-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz TeeJay #32299 üzenetére
Én nem nézek filmet PC-ről, de ezt már korábban is írtam. Az viszont nem lehet hogy csak úgy csúszik a hang, akkor ott valami más probléma lesz. A képfrissítést csak azért írtam, hogy átfedés ne legyen. Próbáld meg az audio beállítást változtatni. Lehet hogy nálatok telepítve van valamilyen audio codec ami bekever. Csak példa.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Lapalacs #32300 üzenetére
A HDR tökéletes nálam, ezt vettem észre hogy madVR és MPC video renderer esetén is ha az FPS számra van a TV panel frissítése is állítva akkor késik a kép 200ms-ot kb.
60Hz-en meg tökéletes, aztán lehet ez valami nVidia driver gond
Hz állítás nem számít a TV-nek mivel pont az a lényege hogy 24fps esetén 24Hz-en menjen
Kis kellemetlenség de 2 kattintással javítható és cserébe jobb ha 24fps filmet nem 60Hz-es panelnél nézed.
Joshi:
MPC Audio renderer van beállítva, madVR esetén Directsound-on volt azzal is sietett a hang
Nem téma, hangfeldolgozás résznél alul be kell pipálni az "audió időzítés eltolása" opciót és 200-300ms-ot pozitívba beállítani akkor egálban lesz a kép és a hang teljesen minden filmnél.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
FistXL
senior tag
Üdv. Nem kapcsolódia a kérdés gyökeresen a témához, de talán tudtok segíteni.
PC-n szeretnék 1080p 60fps-nél jobb minőségben YT-t nézni, ebben az esetben a YT VP9/AV1 kodeket használ. Jelenleg a Ryzen 3 2200G integrált Vega kártyáját használom, ami VP9 esetében 2160p60-ig tud hardware accelerationt, de szeretnék ennél valami komolyabb videókártyát. Az összefoglalóban - ha jól értelmezem - azok a videókártyák vannak, amik rendelkeznek legalább HDMI 2.0 kimenettel. Nos, nekem az 1.4 is megfelelne, viszont nem tudom, melyik a legkorábbi videókártya-széria nVidia és AMD oldalon, ami már tud VP9-et dekódolni.
Kevéssé fontos, de plusz lenne, ha az adott kártya tudna emellett HEVC-et is dekódolni. Nem HDR képes monitoron szoktam filmezni, 99%-ban 1080p-ben, az olyan filmek száma, melyek nem HDR-esek és HEVC-ben vannak, pedig nagyon ritkák - noha léteznek.
Köszönöm.
-
-
Lapalacs
csendes tag
#32283 PuMbA köszönöm, így már értem.
Igen, én emlékszem, írtad már, hogy Te nem nézel PC-ről filmet.
"Az viszont nem lehet hogy csak úgy csúszik a hang, akkor ott valami más probléma lesz."
Úgy kell elképzelni, hogy ugye nem teljes ablakos módban marad a 60Hz - jó a hang, teljes képernyős módban mikor megtörténik a Hz váltás, csúszik és 200msecet valóban ahogy TeeJay is írja. Nálam semmilyen audio codec nincs fent az ég egy adta világon, és akár a tv lesz a kimenete, akár az MPC audio renderer, akár a rendszer alapértelmezett, teljes képernyőre váltás után csúszik a hang. És a múltkor azért írtam el a Hz-fps dolgot, mert nekem a tv-m 24Hz-et ír, hiába 23Hz-re vált 23.976fps esetén. A legfaszább, mikor kilépek, és marad a 23Hz A néha fakón indul a film viszont más miatt lehet, annak nem lesz köze a Hz-hez, mert most 60Hz-en használtam, akkor is 10-20-ból egyszer bedobja így.
Kínlódtunk ezzel a HDR passtrough-val, holott nekem nem minden HDR szebb, mint az SDR - nem tudom más hogy van ezzel - kínlódunk ezzel a Hz váltással és én a 42másodperc alatti frame duplázást tökre nem veszem észre, hamarabb veszem észre a 200msec-es hangcsúszást, vagy ha marad a 23Hz miután kilépek egy filmből. Értem, hogy 200msecet arrébb lehet tolni, de ezt fülre toljuk arrébb, és nem biztos, hogy minden esetben 200msec lesz a csúszás. Persze egy egy szubjektív vélemény, nyilván.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
Azért mert a torrentes gépem megy úgyis 24/7-ben
i7-4790K proci 16GB RAM GT1030 GDDR5 VGA
Van benne 2SSD 4HDD és ha bármi lejön már tudom nézni TV-n amivel össze van kötve HDMI kábellel. Számomra bármi olcsó lejátszó csak plusz felesleges dolog lenne
arról nem beszélve hogy néha RTL Most és TV2 Play-ről is nézünk böngészőből adást ahhoz meg PC kell szerintemNekem semmi bajom a HDR-el, attól hogy a TV HDR-re vált még a TV HDR módját is illik jól beállítani hogy legyen értelme az egésznek.
300ms-ot késleltetem a hangot és úgy tökéletes a képpel
a frame meg szinkronban van a panel frissítésével így tökéletes filmezni rajtaNekem így tökéletes lesz, 4K60p-ig HEVC esetén is, új kodek meg még jó idő mire befut úgy hogy a HEVC is évek óta van és nem régen jönnek így 4K filmek
Lapalacs:
nVidia vagy MPC-BE hibára gondolok hiszen 60Hz-en nincs kép és hang között csúszás
lehet 24Hz-re váltásnál történik még valami a kép feldolgozással hogy szinkronba tegye a panel frekvenciájával a frame számot. passz
megnézem MPC-BE github van-e valahol és beírom hibára hátha utána járnak mi a gond
esetleg írok nvidia supportba hátha náluk derül ki hibaHangot tedd be 300ms-ra pozitív igányba és nálam eddig minden filmnél rendesen ment így
hozzáteszem madVR esetén is volt mindig csúszásom tehát nem MPC video renderer hibája
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
PuMbA
titán
válasz Lapalacs #32309 üzenetére
Ha a hang nem a TV-re megy ki, akkor azért van hang csúszásod, mert 23Hz-en a TV kikerülhet a PC módból és így 100-200ms-mal később mutat képet, mint ahogy a bemenete megkapja. A TV-s lejátszás PC-n maradt hanggal elég szörnyszülött. Vagy a TV-n legyen minden, azaz a hang a TV-ből optikán menjen tovább vagy a PC-n, ez az ideális.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
Na ezt kipróbálom mert az Edifier hangfalon nekem egyik bemeneten TV van optikain másik meg RCA a PC felől AUX, ezek szerint utóbbinál jól fog menni
Várj akkor nekem jól kellene hogy menjen mert HDMI-n kapja a TV a képet és hangot is majd optikán a TV-ről megy a hangfalba? Mégis ilyenkor van csúszás 24Hz-en
De most megnézem mi van akkor ha a PC egyből aux-on tolja hangfalra a hangot[ Szerkesztve ]
-
FistXL
senior tag
válasz TeeJay #32307 üzenetére
Ilyen lista nincsen AMD kártyákkal is? Végül is ez is jó, csak átláthatóbb lenne, ha kártyánként lenne feltüntetve.Nem görgettem le az aljára, most látom, hogy ott vanEz alapján a legkorábbi AMD ami dekódol VP9-et, az a Ryzen 3 2x00G? Ez elég gyalázatos...
[ Szerkesztve ]
-
Lapalacs
csendes tag
Az lenne az ideális, de ennek a nyomorult TCL-nek sztem nem okés az optikája, mert 1: DTS hang esetén nem megy a Logitech Z906 fele digitális jel, amit dekódolhatna, akárhogy állítom a tv-t, ad 2, időközönként a tv küld valami jelet a Logitech-nek, és kivilágít az 5 kis led, mint amikor hangerőt állítok - ez lenne a legkevesebb - de így szaggat a hang. Már minden beállítást a tv-n módosítottam, sehogy sem, jó, és két HDMI bábellel is teszteltem, illetve más hdmi portokba is próbáltam, úgy sem jó. DTS passtrough nincs optikán ennél a tv-nél sztem, nem világít a Logitech z906-on a decode lámpa, van hang, de 3D, 4.1 vagy 2.1, az meg sehogy sem okés.
Úgyhogy marad a külső hangkártya alap beállításnak, mondjuk én régen is így használtam madVR-al, de tény 60Hz-en.
MpcVideoRenderer-0.5.6.1807-t feltettem, és csak mert tényleg szép az élet sok HDR-es anyag valóban fakóbb, úgyhogy ment vissza a régi. Vicc, már komolyan. -
Lapalacs
csendes tag
válasz TeeJay #32311 üzenetére
Aaaa, köszi, de ne vesződj vele ennyit, nekem ez a Hz ugribugri nem jön be, nálam már vagy 3x eljátszotta, hogy maradt 23Hz-en, én nem fogom nyugger egérmozgásokkal visszaállítgatni nvideia control panelbe, mert csak felidegel.
Joshi #32309 nekem ezekkel megint csak az a bajom, hogy ezt max Tesód teszteli, és nemhiába Te raktad össze Neki - ne vedd sértésnek, vagy megbántásnak, de én hiába mutattam Tesómnak ez az SD, ez meg a HD, azt mondta semmi különbséget nem lát - no meg egy újabb doboz, újabb kábelek, ezen pl. nem látok optikát, tehát pl. digitális hang esetén jeltovábbítás nincs stb. másak az igényeink. Na meg akkor ennek az árából veszek egy másik küldő winyót, és rádugom felváltra a tv-re a mostanival merthogy azt most is megtehetném, csak ad 1: lusta vagyok bedugdosni sz@rfoos a tv lejátszója meg képaránykezelése, meg nincs kedvem másolgatni ki rá minden letöltött anyagot. (szarakodás..ez is, de ha egyszer jó lesz, onnantól buli van )
Jah és hangnál a tv-re teszem ki még az is gond, hogy a tv-t némítod ugye, mert házimozizol, akkor a némítás jele a képernyőn marad a tv-n, 1-es hangerőn meg hallom és idegesít, pláne, hogy hangeltolás kell ez esetben is csinálni a tv-n, és tök buli, mert mikor mennyit, mikor pluszban mikor mínuszban. Ha összehangolom és hagyom 1-es hangerőn is zavar, mert nem olyan, mint régen szóval vannak bajok[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz tutitibi #32315 üzenetére
mpc-vr az egy community forkja a regi mpc-hc-nak... amit megintcsak forkoltak.
En nem piszkalnam, hanem aktualis mpc-hc innen [link] + madVR. Vagy ha jobban szereted a masik feluletet akkor mpc-be [link] + madVR. egyebkent eloszor nem tudtam mire gondoltal mert van mpv lejatszo is, nyilvan elutesrol van szo. -
TeeJay
félisten
válasz tutitibi #32314 üzenetére
Szerintem aki ilyeneket akar lejátszani az minimum vesz egy nVidia GT1030-at bár most nevetségesen drágán megy az is (használtan 40-45ezer...)
MPC-BE-re válthatsz nyugodtan mert jobb mint a HC
Lapalacs:
Valamit nagyon elszúrsz, felesleges dolgokat csinálsz
Ha filmezni akarok TV-t benyomom, windows-ban kijelző beállításnál rámegyek hogy "kiterjesztés". TV-n máris megy a 3840x2160/60Hz
TV-n MPC-BE-t nyitom, tallózom a filmet és elmegy a kép átvált arra a Hz-re amennyi fps a film és gyönyörűen teszi a dolgát. Nyomd be azt hogy "lejátszás megkezdése előtt változtassa meg a megjelenítési módot" így mindig minden film előtt átvált arra a Hz-re amire kell a végén meg vissza 60Hz-re mert az az alapértelmezett.HDR is teszi a dolgát szépen, alig veszek észre különbséget madVR-hez képest
GPU terhelésem is kisebb, gondom is összesen ez volt hogy a hang siet de 200-300ms (ahány TV márka annyi féle lesz ez az eltérés) eltolást benyomok és minden film jó.HDR módban meg a TV-d állítsd be rendesen akkor nem fakó lesz meg gyenge
Nekem LG IPS van mégis teszi a dolgát pedig ugye ez nem a tökéletes feketéről híresmadVR-t hanyagolom annyi szopás volt a képvisszaugrás nekem
[ Szerkesztve ]
-
Lapalacs
csendes tag
válasz TeeJay #32320 üzenetére
Mi a felesleges dolog? Nekem nincs monitorom, nekem a pc a tv-re van kötve, ezen nézek tv-t, ezen gépezek, ezen filmezek, nem terjesztek ki semmit. Tv-n nézek tv-t, és ugyanazon a tv-n pc-zek.
"Nyomd be azt hogy "lejátszás megkezdése előtt változtassa meg a megjelenítési módot" így mindig minden film előtt átvált arra a Hz-re amire kell a végén meg vissza 60Hz-re mert az az alapértelmezett." Köszi, majd tesztelgetem, de nem is az átváltásnál hibázott nálam, hanem a visszaváltásnál, tehát bezártam az ablakot és maradt a 23Hz.
Amúgy MPC Audio Renderer-t választva most néztem nekem Allegiant 31.perc és a fószer kajak nem a hátterekből dumál, úgyhogy én ezért DirectSound: Rendszer alapértelmezettre állítottam, úgy a jó nálam, MPC Audio Renderer/tulajdonságok összefoglalóban szerint beállítva, hang magyar DTS 1509kbps.
HDR cucc, csak az újabb MpcVideoRenderer-0.5.6.1807-es verzió esetén fakóbb, mint a régebbi MpcVideoRenderer-0.5.5.1797-essel.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Lapalacs #32318 üzenetére
Azt látom hogy mások az igényeitek, de az is biztos hogy én fele annyit szopok mint ti. Tesóméknak jó a tévéből jövő hang, ha nekik az jó akkor nekem is jó. Nekem viszont van egy jó 4K HDR tévém + NAS + 4K HDR-t áteresztő erősítő + normális asztali lejátszó + normális HDMI kábel. A Dolby Visionnal azért még így is akadtak gondok, de az más történet. Ha problémát akarsz, akkor jó neked a PC.
-
Victorio
aktív tag
Sziasztok,
A monitorom nem támogatja a HDR megjelenítést.
MPC-HC-vel próbálok lejátszani Dolby Vision HDR filmet.
Valamiért az egész film zöldes-lilás árnyalatú, mintha el lenne csúszva a szín.
Már mindent megpróbáltam átállítani, még madVR-t is tettem fel, de nem tudok rájönni hogy kellene.Mit kellene beállítsak, hogy rendesen színekkel le tudjam játszani?
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Lapalacs
csendes tag
válasz gordonfreemN #32323 üzenetére
Nekem ugye más a helyzet, a "monitorom" egyben a tv-m...de tényleg köszönöm, majd próbálkozom még, meg majd olvasgatok itt, meg jöhet újabb MPC VR stb.stb. Elengedtem ezt a Hz kérdést, de tényleg, tök jó nekem így 60Hz-en, de amúgy:
Exclusive full screen mode, win HDR off.
Hertz móka.
És a végeredmény, kapásból. (maradt a 60Hz )
Tényleg most már én belefáradtam magamba engedjétek el ezt a dolgot, és köszönet Mindenkinek
Amúgy az itt leírt beállítás a "szokásos" beállításom, a PC módban használom PC esetén, szintén ilyen beállításokkal, ugye pl. élességet ez esetben nem lehet állítani. HDR kép esetén Ti mit és hová állítotok? Mert felülre kiírja, hogy HDR kép, PC mód alatta, és ugye módosítható a fényerő stb. ugye írta valaki, hogy normálisan legyen beállítva, mi a normális?[ Szerkesztve ]
-
Lapalacs
csendes tag
Első körben ezt most vettem, és 3 év részletre. Másod körben, okos gyerekek - és ne menjek messzire - de itt igen középkategóriás QLED-nek írják, és ezt nem én mondom, nálam sokkal okosabbak. Haver is fikázta, míg nem nem látta a képét. Épp tegnap volt szerencsém egy LG OLED-hez, ami ennek bőven kétszerese árban, hát a képminőségtől nem vágtam magam hanyatt ehhez képest. Lehet ezt kínai szarozni - itt épp 8.9 pont, 9.4 ponttal az élen LG OLED gyenge pl. hangban ONKYO ide vagy oda, de én spec. mindig házi mozizok, szóval nem zavar - de képminőségre nagyon sok oldalon kb. 8-9 pont a 10ből. És isteníthetjük az OLED feketéjét, de nem egyszer kerestem már ennél is, hogy mikor feküdtem rá a távirányító kikapcs. gombjára filmezés közben. Értem, hogy más technika meg más technológia, de könyörgöm 6kiló az a tv, ez meg 250e volt, lesz. Nekem ugye egy szarrá fikázott sony kdl48wd650-am volt, amit ugye szétgyaláztak, csak mert egy böngészővel sem sikerült felruházni pl., én ennek tudatában vettem meg - és ugye nekem szükségtelen volt pc-t rákötve - nem is csalódtam benne, szép képe volt, ennek sem csúnyább véletlenül sem, pedig nem kicsit nagyobb.
Amúgy kicsit nyögvenyelősen, de elmegy a 8k video is az MPC VR-rel madVR-el ellentétben, csak lestem.
Ja igen, és ha már ONKYO - Neked biztos mond a márka valamit - ha számít a minőség, hát ettől sírva fakadnál. És ez megint nem csak az én véleményem. Nem minden arany, ami fénylik.[ Szerkesztve ]
-
tutitibi
senior tag
Nekem Pana 65GZ950-em van és Core i3-8100-as CPU , Intel UHD 630-as integrált VGA , ilyen PC-ről nézek filmeket. Közben van egy Yamaha HDR-es házimozi erősító is.
Most föltettem az MPC-BE-t a leírtak alapján és semmi gondom. A HDR-t és a DV-t a TV tudja de ha PC-ről küldöm neki, akkor SDR-es a kép de így is élvezhető. Mintha a fényerő kisebb lenne egy kicsit, de nem zavaróan.
Nem a BT.2020 -as színvilág annyi, hanem Rec.703-as.
De a hang pl. nem csúszik semennyit. Plusz van DTS-HD vagy DTS:X így PC-ről.Ha HDR-es kép kell, akkor pendrive-ről a TV saját saját lejátszója szépen viszi a DV-t és HDR10-et is.Nekem ez néha bántóan világos ill. világos effekteket hoz ezért őé. a Dolby Vision Dark-ot használom a Dolby Vision Light, Vivid helyett pl. Meg kikapcsolom az automata HDR fényerőszabályozást.
Csak a hang marad DS5.1 vagy PCM, AC3a saját lejátszóvával mert még nem tudja az eARC-ot ez a TV. . De ez sem akkora tragédia, hogy stresszeljek miatta , lexarom.
-
sipy888
aktív tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni 4k filmek tv-n való lejátszásában. Általában a filmeket letöltöm számítógépre, nem streaming szolgáltatókat használok.
Adott egy Samsung qn90a tv (4K) (2021 gyártás), notebook (i5, 8gb ram, 1.4hdmib kimenet), 1 tb külső hdd usb 3.0.
Szerintetek mi a legegyszerűbb módja 4k filmek Tv-re való lejátszására? A plex-nek utána néztem , állítólag az i5 10th gen proci és a 8gb ram kevés a 4k film akadásmentes továbbítására. Másik opció a HDMI-n való átjátszás, a notebookon 1.4b a hdmi kimenet, vélhetően ez is kevés. Ami maradt az az említett külső hdd, vagy egy média lejátszó. Utóbbira nem szívesen költenék, ha nincs plusz hozzáadott értéke a külső hdd-hez képest. Tárhely hiány miatt vennem kellene egy új külső hdd-t is van valami kritérium aminek meg kell felelni az usb 3.0-n kívül?
Ti mit ajánlanátok? Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
-
PuMbA
titán
válasz sipy888 #32337 üzenetére
Nincs minőség romlás úgy se, de a TV nem ismeri a DTS hangsávot például, tehát ha nem a Plex mellett döntesz, akkor lemaradsz ezekről a hangsávokról.
Ne YouTube videókat nézz, hanem gondolkozz Egy sima adattovábbításhoz, tehát ahhoz, hogy a TV felé másodpercenként maximum pár megabájtot küldeni kell hálózaton, miért ne lenne elég egy 10th gen i5?
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz tutitibi #32336 üzenetére
Szerintem meg te nem érted. (#32324) Victorio azt nehezményezte, hogy PC-ről egy Dolby Vision filmnél nem jók a színek, illetve hogy a monitora nem HDR képes (semmilyen HDR). Ha egy release-ben csak Dolby Vision van, akkor az PC-n értelmezhetetlen lesz, tehát sehogy nem lesznek jók a színek. Azért nem, mert a sima HDR10 nincs jelen amiből a MadVR esetleg HDR-ből SDR-t tudna csinálni. Nem tud, mert nincs ott a sima HDR10. Remélem így már érted.
ui.: de ha tudja a tutit tutitibi, akkor várjuk.
[ Szerkesztve ]
-
tutitibi
senior tag
-
-
Yodamest
veterán
válasz RockHaRD #32346 üzenetére
Nekem a plex azért nem vált be személy szerint, mert így a TV saját lejátszója kell, hogy ismerjen minden formátumot. Tehét ha valami nagyon high-end a tv-d akkor persze jó a plex, de nálam sok filmet nem ismert fel a tv.
Nálam csak az optikai HDMI volt a megoldás, azon veszteség nélkül átmegy gyönyörűen 10 méteren a jel.
-
Yodamest
veterán
válasz Lapalacs #32330 üzenetére
Ezzel a hatalmas OLED hájppal én is kissé szkeptikus vagyok... Nekem egy sony XG7096 tv-m van, de ahogy írtad te is a jó led feketét, hát írd és mondd, de én is azt tapasztalom, hogy amikor elfeketedik a képernyő egy jelenet váltásnál vagy csak szimplán a kép alján és tetején lévő fekete sávokat nézem, hát azok full beleolvadnak a sötét szoba falába... semmi szürkés derengés nincs, persze biztos lehetne még mélyebb fekete mint a szurok, de szerintem itt elég kis különbségekről beszélünk már. A marketing gépezet persze működik, ahogyan kell is, de számomra ez olyan, mint amikor arról beszélnek hi-fi témakörben, hogy egy 4mm vastag ezüst köpenyes rész vezetéken sokkal testesebb lesz a házimozi hangja, mint egy "szimpla" 3mm-es réz vezetéken... ezek mezei felhasználó számára jóformán észrevehetetlen különbségek, 2-3X-os (vagy akár ennek többszöröse) árat egyik esetben sem érnek én úgy gondolom, nekem az oled is ilyen.
-
wolfman
veterán
válasz Yodamest #32348 üzenetére
Én annyira rühellem a LED TVk háttérvilágítását meg azok folyamatos dimmelődését, dolgok auráját, hogy várom már mikor tudok venni OLED-et. A baj, hogy nem láttam még élesben sötét szobában, faszán beállítva ilyet, így csak az elmondásokból és tesztekből tudok dolgokat. Nyilván egy bolti szarrávilágított, csutkára túltolt képbeállítású helyzet semmit nem jelent, hogy bármit levonhattam volna belőle.
MÁS!
Tesóm hozott nekem ünnepekre egy ZIDOO Z1000 Pro lejátszót tesztelgetni, nemrég vette. Azt kell mondjam, hogy PCn a filmnézés egy büdös rakás .@r ahhoz képest amit ez a cucc tud. Felhasználóbarát gyors, látványos, részletes beállítások (HDR tulajdonságokat is), mindent IS kezel, mindennel is irányíthatod (az különösen tetszett, hogy telóval is buzerálható). Zenék hallgatására is kitűnő, talán jobb hangja is van mint a desktop Foobaros megoldás (de ez nem megerősített).
Egyedül annyi negatívumot tudnék mondani róla, hogy a távberhelő háttérvilágítása végtelenül bolond egy megoldás, ugyanis a többi közé van elrejtve a dedikált gomb, aztán az se permanens, hanem gombnyomásra ég 4mp-et, majd kialszik.[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest