- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz dgyuri0123 #82948 üzenetére
Naná, hogy akarok! De az még kérdés, hogy aktív vagy passzív hangfallal fog ez történni.
Mindkettő volt hosszabb ideig, az aktív kompaktsága most jól jön.
Az eddigi tapasztalatom az, hogy nem az számít, hogy a "polcsugárzó" előtt csak egy előfok vagy előfok-végfok (akár integrált, akár szeparált) van általánosságban, hanem hogy azok az eszközök konkrétan együtt mit tudnak.
Nálam az fog dönteni, hogy hogyan lépek tovább, hogy közeltéri zenehallgatás lesz-e vagy a nappaliban (esetleg zeneszobában) "elterülés". Lesz-e lehetőség álló hangfal elhelyezésre vagy sem. Ez utóbbinál ugye nem tudok aktív megoldásról...
Kieg.:
Egyébként ezt már lehet írtam, de a BX-6 tud annyi részletet, mint a heco + amp4me. És a közeltéri hallgatás miatt ezeket jobban is hallom. Cserébe persze a mély egy része eltűnt. A színpadkép mérete is változott. Kicsit színez is. Szóval szerintem nem szabad az aktív hangfalakra azt mondani általánosságban, hogy nem tudnak olyat, mint egy hifi lánc. A költségek persze lehetnek mások.Bodz
Nekem ez teljesen kimaradt.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest