Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liksoft

    nagyúr

    válasz Statikus #29561 üzenetére

    Attól, hogy parkol, még nem hibás! Ha nem hibás, miért garanciális? Ha folyamatos használatra szeretné, akkor olyant vett amit a gyár 7/24-re ajánl server-be? Mert az nem fog leállni. Ha nem, hanem spórolt, akkor viselje a következményét! - Ez a gyártó véleménye. Valahol jogos is, ha gyárt különbözőeket. A WD gyárt.

    Ha a gyártó ráadásul ad ki programot a drive belső energiagazdálkodásának módosításához (ha jól tudom fejből a WDIDLE a neve), akkor meg segítséget is ad! Azt nem tudom, hogy ehhez a típushoz is használható-e, de ennek utána lehet járni.

    Szeretném ezen túlmenően felhívni a figyelmedet arra, hogy a gyártó pontosan meghatározza a terméke mikor garanciális. Mégpedig akkor, ha a saját diagnosztikai programja hibakódot ír ki a drive tesztelésekor! Az, hogy Neked ez nem tetszik, és vélt hibákra (vélt hibás működésre) rögtön a garancia nagyágyúját veszed elő, a tulajdonosnak, és a kereskedőnek is egyaránt problémát okoz! Mivel ezt sokan olvassák, nem is egyszeri esetben, hanem akár hónapokra generálhatsz felesleges, nem garanciális áradatot a kereskedőkre. Elárulom, azonnal, vagy teszt után vissza fogják adni a felhasználónak csere nélkül, mert NEM HIBÁS! Viszont mindenkinek rossz!

    Megkérnélek, hogy a garancia "ágyúját" CSAK akkor emlegesd, mikor annak valós alapja van!

    Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Új hozzászólás Aktív témák