Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz sasa134 #116868 üzenetére

    Én egy ideje egy ilyennel hallgatok zenét és tök jól elvagyok vele (egy kicsi szobában). Nem tudom mi lenne az a polcsugárzó amire elcserélném ;]. Van itthon egy focal profile 908-as és egy proac tablette 50-esem is, de elektronikus zenéken csúnyán elhasalnak a kis álló 3 utassal szemben.
    OK hogy nem akarsz túlzott basszuszt, de a semmihez mit szólnál, pláne egy izomtalan erősítővel. Ezek a kis mütyűrök nagyon nem mindenevők; vagyis nem mindentvivők.
    Szóval valami használt állót vadássz inkább. A Dynaudiók ráadást még nagyon érzéketlenek is, tehát azt ejtsd ki leghamarabb.
    Persze te döntésed, hogy mit veszel, mi tetszik.
    Amit említett előbb fererenc89 arcust, azt is megfülelhetnéd; meg van még pl. t+a criterion tb100 is 120-ért.
    Ezek se tűnnek rossz vételnek: royd minstrel (100k); royd abbot (80k); heco mythos 500 (75k). Persze ha mindenképp apró kell, akkor a tv-nél biztos jobban szólnak ezek is: kef r100 (125k) vagy monitor audio studio 2 (120k). Ha pedig nem muszály apró :): canton ct1000
    Használtakat mindenképp meg kell fülelni. Azért is pl. hogy kiderüljön nem-e recseg vagy nem szól-e furán valamelyik hangszóró. Természetesen nem pocsék minőségű fm rádióadásról demonstrált zenével kell kipróbálni. Engem már csesztek úgy át.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák