Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamoo

    MODERÁTOR

    válasz dgyuri0123 #108828 üzenetére

    Hifivel van, a DSP-vel nincs. Nekem mindkettővel van, így a valós tapasztalat nálam van az összehasonlításhoz, Neked előítéleteid vannak. Szerintem.
    Zene közben egy gombnyomásra tudom ki/bekapcsolni akár a subokat-crossovert (de kevesebb mélye lenne a ProAc-nak, mivel arról az a tartomány levágódik.), akár a digitális korrekciót, és így valljuk be az összehasonlítás is könnyű, nem kell a rossz hangmemóriámra támaszkodni.
    A stúdiófelvételhez, "valósághoz" sokkal közelebb lehet kerülni DSP-vel.
    Én egyébként ezt nem szoktam felhozni érvként, mert rengetegen nem a valóságot keresik/keressük, hanem azt ami tetszik, ami szórakoztat. Ha valakinek a saját dobozainak hangkaraktere tetszik és mondjuk egy lapos "sz@rnak" mondja a DSP-s hangot, ami gyakorlatilag elveszi a doboz saját karakterét, azzal semmi problémám nincsen. Ízlésről abszolút nem vitatkoznék. A műanyag jelzőt nem húznám rá, az nagyon nem passzol.

    #108830 fehér_ember: Nem értem a mozik most hogy jönnek ide. Hogy ott miért nincs DSP-zett tökéletes hang? Erről VoidXs tudna mesélni, nem látok a kulisszák mögé, illetve moziban sem voltam vagy 7 éve. De ha azt vesszük, ott nem 1-2 fotelre kell korrigálni.
    (Én nem beszéltem mindenhatóságról.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák