- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz bAtt001 #17508 üzenetére
Szerintem azért majmolják a applet, mert az a menő amcsiban, és az a legnagyobb piac. Talán piackutatás miatt mentek el ebbe az irányba, ami meg kell hogy mondjam, nekem sem tetszik. A régi billentyűzet és minden más is jobban használható, mint az újak.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
Browntone
csendes tag
Sziasztok!
Bár ez nem kötődik szorosan a HP laptopokhoz, de élettapasztalat.
A történet egy elég hosszadalmas javításról szól[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz SeniorTilla #17549 üzenetére
Ahan, értem.
Hát ha ilyen full-extrás, akkor nem csoda, hogy nem cseréled le.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
bAtt001
addikt
válasz SeniorTilla #17551 üzenetére
az logikus hogy olyat kell tervezni ami népszerű, de itt jön a baj hogy nem a design miatt veszik meg az apple gépeket hanem mert az "apple" akkor az a jó, ha most az alma behozna egy tökéletesen ronda gépet akkor meg azt imádnák, hiába divatteremtő lett az apple-ből
-
pirate777
csendes tag
Sziasztok
A héten vettem egy pavilion dv6-3120eh notebookot.
A kérdésem az lenne, hogy van e valakinek valami tapasztalata a gép hűtésével kapcsolatban. i5-460m proci van a gépben és egyrészt hangos a hűtés, másrészt az ipon oldalon megjelent amd procis dv6 jóval alacsonyabb hőmérsékleti értékeket produkál.
Nekem nyugalmi állapotban 50 fok körül, kisebb terhelés után (nem játék) 70+ fok környékén alakul a cpu hőmérséklete.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Skyline
senior tag
válasz Mr.Skyline #17274 üzenetére
Megérkezett az új akku a HP-tól.
Telefonos ügyintézés óta 10 nap telt el,
Sikerült időn belül teljesíteniük a szállítást.
Gtat HP"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük"
-
koshmar
addikt
válasz Mr.Skyline #17558 üzenetére
Hát lehet, hogy én is kicseréltetem majd, mert a Support Assistant az egyik cellához 0 Mv-ot ír ki.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
tocso83
csendes tag
Sziasztok!
Egy gombelem cserét próbálok véghezvinni egy ezeréves compaq armada m700-ban. A problémám annyi, hogy a notiban lévő gombelem le van sütve valami műanyag-tokba...vagy mi a szarba. Azt le lehet vágni az elemről és bele az új?
Illetve a kis érintkezők a gombelemről nem válnak le, ha nem fóliázom vissza?
Előre is köszi... -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
A 9 cellás akksit szándékozom venni a 6910p-be. Az nem érdekel, hogy hátra mennyit lóg ki, csak mennyire emeli meg a gépet, hány centire kb?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
mgabor01
csendes tag
Sziasztok!
Régóta tervezem egy viszonylag korszerű, de nem felsőkategóriás (200k+) laptop vásárlását. Hosszú keresgélés után a HP-re esett a választásom, mégpedig a Pavilion dv6 sorozatra.
A sorozaton belül két nekem tetsző/megfelelő gépet találtam, de nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb választás.. Gyengébb processzor+erősebb videokártya vs. erősebb processzor+gyengébb videokártya..:
-HP dv6-3160eh: AMD Athlon II P540 2.40GHz ; 4gb DDR3 RAM ; ATI HD5650 videókártya ; 640 gb 5400 rpm merevlemez ; 187 ezer forint
- HP dv6-3100sh: Intel Core i3-350M 2.26GHz ; 4gb DDR3 RAM ; ATI HD5470-es videókártya ; 500 gb 7200 rpm merevlemez ; 184 ezer forint
Elsősorban netezésre és HD filmek nézésére használnám, de szeretnék játszani az újabb játékokkal is. Szerintetek melyik a jobb, melyik éri meg jobban? Kérlek ha van, a tapasztalataitokat is írjátok le!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Hello,
most vettem egy G62 laptopot, de vmi elbaszott töltőt adtak hozzá. Három ága van és nem illeszkedik a hasonló kinézetű elosztóba se. Ez normális?
Van az a vége ami a laptopba megy, abba megy bele a 3 lyukú "hosszabbító" aminek a másik vége (gondoltam) megy a fali aljzatba, de a 3 ág nem stimmel a mi konnektorunkba, pedig az elosztón is van olyan ami 3 ágúnak néz ki. -
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
Mint mondtam megkaptam az új akku-t.
első dolgom az volt, hogy beleraktam a gépbe majd 100%-ra feltöltöttem, jelenleg telepről megy a gép.
HWiNFO ezt írja:
a Wear Level 8,4% - ha jól tudom ez az elhasználódottságot jelzi, normális ez az érték egy 0km akku esetében?
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük"
-
fkenny
senior tag
válasz Mr.Skyline #17574 üzenetére
Hát a 0.00% az ideális. csinálj bele 3 teljes ciklust. 25%-ig merítsd le és töltsd fel. Ha utána romlik vagy javul akkor az lesz a maradandó érték. A volt acerembe 1 évig 0.00%-os elhasználódottság volt. (meg az előzőkben is jó ideig)
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
Z86
őstag
válasz Mr.Skyline #17574 üzenetére
Általában nem 100%-osak, az enyém sem volt az.
-
mgabor01
csendes tag
válasz magua. #17576 üzenetére
Leírnád a tapasztalataidat? Mennyire melegszik, mennyire hangos? Az akksi mennyit bír? Erősítsétek, vagy cáfoljátok meg, de én úgy tudom, hogy az AMD-s viszont kevesebbet fogyaszt..
Vonzz nagyon az AMD-s az erősebb videokártya miatt, de valahogy nem tudom miért, az inteles változat felé húz a szívem.. Talán amiatt mert, hogy az újabb kiadás/technológia, ilyesmi... Bizonytalan vagyok, help please![ Szerkesztve ]
-
mgabor01
csendes tag
Azt kifelejtettem, hogy a photoshopnak is nekiülnék, régóta foglalkoztat, de a mostani gépemen szinte használhatatlanul fut.. A photoshophoz melyik lenne jobb?
pumukli23: ezt szerintem nem nekem címezted
[ Szerkesztve ]
-
magua.
tag
válasz mgabor01 #17584 üzenetére
Az igaz, hogy kevesebbet fogyaszt az AMD, de gyengébb is: [link]
Az akku kb 2,5 órát bír (net wifivel + excel). Hang és melegedés elég szubjektív dolgok... Hallotam már halkabbat is, de szerintem nem túl hangos. A melegedés is jó, bal kéz alatt, ahol a winyó van ott langymeleg, a többi helyen hűvös. (per pill cpu 41,43 C, gpu 44 C, winyó 41 C fok) Összességépen meg vagyok vele elégedve, pedig hurcolászom is rendesen. Bő két hónapja van meg, én is a proci miatt választottam és a videokari is cserélhető benne. Ja és van venne egy intel HD Graphics integrált videokari is és a kettő közt lehet váltogatni. -
cellpeti
nagyúr
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Magnum_
nagyúr
megjött a caddy, holnap hozzák Bp-re nekem és akkor beletolom a gyári HDD-t. majd megírom, hogy minden okés-e, lehet, hogy képet is teszek fel, ha érdekel vkit
I humbly and respectfully decline™
-
ALI_G
veterán
válasz pumukli23 #17592 üzenetére
Elvileg holland szállítmány...nekem ezt mondták, a benne lévő papír alapján is valami olyasmi
Nem tudom, hogy ezt ki kell-e cseréljék, de lehet felhívom a fogyasztó védelmi hatóságot. A weboldal nem írja, hogy ilyenre is fel kell készüljek, egyedül a lokalizált billentyűzetre hívja fel a figyelmet, de erről tájékoztattak is a boltban.[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz cellpeti #17566 üzenetére
Úgy tudom nem emeli meg a gépet, (csak az eggyel nagyobb akksi).
Még nem láttam élőben, de google képkeresgetés után nem találtam olyat, ami lefele is púposodna. -
pumukli23
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs