- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
flierqqq
tag
Most mért kell mindenkit lebaszni, mindenért?
Tudtuk ajánlani valami értelmes játékot 3GS-re amivel 2-en, 3-an el tudjuk b*szni az időt?
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
gabormgp
senior tag
Nemtudom h kinek van meg az rtl most telon.De megneztem a baratok koztbol 30-adikai adast es.A telefonom 78%-on volt,mikor vege lett 70%-lett.Nektek is kb igy szokott lenni?Csak azer kerdezem mert mintha hamar merulne a telom.Ennek egy teljes lemerites h kikapcsoljon,majd teljes feltoltes jot tenne?Elore is koszi iphone 4 16 gb
[ Szerkesztve ]
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz gabormgp #36615 üzenetére
Olyan mint a Viber, csak nem eszi annyira az akksit. Nekem bevált a képek is gyorsabban átjönnek mint Viberrel pl...
mod:
r3dsnake: Nekem nagyon ette az akksit a Viber, az egített, ha minden üzenet váltás után kilőttem a háttérből. De nekem megér ez 200 huf-ot, hogy ne kelljen ezt eljátszanom félóránként.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Ragnar95
félisten
válasz gabormgp #36615 üzenetére
Netes multiplatform üzenetküldő app. Első vásárláskor zárol 2€-t pluszba, amit 1-2 hét után visszakapsz
Qru: csak épp a leglényegesebb dologban különböznek, Viberrel lehet hívni is, míg Whatsappal csak üzenetet küldeni[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz gabormgp #36620 üzenetére
Természetesen van arra is, ezért multiplatform... A legtöbbeknek itt nincs droidja, felmész neten a playstore-ba és megnézed, h ingyenes-e...
[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Qru
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz gabormgp #36624 üzenetére
Kérlek, hogy a Szabályzat szerint, "ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
Ezt a hozzászólásgyűjtő csetes stílust a továbbiakban nem fogjuk tolerálni, úgyhogy légy erre figyelemmel. Köszönöm.
-
Peddy789
őstag
szaisztok, érdeklődnék hogy 4 / 4s-t szeringetek honan tudok legolcsobban szerezni lehetőleg ujonan, kölföldről rendelve olcsóbb? vagy maradjak a szolgáltatónál?
-
Ragnar95
félisten
válasz Peddy789 #36628 üzenetére
Külföldről csak hivatalos forrásból szerezz be, mert különben bajok lehetnek abból,h nem tudod kipróbálni a telót. Svájcban és Angliában olcsóbb az Apple-nél az elszállt Forint miatt csak, de ugye ahhoz kell ismerős,h onnan tudj szerezni, így a legegyszerűbb a szolgáltatós megoldás, ha úgyis kötnél hűséget.
-
P3TR!CK
senior tag
Ide is leírom: Hopp! Kijött egy iOS 6.1.4 kizárólag iPhone 5-re!
Changelog: "Updated audio profiles for speakerphone".
11,5MB a mérete.
-
vadászcsiga
félisten
Battsaver tweaket használja valaki? Most olvasom szifonon az egyik cikket, állítólag megnöveli az üzemidőt.
-
gabormgp
senior tag
válasz peugeotmate #36636 üzenetére
xd.Nem vagyok feliratkozva..
-
rbence
senior tag
-
gabormgp
senior tag
válasz vadászcsiga #36641 üzenetére
Amm ti hogy ccsinaljatok a csengohangot a telotokra?Mer nemhiszem h mindenki megveszi.Mert én már össze vágtam,csak nem tudom átkonvertálni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz gabormgp #36642 üzenetére
FormatFactory
m4r-re vagy mire átkonvertálod majd ráhúzod itunesban a telódravagy zedge.net-ről letöltöd ami tetszik már abba konvertálva és 30mp-re megvágva
[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
válasz vadászcsiga #36643 üzenetére
köszi
-
Coleszi
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az i4-re vissza rakható-e az ios5? Csak mert szemmel láthatóan meghal az iOS6-tól a telefon, míg az ios5-tel semmi baja sem volt és ha már odaadtam anyámnak (bár őt nem érdekli ) működjön a dolog rendesen... SHSH-k sajnos starking-es csere miatt nem lettek lementve. Netről nem lehet leszedni esetleg?
Mi ez az Apple-nél két iOS és a harmadiknál vegyél új telefont mert szétakasztjuk a régit?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Coleszi
tag
Ez így nem jó hír, azt gondoltam netről le lehet szedni külön valaki más lementett SHSH-it és akkor talán jobb lesz. Igen, gyorsabb lett tőle a böngésző, de pl olyan dolgok kezdtek el rajta akadni, amikre eddig nem volt jellemző. Gondolok én itt a: mappa megnyitására, fruit ninja , beállításokban való görgetésre, ugyan ezt a főképernyőn is eljátssza, arról amit a kamera alkalmazással csináltak már nem is beszélve mert amit ott sikerült optimalizálni a 4-re az katasztrofális. Mindez viszonyítva az ios5-höz képest persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple asztali gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest