- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz denesdr #116543 üzenetére
"abból kell kiindulni, hogy nyilván mindenki a saját maga által használt és jól ismert rendszerén végzi el a tesztet"
Ugye most viccelsz??!! És ez így mennyire szakmai, hogy fogalmad nincs, ki miért végezte el úgy a tesztet, ahogy? Negativ eredménnyel végződő teszt vajon miért lett negatív? Ez nem számít ugye, csak a magatok megerősítése, önigazolása, hogy "na... megint egy süket"... közben meg egy ótvar hifin próbálkoztak. Mindez hogyan is számíthatna?
"csak a zene van"
-
VoidXs
Topikgazda
válasz nLali #116550 üzenetére
Nem a szoftverem a mérvadó, hanem a módszer, azt csak egyszerűvé teszi. Használhatsz ezen kívül foobart, de akár egy vendéget is, hogy cserélgessen neked, mindegyik eredménye pontosan ugyanaz.
A kalibráció abszolút méréseknél elvárt, de mi relatívot keresünk. Azt, hogy változik-e bármi, kalibrálatlan műszer is mutatja, csak a baseline-t téveszti el, de a változás mibenléte és mértéke ugyanaz. Kalibrált műszerek is ugyanazt mutatják, hogy a tudomány helyes, nem a képzeleted.
Vicces azt mondanod, hogy ne kérjen az számon semmit, akinek nincsenek bizonyítékai, miközben minden teszt, minden mérés, és a józan paraszti és is a tudomány oldalán van, tőled pedig soha egy igazoló tényezőt nem hallottunk. Megkérlek újra, mondj egyetlen dolgot a tapasztalatod mellett, mert amióta itt vagy, csak kötözközdsz, semmi eredményt, semmi tesztet, semmi olvasmányt nem mutattál. Ja de, egy eredményt, amin buktál.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz dgyuri0123 #116551 üzenetére
Nektek kell próbálkozni, akik szerint az ótvar hifik nálunk vannak. Ezért a tesztnek felétek kellene billennie, nem? Miért nincs így, miért félsz még mindig tőle?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
orbano
félisten
Mint már említve volt, ha van egy reprodukálható 12/15 körüli eredményed, lehet jelentkezni a további értekezésre. Nemrég tértem ide vissza, de azt látom, hogy nyitottság van erre. Nem az a lényeg, hogy ki süket, hanem hogy aki süketel, az tegye le legalább ezt az asztalra.
Vagy máshogy megközelítve: ha nem csak a hadakozás a cél, és tényleg hiszed, hogy igazad van, akkor első körben próbáld megcafolni a saját igazad. Sőt, kerhetsz segítséget is, biztos vagyok benne, hogy kapsz. Ezzel elkerülöd az observer bias csapdát is, mert az igazunk alátámasztásával könnyű becsapnunk magunkat.
Ezzel párhuzamosan talalhatsz ki kísérletet az opponens állítás megcáfolására is.
De az "én hallom és kész" az olyan boborjánosA vér nem válik VAZZE!™
-
fererencz89
őstag
válasz nLali #116550 üzenetére
Talán félreértés van?
A Nuance nem mérőeszköz önmagában, nem lehet, nem is kell kalibrálni. Pont, hogy a saját mérőeszközödet (füledet) hitelesíted vele. Bárki eljön, szívesen megcsinálom a tesztet előtte. Nem látok az egészben semmi csalást.#116551 dgyuri0123
És ez így mennyire szakmai, hogy fogalmad nincs, ki miért végezte el úgy a tesztet, ahogy? Negativ eredménnyel végződő teszt vajon miért lett negatív? Ez nem számít ugye, csak a magatok megerősítése, önigazolása, hogy "na... megint egy süket"... közben meg egy ótvar hifin próbálkoztak. Mindez hogyan is számíthatna?Ezzel azt akarod mondani, hogy a rossz eredmény (bárkié is) az a rossz rendszer miatt lehet?
Ez egy jó hifi: [link] alaplapi kimenete + DT770 Pro 80 ???
Ezen csináltam.Nem szotkam hibázni.
-
Ba cy lus
addikt
válasz proci985 #116549 üzenetére
Most csak kammererre reagálnék, a többire úgyis felesleges. Kammerer valóban törölte magát. Csak éppen évekkel később (idén). Előbb permanens kitiltást kapott innen. De a ph fórum maradék részére száműzve is gyakran, irreális mértékben érte utol a moderáció. Ezt elégelte meg.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz orbano #116554 üzenetére
[link] 13/15el beferek? kb nekem ez realis is, rendesen enkodolt mp3-256nal szokott lenni a hatarom ugyanazt a mastert feltetelezve.
moddolt (DSD cserelt + muses02 opamp roll) xonar one + fidelio X3.
Ba cy lus: mas tag moderaciojara tudod nem reagalhatok. engedd el, lehet moderatorkent maskepp latjuk egy user teljes tevekenyseget a forumon.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ozzy711
őstag
válasz fehér_ember #116517 üzenetére
- Ez egy "mindenes" gép lesz, a házban is vannak ventik.
Az más, ez csak HTPC-hez tökéletes, mindenesnek valóban nem jó.
- Amúgy az alaplap az alzánál most viszonlag jó áron 63290Ft, a proci pedig 87790Ft. Igaz az AM4 ~kifutó, mert már AM5-ösek is kaphatók.
Jól felmentek az árak, elképesztő! ( tudom, hogy ez elvileg olcsónak számít, de akkor is! )
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz fererencz89 #116555 üzenetére
Ha ő nem is, én azt állítom, hogy nem tudsz semmilyen értékelhető statisztikát összeállítani az eredményekből, mert nincs mihez korrelácót mérni.
De nem is erre van a teszt. Arra jó, hogy ha valaki szájal, hogy ő mit hall meg mit nem, akkor belépőnek a vitába le lehet ezt tenni az asztalra. Szükséges, de nem elégséges feltétele annak, hogy egyáltalán érdemes legyen meghallgatni valaki mondandóját, amikor arról beszél, hogy ő mit hall és mit nem.A vér nem válik VAZZE!™
-
nLali
őstag
válasz VoidXs #116552 üzenetére
Nem buktam semmit. Lett valami eredmény, ami olyan amilyen. Most, hogy sokadszor lett téma a szoftvered hitelessége, egyből fel lett dobva, hogy Foobar. Nem a szoftver és a mérések hitelessége lett igazolva, hanem alternatíva lett felajánlva. Tudom, amúgy is létező alternatíva.
Nem, nem kötexek 15 éve. Ez sem stimmel. Kb azóta csinálom ezt, mióta Te vagy itt. És nem tudásod, hanem a lekezelő stílusod miatt.
Kicsit kezd olyan lenni, mint amikor néhány meleg srác meg akart ölni, mert nem vagyok eléggé elfogadó a melegekkel. Megölni, az elfogadás jegyében.
Én nem kardoskodok az álláspontom mellett. Ha igazam van, akkor az van, ha nincs, akkor meg nincs. Nem én vagyok itt a prof.Bérelhető reklámfelület
-
denesdr
addikt
Te nevezed másét ótvarnak (én ilyet nem tettem sosem) és ha az a valaki azon az ótvar rendszeren hallja a különbséget olyan kábelek között, amik között nincs merhető különbség, akkor egy mérhető különbségű tömörítést is illene meghallania. Meg lehet hallani azokat a tömörítéseket, efelől kétséged ne legyen, itt is meghallották többen.
[ Szerkesztve ]
-
Mathiask
senior tag
Valamit, hall a hifista. Két eset lehetséges, vagy van fizikai oka, hogy mást hall, vagy nincs. Ez utóbbit sokan elvből ki is zárják, mint ahogy a másik topic egyik alapköve is ez. De most tekintsünk el ettől, vegyük az első esetet, hogy van fizikai oka.(Ezt ugye egy vakteszttel lehetne igazolni, vagy ha ez nem megy, akkor fel kell állítani egy olyan szabályt is, hogy a vakteszt nem működik, de ez további kérdéseket vet fel) Ott tartunk, hogy van fizikai ok. Ezt vagy megmagyarázzuk, vagy nem. Szerintem helyesebb nem megmagyarázni, de a hifista nem ilyen természetű. Helyette inkább azt mondja, hogy nem ismerjük a hallást és megmagyarázza egy létező hatásmechanizmussal. De ha nem ismerjük a hallást, miért létező hatásmechanizmussal magyarázza meg? És miért pont azzal a hatásmechanizmussal?
Például az usb reclockert ha beteszi, akkor miért pont az adatátvitel jitterének csökkenésével magyarázza a változást? Mert az van ráírva a dobozra? De ha nem ismerjük a hallást, akkor miért pont egy ismert, de jelenlegi ismertségi szinten irreleváns dolog lenne a megoldás? Lehet a reclock felirat betűtípusa számít, ki tudja? Vagy ha már ismert hatásmechanizmus van a dolog mögött, akkor is miért pont az adatátvitel jittere ez a hatásmechanizmus? Miért nem mondjuk zaj, vagy egyébb átvitele?
És utána miért általánosítja? Oké x rendszerben ez okozta, de lehet itt pont olyan volt a forrás, pont olyan volt a vevő, hogy számított. De attól lehet y rendszerben nem számít, mert eleve jobb az átvitel jittere, mint amit a reclocker tud. Lefogadom, hogy vannak olyan reclockerek, melyek még rontanak is az átvitel jitterén. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz fehér_ember #116517 üzenetére
Jó az a Noctua, bôven elviszi
Az alaplapi engem meglepett, ahhoz képest, amit korábban tudtak, pláne a régebbiek.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
nLali
őstag
válasz Mathiask #116565 üzenetére
Az a tapasztalatom, hogy az alaplapi hangkártyáknál minden jobb. Kivéve a Behringer UCA222, az én példányom anno zenehallgatásra alkalmatlan volt. Az alaplapi is jobb volt.
Nem következik egyik a másikból, de ebből a tapasztalatból nekem az jön le, hogy az alaplapi usb portoknak is létezhet hangra nézve jobb alternatívája.Én reclockert nem, de izolátort külső táppal használok. Volt, hogy hónapokra! kivettem a láncból, aztán vissza. Mindig jobb izolátorral, mint nélküle.
Meg kéne próbálnom erre kihegyezett usb csatlakozóval, vagy MAC géppel.Régen telefonokat és tableteket javítottam. Akkor messze jobban tervezettnek és igényesebben kivitelezettnek tűnt az Apple nyák, mint bármi. Illetve Samsung. Azon kívül a legtöbb gagyinak tűnt.
Akár az is lehet, hogy DAC apple gépre kötve mást mutat.
Vannak olyan tapasztalatok is, hogy málnára kötve tök mást mutat egy DAC, mint PC-re kötve.[ Szerkesztve ]
Bérelhető reklámfelület
-
fererencz89
őstag
válasz Dißnäëß #116566 üzenetére
Mostanában nem csináltam ilyen tesztet, de akár félreértésre, berögződésre is adhat okot, valóban. Pl munkahelyi Dell egybepécén tényleg nem ment annyira melyre a DT770. Nem adta ki némelyik fasza mélyhangot. De gondolom (talán) nem a DAC-ot kell okolni. Ugyanis utóbb a belépő streamer saját analóg kimenete is kielégítő volt számomra, sőt!
Nem szotkam hibázni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz nLali #116567 üzenetére
alaplapi hangkartyanal nem lehet rendesen izolalni a komponenseket, emiatt tud zajt felvenni. tetejeben a chip felett szokott lenni a VGA VRM utobbi generacioknal, ami azert tud zorejt okozni. egy 300+ euros lapon egy alc1220 mondjuk oke, de egy dedikalt 300 euros stereo DAC ertelemszeruleg jobb lesz.
ebből a tapasztalatból nekem az jön le, hogy az alaplapi usb portoknak is létezhet hangra nézve jobb alternatívája.
az alaplapi hangkartyanal van DA konverzio, es ott bejohet zorej. USB digitalis es ha lenne zorej, az szivas lenne mert pl a kulso vinyok nem mennenek (hint: mennek).Applenel mas sound stack volt par evig. pl sound productionra kb mindenki azt hasznalt mert alacsonyabb volt a kesleltetes. ez mondjuk hifi zenehallgatasra mindegy, viszont egy xone 96nak nem.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
fererencz89
őstag
válasz fehér_ember #116568 üzenetére
Tényleg szörnyű, ami megy...
Pár évvel ezelőtt még gémeltem. Több, mint 2 év kóma után visszahoztam a gépet. Nézegettem, mit kellene mire cserélni, attól függően, hogy mi halt meg. Csak deszkát kellett. Amikor vettem, amd / ati csúcs környéke volt. Kíváncsiságból ránéztem az új dolgokra... A típusok már nem mondanak semmit. 1,5-2x-es áron neztem vga-át, mint annak idején. Ránézésre kis izék voltak az újak. Összehasonlító adatokat kerestem. Hát, játékon kb ugyan azt tudják. Wow! Eltelt vagy 7-8 év, és ugyan az a teljesítmény majdnem 2x drágább. Szép munka! Mondjuk a mostani csúcs biztos alázná, de akkor is...Pedig a számítástechnika gyorsabban fejlődik, mint a hifi.
Nem szotkam hibázni.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz fererencz89 #116555 üzenetére
És ha nincs DT770 Pro 80? Sőt semmilyen olyan fejesem nincs, ami laptop jack kimeneten akár csak tűrhetően szólna. Ami van, az egy sport JBL agybadugós és egy Pioneer Bt fejes. Egyik sem alkalmas semmilyen tesztre. Ja és emiatt nem veszek "normálisabb" fejest, mert szinte soha nem használtam amig volt.
"csak a zene van"
-
fererencz89
őstag
válasz dgyuri0123 #116572 üzenetére
Félreérthető ( ) voltam, vagy rosszul jött le: szvsz nem egy hűde rendszer volt. Nem csak fejessel lehet. Én kényszerből csináltam azon a rendszeren.
Nem szotkam hibázni.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz fererencz89 #116573 üzenetére
PC-t (laptopot) végleg kiiktattam a zenei láncból és nem tudom összekötni sem a hálózati lejátszóval. Innen kezdve sakk matt.
"csak a zene van"
-
nagyúr
válasz fererencz89 #116573 üzenetére
"Félreérthető ( ) voltam"
-
fererencz89
őstag
válasz dgyuri0123 #116574 üzenetére
Akkor hasonló a helyzetünk, mert én is. Ezért csináltam egy kis notin, fejessel. De azzal is meg lehet csinálni. Ennyi a lényeg. Majd alkalomadtán (elég sokat kell pakolászni, két gyerek mellett nem is könnyű) a hakfalas renceren is kipróbálom.
Nem szotkam hibázni.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz fererencz89 #116571 üzenetére
Emlékeim szerint az én lapom 54 volt, mikor vettem. Romlik a pízünk is + nyersanyag és ellátási láncok árai, szóval ezek beépülnek a termékekbe és azok alap beker. ára is emelkedik.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz fererencz89 #116569 üzenetére
Háát, fene se tudja, én fél évet éltem ezen az 1200-es alaplapin, szidták régen joggal őket, ma nem biztos, hogy egyértelműen annyira szar mind. Van egy integrált kis lapka, benne DAC, opamp, minden, van egy fasza SNR, meg így-úgy izolált áramkörök (marketing duma, de ha egyszer külön nyák rétegen van a bal és jobb oldal, akkor azt mindenki érti szerintem), meg még EMI árnyékolás is rajta, meg aranyozott, meg bla bla ... - aztán meg kell hallgatni.
Ami érdekes tapasztalat volt számomra vele amúgy, még nyár végén, az ADC. Sokkal rosszabbra számítottam.. LP-t digiztem Audacity-vel, és a visszajátszott wav gyönyörűen hozta a forrás LP jellegzetességét. Na ez mélyvíz is tudna lenni, milyen felvétel, milyen mastering, milyen tű, milyen kar, milyen pörgető + LP-hívők jönnének, hogy sokkal több van benne, mint a digitálisban és azért "fért bele" a 16/48-ba, mert az analóg rész gyengébb volt, [... bla bla ...], de a végeredmény mégis meglepett.
Cimbi meg nem hallotta konkrétan az E30 + csövi és a Realtek 1200-es közti különbséget a fejesen. Nem botfülű, kifejezetten "zenés" srác, de nem audiofüli, tény.
Ezért kértem a kollégát, hogy mondjon már valamit róla, hogy valami értelmesebb tyúkbéllel szobán mit mutat jack-RCA-val átkötve.. mert fejessel teljesen jó az élmény. Nem az a "húbazz" de jóóó. Talán annyi, hogy az "élet" hiányzik belőle, száraz-precíz. De szerintem Realtek vonalon már ez is nagy szó A régiek tényleg nagyon-nagyon gyengék.. emlékszem Pentium 3-4 időszakban jééééézus, mik voltak itt.. Alap tartozékként járt egy normális hangkártya a PC-hez mindenkinél kb.
Régi szép idők..
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz fererencz89 #116576 üzenetére
Igen, de nekem attól még nincs értékelhető hangú fejesem. Ergo, hiába van laptop, ha nincs mit beledugni. Az előbb sem értettelek félre, csak szerettek engem hülyének nézni.
"csak a zene van"
-
fererencz89
őstag
válasz dgyuri0123 #116579 üzenetére
Jó, bocsi! De tényleg annyiról szólt, hogy nem kell a menő cucc a teszthez. Nyilván, ha nem adottak a körülmények, nem lehet elvégezni. De attól még érdemes.
Nem szotkam hibázni.
-
nagyúr
"emiatt nem veszek "normálisabb" fejest"
Nem is kell. Adok neked kölcsön, ingyen és bérmentve. Van itthon egy raklapnyi fejesem, több "normálisabb" is. Még a postát is állom, ha megcsinálod a szóban forgó tesztet. Vagy bármilyen más vaktesztet. Mondjuk ahhoz nem is kellene fejes, azt a meglévő rendszereden is meg tudnád csinálni, ha akarnád. Amíg nem is létezett nüance, addig sem voltál hajlandó egyetlen vaktesztre sem, most meg a körülményekre fogod, hogy nem tudod megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
Milyen szerencse, hogy a sport JBL tökéletesen alkalmas. Az én első eredményem (amit nem ért el még audiofool) pont azzal készült, ami bár azóta javult, de a lényeg az, hogy nagyon sokáig el kellene jutnod vele, bőven messzebb, mint a haverjaidnak.
Az nem sakkmatt, hogy "nem értem, hogy lehetne megcsinálni, de azért nekem van igazam". Ez inkább kínos.
[ Szerkesztve ]
-
Mathiask
senior tag
válasz Ba cy lus #116486 üzenetére
"Raspberry Pi 4 + smsl x-usb és Raspberry Pi 4 + hifiberry digi2 pro"
Ha jól értem itt spdif mind a kettőnek a vége. Mivel az spdif viszi az órajelet is(tehát a mintavételi frekvencia is megy), ezért itt lehet különbség. Ez nem usb, ahol az adatátviteli frekvencia és a mintavételi frekvencia teljesen független. -
Mathiask
senior tag
-
BIGi75
senior tag
Ha a fejhallgató kimenetem duplázpom egy ilyen cuccal mi történik az impedanciával? Bekötöttem párhuzamosan 2 fejest és feleződik az impedancia, aztán jónapot? Van "hifibb" megoldás 2 fejhallgató egyidejű meghajtására?
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz BIGi75 #116586 üzenetére
Ha két egyforma fejes, feleződik. Ha eltérő impedanciásak, akkor már inkább képlettel érdemes számolni, ha már érdekel.. replusz. (Nyilván egyformákra is él, csak egyszerűbb felezni).
Eredő impedancia = R1xR2 / (R1+R2)
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Mathiask #116585 üzenetére
A protokoll nem véd, de ez olyasmi, mint az Ethernet, az se véd a packet loss ellen, csak a TCP. Kötelező használni, ha működő dolgot akarsz.
denesdr: a fejhallgató kimenetek nem tisztán teljesítményt hajtanak, ezért a hangerő is felére fog esni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz orbano #116474 üzenetére
Egy éve hallgatok egy Wharfedale Linton Heritage-et, nagyon szeretem a hangját. Érdemes próbálgatni a helyét, illetve cserélgetni a tükörszimmetrikus hangdobozokat. De ha van még kérdés, írj nyugodtan, ha tudok, segítek. (Tavaly nem tudtam itthon megvenni, az enyém az audiomonkey.ro boltból jött. Ők is emeltek, de még mindig legalább 100 ezerrel olcsóbbak, mint itthon. Használtan nem nagyon lehet kifogni.)
-
VoidXs
Topikgazda
-
törölt tag
-
BIGi75
senior tag
válasz denesdr #116588 üzenetére
2 egyforma fejhallgatóm nincs itthon, de 32-250 ohm-ig van több. Mozizni akartam a fiammal, Anya alszik, volt ilyen osztóm vhol, de most pont nem találom... .
FiioBTR5-el szoktam csendben filmezni (16-150 Ohm), gondoltam akkor már megkérdem van-e vmi extra hiperszuper kütyü ilyen célra, vagy teljesen jó egy eccerű 2lyukúadapter. THX. -
orbano
félisten
válasz Mathiask #116565 üzenetére
Az a különbség, hogy a te gondolkodásmódodnak része a saját elméleteid megkérdőjelezése. Az övéknek nem. Ha találnak egy szimpatikus elméletet valamire, akkor addig keresnek rá igazolást, amíg igényt tartanak rá. Cáfolatot pedig nem keresnek, vagy ignorálják. Tipikus observer bias.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Ba cy lus
addikt
válasz Mathiask #116585 üzenetére
Hivox Lupus C mk3 a DAC (csak wm8740 helyett wm8741 van benne). Jittercsökkentő nincs benne. Kerülhetett volna bele nemrég, mert karbantartáson volt Szabó Zolinál, de megkérdezte, mi van előtte, mondtam a hifiberry cuccot, majd utánanézve neki mondta, hogy ez esetben felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz fererencz89 #116596 üzenetére
Ilyen spendor/harbeth viszonylatban olvastam pl. ASR-en. De most már érdekel csak azért is
A vér nem válik VAZZE!™
-
denesdr
addikt
válasz BIGi75 #116594 üzenetére
Nem feltétlenül kell két egyforma fejes/füles, de ebben az esetben nem árt, ha legalább az egyik rendelkezik saját hangerőállítással, mondjuk ez egyébként is jól jön ilyenkor, így mindenki a saját ízléséhez tudja állítani a hangerőt. Testvéremék filmeztek így egy ideig, nem volt vele semmi gondjuk.
#116589 VoidXs
Gondolom ez erősen függ a fejhallgató kimenet megvalósításától, kimeneti impedanciájától.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest