- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
addikt
válasz ittakary #168450 üzenetére
Én nem a sajtó hülyeségeire gondoltam, hanem a valóban létező problémákra. Mostanság nem zökkenőmentes náluk az újítás. A másik meg, hogy szerintem semmiféle hibát nem engedhet meg magának ez a cég, sőt semelyik amelyik kijelenti h megalkotta a világ legjobb telefonját.
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Pontosan mikor jelenik meg a végleges 11-es. Nekem fennvan a GM, hogy tudom megkülönböztetni, hogy változott a verziószám vagy sem?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
aujjobba
addikt
válasz radi8tor #168455 üzenetére
Nem értek egyet, ugyanarra az iOS verzióra készült appok is híznak egyre jobban, több erőforrást felemésztve.
Pl. már kb. az összes üzenőapp tele van mozgó emojival, mindenféle csicsázási lehetőséggel, fizetési megoldással, videóchat, napommal, stb.Értsd, az iOS6-ra elérhető utolsó FB app biztos vagyok benne hogy nincs olyan smooth, mint amit kb az iOS 6-tal egyidőben adtak ki.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Az mennyire gáz, ha a Partnero-ról ezt írja céginfó?
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
A feleségem SE-je már fix, viszont én is gondolkodom telefon váltáson (Microsoftról ). Az lenne a kérdésem, hogy a dual active sim-et kultúráltan nem lehet még megoldani? Esetleg valaki használ ilyet?
Az a baj, hogy volt már, hogy két telefonnal jártam, de sosem szerettem... -
Laca1212
őstag
Kösz srácok.
-
Luser2000
addikt
válasz aujjobba #168465 üzenetére
Csak annyi pontosítás, hogy a partnerogsm jelenleg a "MOBIL EXCHANGE Kft" üzemeltetése alatt fut.
(Nem mintha ez olyan sokat változtatna ...)Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
30z.Samu
félisten
válasz radi8tor #168438 üzenetére
Azért lenne fontos, mert nekem ez a méret jön be a legjobban. Ha nem hoznak ki többet, nyilván kénytelen leszek megbarátkozni a nagyobb társakkal, de a remény hal meg utoljára. Egyébként ha nem is évente, de szerintem 2-3 évente elő fognak rukkolni ilyesmi telefonnal, mint az SE.
Sic Parvis Magna
-
nord_
veterán
válasz Dexter-2000 #168475 üzenetére
Itt pont az az érdekes, ami nincs rajta a képen (az adott oldal teteje).
-
ittakary
nagyúr
válasz Dexter-2000 #168475 üzenetére
Bug. Beakadt valami.
Home + power nyomvatartasa almalogoig!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Látszik, közeleg a 11, sorban frissülnek az alkalmazások.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
anderledani
őstag
Múlt héten pont a Keynote alatt írtam, úgyhogy leírom újra plusz a fejleményeket.
Múlt hétfőn voltam iCentre bécsi úton, garanciáztatni a készülékem. 2016.10.17-én lett cserélve az egész készülék iCentre-ben. 2015.11 havi telekomos, magánszemély vásárlás.
Azt mondták, a jótállás nem indult újra 2016.10.17-én. A jótállás lejárt szavatosság van melyben a fogyasztónak kell bizonyítania bla bla bla.
Ma elmentem iStyle mammutba, ugyanezt mondták. Még én éreztem magam kínosan. Mondták amúgy sem tudnak foglalkozni velem, foglaljak időpontot. Foglaltam, csütörtök duna pláza.
De ezek nincsenek képben, iCentre javasolta menjek a telekomhoz, iStyle meg azt mondta a Telekom (által megbízott TMX Mobile Solutions) nem is hivatalos szervíz
Mit tegyek hogy az ismertetett körülmények mellett garanciáztatni tudjam a készülékem?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
joccadoki
senior tag
válasz anderledani #168483 üzenetére
sajna a készülékre 1év garancia van, még ha azt nem javítják, hanem cserélik. csak úgy tudod ezt kitolni 3(!) hónappal, ha a gari lejárta előtt viszed vissza pár nappal. A szavatossági időről meg nem tudok nyilatkozni, de úgy tudom nem sok minden semmmit sem ér
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
Kbali
nagyúr
Papírod van a cseréről? Ha fődarab vagy komplett készülék lett cserélve, akkor az 1 év garancianak újra kellett volna indulnia. Fogyvéd felkeresése érdemes.
-
ittakary
nagyúr
icentre kicsit nyomorék ebből a szempontból
ők azt szajkózzák, hogy a jótállás nem indul újra, csak a szavatosság
de az Apple termékek (iphone ipad stb) szempontjából a kettő egy és ugyanaz
-
anderledani
őstag
válasz ittakary #168486 üzenetére
Ha ugyanaz, miért nem vették be a készülékem és papoltak arról hogy szavatosságnál a fogyasztónak kell bizonyítani stb?
Olyan triviális oka lenne, hogy mikor odamentem úgy fogalmaztam hogy "garanciáztatni szeretném"?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
Erről valami vélemény, hogyan szól? Esetleg valaki vásárolt már ebből a boltból, tapasztalat(ok)? Elég jó áron van, eredeti vajon?
Köszönöm!
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
ittakary
nagyúr
válasz anderledani #168487 üzenetére
icentre stílus... hagyd őket a gyászba!
istyleba vidd vagy T-be
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Na kiváncsi leszek az 5S, hogy fog muzsikálni a 11-gyel, holnap este kiderül Este 7 után lehet frissíteni? Ha volt már bocs, nem olvastam vissza
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
bnorci71
addikt
Parson, galaxys80,
ma megint csinálta a sistergést
messenger hívás volt utána a sima hívás is sisterget csak újraindítás segített[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
törölt tag
Csak nálam nem jó a mobilnet? Ráadásul,ha átváltok 4G-re akkor azt írja,hogy "nincs szolgáltatás" és csak az újraindítás segít,fe még akkor sem lesz internet. 6s+ vodafone
-
majestic
őstag
Az iPhone-on nem tudok kitörőlni pár levelet a Hotmail-es fiókomból. Az iPad-en minden rendben ugyanezzel a fiókkal... Egyszer olvastam, hogy lehet ezt orvolsólni de nem találom. Esetleg tudna valaki segíteni?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest