- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
-
Gitros
aktív tag
A két procitól biztosan nőni fog a teljesítmény, de hiszed vagy nem +64Mb ramtól legalább annyira (ha nem jobban). Nekem csak 1 procis PPro 200 konfig van 128 mega rammal (a négy slotban 32-es EDO-k). Router+File Server+ stb.
Eleinte 64 volt benne, de 128-al már elég sok dolog belefér az agyába. Sajnos az én gépem nem kezel 128-nál többet, de avval nagyon faszán futnak rajta a dolgok. Még mielőtt Linux került volna rá, használtam Win2k-val. Teljesen korrektül lehetett használni...
Uff Gitros voltam... -
-
Noddy
senior tag
Üdv mindenkinek!
A topikcímben szereplő alaplapom van.Alaplap:
CPU típusa Intel Pentium Pro, 200 MHz
Alaplap neve IBM 6589A4U
Alaplapi lapkakészlet Intel Natoma 82440FX
Rendszermemória 64 MB (EDO)
BIOS típusa IBM (03/27/97)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)
Jelenleg csak egy darab ilyen processzor van benne:
CPU típusa Intel Pentium Pro
CPU alias P6, A80521
CPU stepping sB1
CPUID revíziószám 00000619h
Elvileg a lapon két processzor foglalat van. A két foglalat teljesen egyforma. Ezért vettem bele egy másik ugyanilyen processzort. Beraktam de szerintem nem kap áramot(nem melegszik). És a bios se írja hogy dualban menne és ott úgy láttam, hogy nem lehet bekapcsolni biosban.
Nem tudom hogy valakinek van-e valamilyen tapasztalata ilyen alaplappal, és tudna-e segíteni, hogy tudnám rávenni hogy kezelje a másik processzort is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Kompakt vízhűtés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest