Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz KMT #24365 üzenetére

    Mondjuk ez utóbbin én is megrökönyödtem,pláne amikor az eredeti tulaj mesélte el, személyesen. Szégyen nem szégyen,megkérdezte a tulaj,hogy tetszett a lánc,én megmondtam,h bántó volt. Olyan csörgővisszhangot csak Tonyo régi szobájában hallottam.
    Akkor azt hittem ez focal betegség,de nálam nem jött elő. (ui. azóta sajnos jelentősen rosszabb itthon az akusztika, úgyhogy valszeg megint előjönne)

    KMT: valóban baj, hogy csomó gyártó a készüléken belül ótvar kábeleket használ. Pontosan annyira,mint a hangfalakban. Minimális költséggel jobbat lehetne alkotni.

    Kábel viszont nem teljesen passziv elem. Van neki ellenállása frekitől függően, kapacitása,stb.. Ugyanigy fel lehetne tenni a kérdést, minek erősitő? Anélkül is lehetne zenét hallgatni, csak épp halkan, mert nem elég érzékenyek a hangfalak. Ennyi erővel meg abba lehetne belekötni, hogy nem 2,hanem 200Ftos ellenállást építünk be, hiszen picike, nem is kötelező,mert működik nélkülie is,csak mégsem úgy.

    Picit próbáld Te is páholyból élvezni a fórumot. Nyilván emberek irogatnak, megbánnak, félreértenek stb..

    Azért költök a kábelekre,mert ebben látom az előrelépés irányát. Nyilván építgetek IS, de többet ért az utolsó IC, v tápkábel, mint az új aktív előfok. Kábelekkel az a baj,hogy egy szintet átlépni tényleg csak komoly, fejlesztett, kitapasztalt dolgokból lehet. Mire otthon ezt elérjük, többet költenünk, mintha megvennénk.

    Deadzone41: meg tudod mondani,mennyivel szólt volna rosszabbul egy másik kábeltől, másik erősitővel a láncom? Tessék kerek egésznek tekinteni, aminek szerves része csomó aktiv és nem aktív elem. Rezgéscsillapitás is simán lehetett nálam készülék hibájából eredő dolog. naés. Ha ettől szól jól?

    [ Szerkesztve ]

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák