- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
letöltöttem a 10.3.2-t hogy tudom felrakni rá a gépen keresztül?
-
solties
tag
Persze! Itt írják páran, (de szerintem hülyeség, egyszerűen nem logikus) hogy "két-három nap alatt beáll a rendszer" és akkor nem fog merülni ennyire! Ez egy baromság! Miért is tartana ennyi ideig? Ennyi ideig állítgatja a rendszer az appokat, folyamatokat stb.. a háttérben? Egy 2-4 magos processzor több GHz-n? VAgy egy szkript működik eddig a háttérben? Ha ez a folyamat 10-15 percig tartana, elfogadnám ezt a magyarázatot. Ez nem fog javulni, maximum egy frissítéssel! Én is elcsesztem,hogy frissítettem, sőt utána hard reset is volt, ugyan olyan fos az egész! Visszaállítani sajna nem tudom ugyanúgy az ios 10-et, mert sajna elvesztek a 10-es icloud mentéseim. Max új készülékként. Kénytelen vagyok én is, és rajtam kívül sok millióan lenyelni ezt a békát, de erről a problémáról nagyon sok helyen külföldi fórumokon stb.. is foglalkoznak már. Szóval ez már nem csak itt-ott előforduló probléma. Ráadásul az i8-nak még az aksija is kisebb! Úgyhogy visszhangja lesz még! Egy dolgot észrevettem de ezt mondtam már, nézzetek csak utána, nagyon megnőtt ios 11 alatt a telefonok memóriahasználata!!
[ Szerkesztve ]
-
-
agabe
addikt
Nemtom min mulik, de 7plus-nal nem vettem eszre kulonosebb akksiido csokkenest GM-et hasznalva azt meg nem hiszem, hogy rontottak rajta (valamit ugyis valtoztattak ha nem is valtozott a verzioszam), ezert az tunik valoszinunek, hogy lehet par olyan app ami nagyon nem optimalis ios11-re es nekem azokbol nem volt telepitve egy sem.
(#169491) ádika86:
Ha fotok nagyon fontosak, akkor 8Plus. Eddigi tesztek alapjan tenyleg fejlodott a szenzor, nameg a jobb hardver miatt is, de ha ar/erteket nezem akkor abban 7plus jobb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ádika86 #169491 üzenetére
Mit tudsz tenni? Örülj van választási lehetőség. Régen volt egy iphone, egy méretben, egy áron. Most SE, 6S, 6S+, 7, 7+, 8, 8+, X és akkor tegyük hozzá a szín és tárhely kombinációkat. Az igaz ez a bőség zavara kínálat messze van Steve Jobs egyszerű elveitől, lehet ő nem engedte volna hogy egyik iphone nem tudja azt amit a másik, de most sokkal több embernek elérhetővé vált az iphone ebben az üzleti modellben. Ki mire használja talál ár-érték vonalon valamit: vehetsz tepsit, de az SE is jó vétel, fotózásnál igaz a tepsikbe kicsivel jobb technikát raktak, de ettől még a normál modellek kamerája is kiváló képeket készít. Szerintem is baromi ronda az X, de akkor ott a 8 jó választás bika erős zsebszámítógép lesz az is még évekre. Lehet a cikkeket a kakimoji viszi el, de amit a processzorokkal csinálnak az elképesztő ios optimalizálással megfejelve. A tavalyi 7 is 2 GB RAM-mal veri még mindig a legújabb 6 gigás Android csodákat. De még másfél éves SE-ben is van még kb. 2-3 év erő.
-
veterán
-
Topikgazda
válasz syIex #169515 üzenetére
Nyilván inkább az az egészben a bosszantó, hogy az ember megszokott egy akkuidőt, majd frissített, de mivel ugyanúgy használja tovább a telefont, mint előtte és mégis drasztikusan csökken az akkuidő, akkor ott valami nem frankó.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Lassan úgy érzem magam, mint egy droidos telefon fórumán Ott volt mindig ez, hogy szar az akksi idő, stb
Ezért kár volt Iphonet vennem -
ittakary
nagyúr
válasz kovbandi82 #169520 üzenetére
add el
-
Tomics
addikt
Nekem SE-n semmi baj az akkuidővel, sőt szerintem jobban bírja. 5-6 óra használatot lazán kibír, emlékeim szerint az előző iOS-el 4-4,5 óra használat után már kiabált a töltőért.
Most vagyok 51%-on, 11h29m készenlét, 2h57m használat (amiből 56min Hearthstone és 33 min CoC (játékok), 56 min Facebook, 13min Youtube, kb 25 perc hívásidő)[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már, de a szegedi MediaMarkt bejáratánál a kivonuló iPhoneokhoz gyári apple tokokat lehet venni a leakciózott termékeknél jó áron.
6/6s, 6 plus/6s plus, ipad mini 4, és egy kettő 7-es tok is volt 50-70%-os áron. A mini smart cover 7 ezer volt, és 6 plus-os tok is 4-6 ezer, a 7-es se volt sokkal több. -
B-L-A-C-K
titán
Aki autós adaptert akar ez most 6 dodóért nagyon megéri...
-
Hey micsoda indulatok. Bolond lennék eladni most vettem
(#169528) B-L-A-C-K Ha Xiaomi csak jó lehet. De autós töltőben a Bliztwolfok is tutik, olyanom van már vagy 2 éve
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz kovbandi82 #169529 üzenetére
Ezt szivargyújtó helyére lehet bedugni?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Imy
veterán
Ha a naptáramba felviszek egy új eseményt, akkor nem szinkronizálja össze a Gmailes naptárammal. Ezt hogyan lehet megoldani? (Gmailesek megjelennek a telefonomon)
-
Noxy
veterán
válasz solties #169506 üzenetére
A békát te megad ütötted agyon amit lenyelsz, mert nem csináltál backup-t az iOs 10-röl az iTunesban. Ne beszélj itt több millió emberről.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Yager01
senior tag
Azt szeretném megtudni,hogy hogyan tudom megoldani hogy a tárcsázóban egy névre rányomva emlékeztetőt készítsetek ami az adott időpontban jelez számomra, hogy felhívjam az illetőt vagy bármi más feladatom van vele ? Kell valami külön tárcsázó app ami tudja ezt a funkciót ?
masik kérdésem hogy ha feltelepítek valamit a telefonra akkor hogyan tudom megoldani hogy az iPad készüléken NE jelenjen meg ugyanaz az alkalmazás ??
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali.
Mail értesítéseket(1700) hogy tudom eltüntetni minél gyorsabban?
[kép] -
Scholes9
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #169545 üzenetére
Én rendeltem egyet, szállítással együtt 1600 volt. Bármikor jól jöhet majd a későbbiekben Még egy hülye kérdés: ezt benne lehet hagyni az autóban mindig? Mert akkor maradna a szivargyújtóban, nem venném ki egyáltalán, mást úgy sem raknék oda
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
AMATŐR
őstag
Ezeket az új modelleket a szolgáltatóknál 29 én meg lehet " tapogatni"? A fehér és az új arany között vacillálok, de az arany kicsit " csajosnak" tűnik. Eddig mindig fekete telóm volt, meguntam.
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest