Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv!

    Nemrég írtam a Kenwood KDC-W4644UY autórádióval kapcsolatban. Ma megnéztük akksiról, hátha kevés az amper, de ugyanúgy nem indult el. A feketét a "-"-hoz rögzítettük fixen, és amikor a sárgát a "+"-hoz érintettük, szikrázott, ez gondolom normális, így legalább látszik, hogy van valami működésféleség (illetve a "-" és a "+" csatlakozó között is tudok mérni ellenállást).
    Amikor azonban a piros kábelt (gyújtáskapcsoló +12V) hozzáérintettük a "+"-hoz, nem történt semmi, nem szikrázott, illetve be se kapcsolt a készülék. Szerintem már a hozzáérintés után automatikusan be kellene kapcsolnia, de a power gombot nyomva tartva biztosan. Egyáltalán, ott is ugyanazt a +12V-ot kapja direktben, vagy valami trükk van?

    Csak azt nem tudom, hogy a csatlakozón mért értékek, amiket itt írtam, mennyire jók, ehhez nem találtam semmi referenciát. Beírtam a google-ba, hogy "Kenwood KDC-W4044UA pinout", meg hogy "voltages", de nem jártam sikerrel, a manual pedig ilyen mély dolgokra nem tér ki.

    Szerintetek?

    Vagy írjak egy e-mailt a Kenwood supportnak? Biztos kiadnak ilyen adatokat... :)

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák