- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Eddig neveket használtak a sorozatok azonosítására, ezután pedig kódokat.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
JohnyX
junior tag
Ha lehetne tippet adni (nem valószínű, hogy PH-t olvasnak a HP-nál):
- olyan tintasugaras nyomtatót kellene gyártani a 25ml-es patronokkal dolgozik.
- olyan Laser multifunkcióst ami internet nélkül is használható, a toner beszerzést eddig is megoldottuk offline is.
-
senior tag
Inkább a minőségre gyúrjanak rá, mert nyilván, sokszor csak a névvel próbálják meg eladni a cuccaikat. Mióta a saját szememmel látom, hogy mennyi selejtet gyárt / rak össze (legyen az nyomtató, laptop, asztali pc, közte 4800€-s omen pc), senkinek sem ajánlanám, bár személy szerint a pavilion dv5-öm azóta is elrettentő példa.
Your life is a lie.
-
veterán
Nem tudom, hogy jó ötlet e, de ez az ő döntésük.
duree54
-
-
vicze
félisten
válasz Hieronymus #5 üzenetére
Meg az U-t mire gyártották, vagy az X-et, és a 8-at? Akkor a Pro az olyan Elite ami kevésbé Elite, akkor nem arra tervezték? Ha arra akkor miért nem Elite?
Egész pontosan 0-val lett átláthatóbb mint korábban, ez nem a userneknek szól, csak hogy kifutottak a számokból megint. Hihetetlen, hogy 10évente megtörténik, és valahogy sose látja senki se előre.
-
Alaaf Pi
senior tag
Az X és az U verziók ilyen végződésű CPU/-val APU-val lesznek szerelve? Nekem zavaró a potenciális CPU végződés használata. A nyolcasok nyolcmagos CPU-t kapnak? Az üzleti hatos és a kommersz hetes hogy viszonyul egymáshoz?
#5 Hieronymus: Fogadni mernék, hogy de, ugyanúgy végig kell túrni minden apró betűt a specifikáció listában.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Túlgondolod, csak a sorozatszámban páros szám üzleti, páratlan, consumer.
X az csak a 10-es sorozat(Hogy Omni-nál miért nem 9-azt ne kérdezd...). Az U meg:
"Additionally, we have created a modifier, “Ultra,” which denotes our most premium offerings or devices that redefine traditional form factors."
Marketing BS a köbön, de az U a nagyon drága izék. Omninál a Spectre, Elite-nél meg a Dragonfly lesz az U.Ultra és X nem a CPU-t jelölik. EliteBook Ultra (Snapdragon), OmniBook X (Snapdragon).
-
addikt
Nem, pontosabban csak részben. Cikk első bekezdés:
"számos korábbi, amúgy jól csengő márkajelzés lelövésével jár. Többek között búcsúzik a Spectre, az Envy, a Pavilion és a Dragonfly sorozat."Hieronymus #5: ezt szerintem te sem gondoltad komolyan. Eddig a Elite, Pro, Spectre jelölte az üzleti cuccokat, a típusszám végén ha 0 volt akkor Intel, ha 5 akkor AMD procis gép. Most lesz Elite és egy típusszám amihez külön megoldó kulcs kell, hogy mit jelent.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ez igaz. Viszont lehetett volna kisebb a portfólió és jobb a minőség. Én a HP Probook 200-as sorozat megjelenésekor döntöttem úgy, hogy egy jó darabig nem ajánlom az ügyfeleinknek HP cuccot (és úgy látom még most sem érdemes ajánlani még a 400-as sorozatot sem).
-
vicze
félisten
Dragonfly csak utótag volt minding, szóval azt U-ra cserélik, így az nem változik különösen.
Spectre minden szar volt összevissza, azon kívül hogy azt jelölte, hogy drága nem tudom mire volt jó.
Envy és Pavilion összevonás tiszta és rendben van. Envy az X-7 és Pavilion a 5-3, némi átmenetekkel. Na most Omni-ban az U elvileg a Spectre, gyakorlatilag ??? Még nincs ilyen termék, úgyhogy majd kiderül kategória.Viszont gyakorlatilag nem lett kevesebb model vagy kategória stb. csak a neveket számok váltják, és a cikk kihagyja, hogy Omen-en kívül marad a Z is külön. És azt tegyük hozzá, hogy ha eddig se tudta valaki, mi micsoda ezután se fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400 -RTX 3060 12GB GDDR6 -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
- Vízhűtéses RTX GAMER PC! i7-12700KF / 32GB RAM / RTX 3070 / 2TB SSD
- Acer Nitro N50-600 9Gen I5 RTX 2070 16GB ram
- Lenovo ThinkStation P720 Workstation: 2db Xeon proci,128GB RAM,Quadro RTX 4000 8GB,512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest