- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
-
AGE-T
őstag
Nektek is belassult a keyboard? S6 on várni kell, ha ékezetes karakterrel akarok operálni. Ez mi?
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Tompo92
senior tag
Ez így van! Erősebb vas de itt a reakcióidőről van szó, valamiert a pluszon ha megnyomom a home gombot kesobb lep ki az alkalmazasból! ( nem az animáció lasabb ) csupán kesobb kezdi el a kiléptető animációt.
Higyj nekem! Én is kiégtem rajta mikor a kezemben volt a 2 telefon. A mostani iphone7 em ios 11 el pont olyan lassan lep ki barmelyik alkalmazasbol mint annak idejen a kezembe lévő iphone 7 plusz ios 10.3 al. Most hogy kijött a 11 az iphone 7 plusz tulajok nem erezelik ezt mert ugyan olyan a kilepes nekik mint volt. De nekem i7 tulajkent eszrevehető[ Szerkesztve ]
-
djstavross
tag
A gyári időjárás widget probléma másnál is jelentkezett? Nem azt mutatja, amit az alkalmazás, mintha nem frissülne.
-
col
addikt
válasz djstavross #169164 üzenetére
6 plusomon mintha frissülne, de a 7 plusomon nem
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Gsx-rr
veterán
Most melyik formatumra erdemes allitani a fotokat? Hevc vagy Jpeg?
-
col
addikt
válasz djstavross #169167 üzenetére
Azt neked kell tudni ilyen egzakt válaszom után
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
-
danilla
őstag
Volt rola szo, hogy a live kepeket lehet majd olyan formaban szerkeszteni, hogy ismetlodos vagy esetleg hosszu zaridos legyen a livephoto. Ez most akkor megsem kerult bele avagy kesobb jon frissitessel?
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz djstavross #169164 üzenetére
iPaden jó, iPhoneon nem, még
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
customer114
őstag
Sziasztok,
Egy nagyon gyors kérdés: (mivel szerintem ti gyorsabbak lesztek mint a google
ios11-re frissítve 10-ről a 6S Plus-om, fog bármi resetelődni, eltűnni?
Köszönöm,
További szép esét[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
Akelaus
senior tag
Szó volt ma a wifi ki-bekapcsolásról. Lehet van egy megoldás az automatikus helyalapú bekapcsolás megakadályozására. Kérdés, van-e itt olyan akinél előjött ez, és nincs nála bekapcsolva a helymeghatározás?
Nálam be van kapcsolva, azt áttúrva észrevettem egy olyan menüpontot, hogy rendszer szolgáltatások. Azon belül ott a wifi is, és aktív. Ma már nem tudom tesztelni, de ha kikapcsolom, és reggel a munkahelyen nem kapcsolja be magától, akkor ez megakadályozza ezt. Az időalapúra szerintem nincs megoldás, igaz lehet ez sem lesz az. -
fehrtams82
újonc
Ha letiltottak akkor miért tudtam 2*1 napot használni,telefonálni a két különböző kártyát? Vagy ez lehetséges? Honnan fogom megtudni , ha igen... letiltották? Valaki segítsen nekem légyszi
-
aprokaroka87
nagyúr
Ő izé.
Valaki megtudna osztani valamilyen módon egy ilyen heif képet,ugyanis Androidon a Play Store-ban van egy olyan app ami azt írja hogy heif viewer&converter.Probaltam én a neten keresni...de hát izé...ott a heif helyén nagy fehérség van
Úgyhogy ez így nehezebb.
Csak kiváncsi lennék rá.
-
B-L-A-C-K
titán
Üzemidőben eddig nem ájultam el...(i7 iOS 11).
-
majestic
őstag
válasz fehrtams82 #169179 üzenetére
Ha letíltják a SIM-et vagy az IMEI alapján a telefont akkor nem tudsz felléni a hálózatra, valami olyasmit ír ki, hogy nincs elérjető hálózat. Ha tudtál telefonálni, akkor tuti nincs letíltva.
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Scholes9
nagyúr
Lesz itt, aki jövö héten I8-at vesz? Csak bújkál bennem a "kisördög"
-
Thewent12
aktív tag
Nekem is X lesz a kovetkezo. De majd ha csak lejjebb megy az ara. A napokban valtottam sima i7-rol a plusra. Ez boven kiszolgal par honapig. 8 meg egy vicc szerintem.
-
Misi1979
őstag
válasz fehrtams82 #169179 üzenetére
Zárd rövidre a dolgot, másik mobilról hívd fel azt a szolgáltatót, aminek a kártyáját nem szereti az iphone, imei alapján megnézik, tiltólistás-e.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
solties
tag
Újabb tapasztalat i6 ios11-el. Rohadtul merül! Szinte szemmel látható! Nem lesz ez így jó! De amúgy nincs baj vele
-
Hegyirabló
veterán
Tapasztalat így a nap vége felé: tényleg gyorsabban merül.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
batai15
félisten
Nálam behalt a safari.. Új lap inditaskor egy fehér üres kép van és ennyi.
Se reboot se task close nem segít -
nyziffs
újonc
A szolgaltatoknal szept 29-tol kaphato az i8 a tajekoztato szerint, vajon a mediamarkt es hasonlo helyeken is a polcokra kerul mar jovohet penteken?
-
veterán
-
Scholes9
nagyúr
válasz Thewent12 #169192 üzenetére
Miért gonndolod viccnek? Amúgy nézegetem a "sima" meg a Plus i7-et is, csak félek, h nekem túl nagy lenne már utóbbi, pláne, h tok+üveg fólia nélkül még hozzá érni sem mernék kb Hogy érzed a váltást, megszoktad már a nagyobb méretet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- LEGO klub
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest