Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KFORboy

    senior tag

    válasz hcl #72670 üzenetére

    Szerintem sem igazából, csak felhívtam a figyelmét a megnevezett probléma esetlegességére.
    Lévén ezen extrém terhelések a betáp FET-eken csak extrém feszültségmódosítások közepette léphet fel, mint felhoztam példának a sajátomat is.

    Ő csak nem értette mint ahogy én sem anno az egész egyenlet meglétét, azaz a kevesebb teher miként léphet fel többlet teherként másutt.

    De mondjuk ez valahol érthető, mert az elektronikában valahogy mindig ez van, ritka az mikor változtatunk egy ellenállást, lejjebb vagy följebb tekerünk egy potmétert és voilá minden jobb és tökéletes és effektívebb...(az azt jelentené, hogy akkor az egész szar volt eleve) akkor valahol másutt bukkan fel az érem másik oldala.
    A valódi probléma a bonyolultsága ami kb a boszorkányság szintje és én is csak érintőlegesen és feltételes-módban merek róla beszélni, hiába nézek rá egy nyákra és a marék tranyó elhelyezéséből kiszúrom egyből, hogy; Hééé nézd már, kicsi ZSÁRGA spórolt egy AND gate IC-n és megépítette BJT-kből mert kiszámolva ez nem 0.2 hanem 0.15Ft...

    Ez az a szint amit én nem tudok elérni, és lehet nem is akarok, mert hihetetlen tudást, fanatizmust igényel...
    Pláne egy olyan világban ahol ami ma korszerű és a csúcs, holnapra már elavult... ahol folyton a holnapot üldözzük soha be nem érve a jelennel amit holnapután se tudnánk teljes egészében kihasználni :")
    Vonatvezetőként üldözni a fényt az alagút végén...

    [ Szerkesztve ]

    Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !

Új hozzászólás Aktív témák