsd be újként a telót, ha utána se lesz jobb, akkor hardveres hiba és mehet gariba. iPhone-t gariidőn belül nem javítanak, csak cserélnek.
-
Ragnar95
félisten
válasz Nocsesz1 #36382 üzenetére
Márpedig döntened kell...Vagy recsegős hangszóró vagy no JB
Csak Pesten van szerviz, az iStyle-ban, Starkingben és az Almáriumban, amennyiben gyári független a teló, ha szolgáltatós, akkor bármelyik ügyfélszolgálati pontba viheted[ Szerkesztve ]
-
Nocsesz1
senior tag
-
Arcképgyáros
üdv, hogy tudnám megoldani, hogy tudjanak nekem küldeni xy zenét blutun?
-
Nocsesz1
senior tag
Mielőtt nekiállnék a restornak szeretnék érdeklődni hogy nem gond e hogy most a 4S 6.1.2 +jb van a készüléken. Azt tudom hogy ugrik a jb de nem lesz gond neki hogy jb-z ve van? Régen csináltam már ilyet és akkor volt valami gondom ezzel hogy törölni kellett valamilyen apple.com sort vagy valami ilyesmi és mindig hibakóddal bajlódtam.
HAJRÁ VIDI !!
-
gabormgp
senior tag
Valaki tud valami free app store-s játékot?Lehetőleg jó legyen.
-
Ragnar95
félisten
válasz Nocsesz1 #36394 üzenetére
Nem lesz vele semmi gond, mivel hivatalosan is aláírt szoftverre frissítesz, vagyis reszore-olsz ebben az esetben, amennyiben nincs átírva a hosts fájl. Ha átírtad, akkor vissza kéne írni az eredetire
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #36398 üzenetére
Nekem is gyakran 94%, de nem folyamatosan annyi, most épp 96%, de volt már 68 is pl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest