-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_eduka
tag
válasz szentkuti11 #35904 üzenetére
valaki tudna segíteni a downgrade-be? 4S-em van 6.1.3-mal
[ Szerkesztve ]
-
h_eduka
tag
és a mywifi tweaken kivül amihez jb kellene nincs lehetőség az eredeti kérdésemre, hogy a wifimet megosszam? (nem a 3g-t hanem a wifit)
-
Noxy
veterán
8 millió Iphone-t küldött vissza az Apple
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mi volt a legtöbb hiba velük.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
legiaap
félisten
ezeket a telefonokat a hibátlan alkatrészek felhasználásával ugyan, de gyakorlatilag újragyártják.
Ha jól értem akkor ezekben a telefonokban kicserélik a hibás részt és újra gyártják?
Az f@sza. És mi a garancia, hogy nem lesz utána is gebasz velük?!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz r3dsnake #35913 üzenetére
Eddig csak rossz tapasztalatom volt a szervizesekkel (igaz apple szervizzel még nem volt dolgom), szóval én garit annyira nem komálom, bár ha adnak egy teljesen új készüléket akkor okés, de az esetek többségében nem szoktak.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legenda
válasz szentkuti11 #35915 üzenetére
papíron lehetséges, de itt is írták már, hogy a második és harmadik cserés telefonnal is gond volt.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
zenke
aktív tag
Sziasztok.
microsim-ből lehet nanosimet csinálni?
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
legiaap
félisten
-
vadászcsiga
félisten
AppShopper ügyesen visszakúszott a store-ba AppShopper Social néven ami gyak ugyanaz mint kitiltott elődje volt. Hajrá, Apple bekaphatja a hülye szabályaival
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Ajánlottak a 16gigás T függő iPhone 4-emért cserébe egy 32gigás Gevey független iPhone 4-et. Megéri a dolog? Állapotilag ugyanaz.Mik a hátrányai a geveynek? Lehet frissíteni probléma nélkül? A srác azt mondta, hogy minden probléma nélkül lehet frissíteni, annyi hátránya van, hogy 3x kell beírni a pin kódot.
Van valami amit nem mondott el, tudnom kéne?Köszi!
https://heureka-kreativ.hu
-
manchester85
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz trisztan94 #35928 üzenetére
Én biztos nem cserélmém el....
-
zenke
aktív tag
válasz trisztan94 #35928 üzenetére
természetesen nem
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
trisztan94
őstag
válasz manchester85 #35929 üzenetére
Ja értem, köszi az infókat, akkor utána nézek máshol!
[ Szerkesztve ]
https://heureka-kreativ.hu
-
béke
aktív tag
sziasztok kérnék szépen egy segítő kész úriembert privátra jönni mert annyi az iphone-omnak és nem tudok telózni sgítség kellene köszi előre is.
Alá írás :)
-
Onderon
senior tag
tud esetleg valaki olyan app-ot/tweaket, amivel egyszerre lehet több contactot is szerkeszteni? például kijelölök 20 embert és mindnek beírom ugyanazt a munkahelyet. vagy törölni az összes contact photo-t egyszerre. ilyesmi.
-
béke
aktív tag
na akkor ez volna a hiba jelenség
iphone 3gs készülék próbálom megcsinálni (restore) mindent megcsinálok a leírások szerint, de egyszerűen nem sikerül itunes-nál 3194-es hiba fogad ami után szintén utána néztem meg is csinálta leírtak szerint de semmi ugyan az elméletileg 4.1-es szoft volt a telon és azt is csináltam meg de mindig ez a hiba üzenet fogad. mivel próbálkozzak vagy honnan kezdjem előröl köszi előre is.
-
Tomate
veterán
Ha veszek egy verizonos i5-öt ami szolgáltató által lett függetlenítve abból bajom már nem lehet mert olyan mintha egy függetlent vennék nem? Köszi!
-
béke
aktív tag
megcsinálta a tinyumb.... leírást is de semmi. hiába inditom újra a gépet meg ilyenek ugyan az a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest