Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
mi legyen? vegyek egy 64gb-s SSD-t? + caddyt a gyári 320asnak?
I humbly and respectfully decline™
-
Drughi
addikt
válasz i are robot #16743 üzenetére
az ati tray toolstól kékhalálozott a gép.
Akárhányszor elindítottam, így töröltem a rákba.Most újraraktam a gépet, ugyanúgy mint korábban és most jó.
-
klambi
addikt
szevasztok!!
olyan gondom lenne, hogy felhivtam a hp-t hogy gondom van a laposommal ez+az balbal..jo meg is redeltek a javitast, es mikor rakerdeztem hogy lehet-e az 1 eves garit boviteni, mert lattam neten hogy 159 dolcsi lenne, akkor az volt a valasz mivel amcsi teruleten vettem, ha bovitem akkor az csak oda is lesz ervenyes, na szoval nem lehet azt megoldani, hogy valahol 1 itteni bolt ad 1 szamlat mintha itthon vettem volna es megrendelem a magyar gari bovitest?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
i are robot
senior tag
válasz klambi #16761 üzenetére
Bővíteni tudtommal csak az eredeti garit tudod, tehát az nem működik, hogy vettél usa-ban egy laptopot csak oda érvényes garival, aztán veszel hozzá bővített nemzetközit. Ilyen pl a pavilionoknál van. Csak azért mondom ezt, mert egyszer egy HP botlban rákérdeztem erre én is.
-
klambi
addikt
válasz i are robot #16765 üzenetére
nekem azt mondta a fazon a telefonba kb 1 oraja hogy amig ervenyes a gari addig toom boviteni, de mivel usa-ban vettem onnan szarmazik, ezert ha bovitem csak ott lesz ervenyes, vagy van valamilyen nemzetkozi gari bovites, ami mindenhol jo?
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
enyemhez ezt talatam, lehet van mas tiusa is...
hp gari"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Magnum_
nagyúr
kértem a HP-tól recovery lemezt.. ez hogy működik? beteszem és mi történik?
-
i are robot
senior tag
válasz klambi #16767 üzenetére
Épp ezt mondom, hogy ha a gari nem volt eredetileg is nemzetközi, akkor nem tudod olyanra bővíteni. Mindenféle baleseti sérülésre meg ilyenekre lehet hozzá kiegészítő garit venni, de lokálisat nemzetközivé tenni nem lehet, erre nincsen lehetőség. Ha az usa-ba szól a garancia (vagyis lokális), akkor ígyjártál, nem tudod mo-on érvényessé tenni.
A pavilionokra és egyéb consumer gépekre nincsen nemzetközi garancia, hanem csak az üzleti modellekre. Vagyis nem jár akármilyen géphez akármilyen garancia, és nem is lehet akármelyikhez akármilyet venni.
[ Szerkesztve ]
-
Aslan
aktív tag
Sziasztok!
Ilyenről hallottatok már?
Adott egy HP Pavilion DV7 1175nr gép Amerikából.
A gép abszolút minden tekintetben tökéletesen működött sokáig, ám egyik pillanatról a másikra egy nap fogta magát és nem adta át a hálózati töltő a töltést az akkunak. (megjegyzem a gép egyébként minden további nélkül működött hálózati áramról, csak az akkunak nem adott át semmiféle töltést, sőt a visszajelző ikon a Windowsban volt, mikor jelezte, hogy az akku töltés alatt van, de nem tölt rá semmit... de legtöbbször azt jelezte, hogy az akku benne sincs a gépben - holott benne volt)Ismerőshöz elviszem infó boltba, hogy nézze már meg, én akku problémára gyanakodtam de nem voltam egészen biztos benne. Ő kijelentette, hogy biztosan akku gond, úgyhogy meg is rendelt egy utángyártott akkut 24ezerért. Megérkezett az akku, felhívott, bevittem a lapost... beraktuk az új akkut, gép be kapcsolat hálózati áramforrás nélkül, gyorsan rádugtuk a tápot kijelezte minden gond nélkül, hogy töltés alatt van... minden happy volt, gondoltam is magamban, hogy ezek szerint mégis akkumulátor probléma volt.
Itthon elkezdeném tölteni az akkumulátort, hogy kiformázzam... és az igaz ugyan, hogy a visszajelző ikon érzékeli az akkut, (természetesen be is kapcsolt a gép akkuról) azt is kijelezte, amikor bedugtam a töltőt, hogy az akku töltés alatt van, és a töltő csatlakoztatásának a visszajelző lámpája is ég... de NEM TÖLTI az új akkut sem. A töltöttség %-os értéke semmit sem halad felfele (inkább lefele).
És már fogalmam sincs mit csináljak
Valami ötlet? Esetleg volt olyan, akinek volt hasonló kínja-baja?
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
klambi
addikt
válasz i are robot #16775 üzenetére
de ott vettem most meg gariban elviszik megcsinlni itthon, de azt mondta ugy nem toom boviteni hogy itthon is jo legyen, ez volt a fura?!
-
Z86
őstag
Ezt találtam, többféle hp-val előfordult:
"Reinstalling the power management software has just fixed it for me, i have a dv6552. Go to device manager and under batteries, unistall the Microsoft ACPI Compliant Control Method Battery. Go to Actions on the menu bar and select 'scan for hardware changes'. It will reinstall it and hopefully start charging immediately"
Innen -
veterán
-
veterán
válasz i are robot #16775 üzenetére
"A pavilionokra és egyéb consumer gépekre nincsen nemzetközi garancia, hanem csak az üzleti modellekre." - ezekre a gépekre (Pavilion és konzumer) is van nemzetközi garancia, nem tudom honnan vetted azt, hogy nincs.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
Próbáld ki másik gépben mindkét akksit, ha ott csak az eredeti rossz, akkor az utángyártottat nagyon gyorsan vidd vissza. Ha ott mindkettő jó, akkor a gépeddel van a bibi.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Magnum_
nagyúr
válasz adnoctum18 #16779 üzenetére
ezt nem értem. le tudod irni megmagyarázva?
-
klambi
addikt
garival kacsolatban valaki?
-
Aslan
aktív tag
válasz SeniorTilla #16782 üzenetére
Nem tudom kipróbálni másik DV7-esbe sajnos
-
zorro63
csendes tag
Az alaplapon van egy áramkör, ami figyeli a hálózati töltőt és az akksit. Ha kell tölti az akksit és plussz ellátja a gépet feszülséggel, ha nincs töltő, akkor az akku felől igyekszik a gépet üzemeltetni egészen addig, amíg az akksi le nem merül. Nagyon sok gépnek van hasonló hibája, gyártótól függetlenül, szerencsés vagy, hogy egyáltalán hálózatról megy. Ugyanis, ha ez az áramkör tönkremegy, akkor többnyire sem töltőről, sem akkuról nem hajlandó tovább működni a gép, függetlenül attól, hogy a többi rész üzemképes maradt. Ebben az esetben alaplapi szintű javítás szükséges (néhány helyen vállalják), vagy alaplap csere (temészetesen borsos áron), vagy használod hálózatról. Egy hibás alaplapi szabályzó az új akku töltőrendszerét is tönkreteheti.
Hogy írtad a végén? "Minden, aminek kezdete van... véget is ér"
-
Aslan
aktív tag
-
koshmar
addikt
Üdv!
A winyóról annyit mondanék, hogy a ventillátor hangját elnyomja, de hogy ha bármilyen kis zaj van a háttérben (TV, környezet...), már alig hallani.
De ez a gép még ezzel a kis winyó/ventillátor zajjal is igazi felüdülés a f*stalicska asztalim után, amit még két szobával arrább is hallottam.
A COD6-tal full. grafikán játszom, egyedül az élsimítás van a gyári értéken.
Csak ezt próbáltam, de csak azért, hogy kiderítsem, hogy mi van ha bírja.
Hát bírja. Bár a venti eléggé felkapcsol, szóval ezt hallani egyedül.
Az 5470-es elég jó, de továbbra is azt gondolom, hogy az Nvidiák erősebbek.
De nem játékra vettem, szóval ez nekem így, ahogy van tökéletes.Az meg, hogy viszi a COD6-ot, külön öröm.
Szerintem a San Andreast is simán vinné, mert az valamicskével alacsonyabb gépigényű a COD6-nál. (legalábbis gondolom, ugyanis a COD sokkal újabb.)[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
i are robot
senior tag
válasz SeniorTilla #16781 üzenetére
Pl. onnan, hogy ezt mondták (vagy hazudták?) egy hivatalos bp-i HP boltban.
[ Szerkesztve ]
-
Aslan
aktív tag
válasz zorro63 #16794 üzenetére
Látom te nagyon vágod a témát! Ezért tudnál esetleg mondani egy viszonylagos árat?
A gép adatai a következő:
HP Pavilion DV7 1175nr
17"-os kijelző 1440x900-as felbontás
CPU: Intel Core 2 Duo T5800 (2 GHz)
4 GB DDR2 RAM (8GB-ig bővíthető)
1db 320 gigás SATA vinyó (de van hely második vinyónak vagy SSD-nak is)
Blu-Ray olvasó - DVDíró kombó elég sok BD filmet lestem meg rajta és kiváló
multimédiás távirányító a PCMCIA kártyafoglaltba rejtve
N-es szabványt is ismerő WIFI egység
Vista Home Premium 64bit license
és egy 512 megás GeForce 9600M GT VGA kártya (nem túl sokat játszottam vele, Team Fortress 2, Left 4 Dead 1-2 és COD4 ment rajta, de ezek nagyon szépen futottak rajta... ja igen... StarCraft II ment még rajta... nyilván nem maxon, de mediumon nagyon szépen futott!)
A billentyűzet angol, de matricával magyarítva lett.
Altec Lansing 2.1-es hangrendszer csodás hangzással, én laptopnál ilyen szépet még nem hallottam, és kellően hangos is.Adok még hozzá egy Cooler Master hűtőpadot, ami értelemszerűen elég nagy a 17"-os méretű géphez, illetve egy Trust analóg 5.1-es USB-s külső hangkártyát.
A gépre rohadtul vigyáztam, ergo megkímélt szép állapotban van.
Egyetlen negatívum ugye, hogy ha fejre állok sem tölti az akkut. ... de ahogy mondtam, hálózati töltőről minden gond és probléma nélkül működik.[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
Kérdezd meg a beárazós topikban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Hibás 180W töltő adapter WD15S WD19S és egyéb dokkolókhoz
- Négymagos Asus Intel Core i7-4710HQ laptop
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
- ÚJ HP 250 G10 Intel i5 13.Gen 10 mag 16GB DDR4 512GB M2 Notebook garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest