Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Mini PC
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz kisbalazs83 #16541 üzenetére
A parkettás Complete C2-t venném. Két okból is: Ha sok a parketta, laminált, metlaki akkor egyértelmű. Ha pedig sok a szőnyeg, akkor később jól jöhet egy Miele turbókefe, viszont annak a meghajtásához kell szívóerő bőven.
De ez saját vélemény. Az Electroluxhoz nem tudok hozzászólni. De ha a Miele C2 is képben van, egy másodpercig sem gondolkoznék Electrolux porszívón.. -
ribarszki
őstag
válasz kisbalazs83 #16547 üzenetére
kisbalazs83, cekkk ha megjött a porszívó és első lendületben kitakarítottátok a lakást, valamint lesz időtök alaposan kipróbálni, szemügyrevenni stb.. akkor megtennétek azt a szívességet, hogy visszajöttök a fórumra megosztani a tapsztalatokat? Nagy segítség lenne minden pozitív vagy akár negatív megjegyzés azoknak akik porszívóvásárlás előtt állnak. Meg legalább tudjuk, hogy ti is megvagytok-e elégedve az ajánlott porszívóval
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz kisbalazs83 #16550 üzenetére
Megérkezett a Miele Complete C2 Parquet PowerLine. Csak bedugtam, hogy működik-e. A legkisebb fokozaton elég csendes és szívott is. Az éles teszt majd otthon lesz. Kinézete pofás és minőséginek tűnik, de természetesen MADE IN CHINA
[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
Met
nagyúr
válasz kisbalazs83 #16575 üzenetére
Nem az a lényeg hogy hol gyártják hanem az hogy milyen alkatrészekből és milyen minőség ellenőrzésen kell átmennie.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
ribarszki
őstag
válasz kisbalazs83 #16575 üzenetére
Akkor sorban: A motorteljesítmény minden Mielen így van megadva. Névleges és maximum. Nálam ez van ráírva: 1100w ---- max: 1200w. A valóságban szinte indifferens a különbség, pláne, hogy a szívóerő a fontosabb. De ne ijedj meg, mindegyiken így szerepel a motor teljesítménye.
A rekesztartó fedele nagyon finoman kell bepattanjon a helyére. Ha maxon felnyílt akkor vagy nem volt rendesen lecsukva, vagy valami gond van. Ha ütögetni kell, hogy helyremenjen akkor az régen rossz. Ennek nagyon puhán, simán kell járnia. Amikor lecsukod, akkor egy picit erősebb nyomás hatására bekattan. Továbbra is fennáll a probléma? Nem üzemszerű az biztos.
A fényezés ilyen. Lesz rajta karc, de ez legyen a legnagyobb baj.
Az, hogy made in China, pedig inkább no comment. Még a C1-et is németben rakják össze, miért kell a Mielenek is mindent kiszervezni a kínaiakhoz..? Tudom a választ, csak nem értem.. De az alaktrészek minősége, az ellenőrzés nyilván itt is megköveteli a pontosságot.
Ezek közül igazán csak a rekesz fedele zavarna, de az nagyon. Ha tényleg úgy kell visszaerőltetni akkor reklamálj.
-
nagyúr
válasz kisbalazs83 #16579 üzenetére
a video privát
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Kroni1
veterán
válasz kisbalazs83 #16581 üzenetére
hát de ennél ott a lehetőség nagyobb erőre, de ha nem kell letekered és olyan gazdaságos és halk mint az eco. árban meg nincs különbség nagyon.. ugyh jobb ez azért nem?
Switch Up Game Enhancer V2.0 eladó
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz kisbalazs83 #16660 üzenetére
A fórumot olvasgatva ez lett a választásom: LIEBHERR TP 1414 A++ -69.900Ft
[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz kisbalazs83 #16666 üzenetére
Üzemel az új Liebherr hűtő. Szép és minőséget sugároz, de hangosabb mint a 32éves LEHEL. Annak semmi hangja nincs, szinte nem is lehet hallani, amikor megy. Ez meg búg... (papírja szerint 41dbm) Amúgy a LEHEL még mindig tökéletesen hűt, csak már kicsit csúnyácska, ezért lett cserélve. Na mindegy. Kíváncsi lennék egy Zanussi-ra vagy Electrolux-ra, ami 38dbm-es, hogy mennyire hangos.
Meglátjuk ez kibír-e legalább 32évet, így búgva. Még az a szerencse, hogy a szobába már nem hallani, különben kidobnám az ablakon. Nem értek hozzá, de csináltam egy fotó a kompresszorról, hátha valakit érdekel, milyen van benne:65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
pjen
félisten
válasz kisbalazs83 #16670 üzenetére
A 32 éves Lehelben még Bosch van.szerintem.
-
Dave™
nagyúr
Fasza kínai kompresszor, akkor ennyit a német minőségről. Láttam a partnerek között a Bosch-Siemens-t, az Electroluxot meg másokat is, szóval valószínűleg sokan mások is ezt használják. Akkor a Liebherr mítosz is megdőlni látszik. Nekem Bosch van, nem tudom mi van benne, de nem hangos, pedig egy légtérben van a konyha és a nappali.
-
salieri.
őstag
Nekem osztrak kompresszor van benne.cu3311-Es. Emagrol vettem.
-
törölt tag
válasz kisbalazs83 #17053 üzenetére
Másoknak. Csak hogy olvassák, hogyan és hogyan nem kéne működnie a HEPA-nak.
-
krx21
nagyúr
válasz kisbalazs83 #26092 üzenetére
Hát szerintem gyári adatok szerint nem hiszem, hogy nagyon találsz 35dB-nél alacsonyabbat...
De hogy a gyakorlatban melyik a leghallkabb az csak a jó ég tudja...[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz kisbalazs83 #26092 üzenetére
A Liebherr gépek valóban halkak, jellemzően a leghalkabbak a piacon!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz kisbalazs83 #26098 üzenetére
Egyéni igények döntenek, a Liebherr ajtónyitó mechanizmusa szerintem már eleve k..jó. A zöldséges rekesz viszont pici. Sz.tem a Bosch-al sem lehet vakvágányra futni, bár ez tényleg egy óriás
Azt ne felejtsd el, hogy a legjobb hűtő a csutkára megpakolt - az a legenergiatakarékosabb.
"in medias res"
-
K Norbi
addikt
válasz kisbalazs83 #28177 üzenetére
Én ha vennék akkor mindenből Electroluxot
-
nagyúr
válasz kisbalazs83 #28180 üzenetére
Anyukád mikor is vette a Fagor cuccait?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
pjen
félisten
én idén cseréltem bő 8 év után a Fagor mosógépet,leginkább a rozsdásodás miatt.Kiváncsi leszek a mostani LG megy e ennyit.
-
törölt tag
Fagor-ról nemigen hallok.
Mert mára valamiért kiment a divatból, talán okkal.
Atomgeszi Sztem nem javasolt megoldás(a Candy márka se túlzottan), inkább a különálló megoldást javasolják.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz kisbalazs83 #29042 üzenetére
Hívd fel a szervizt, hogy szerintük melyikkel lesz kevesebb gondod. Ha ők szervizelik ezeket, van rálátásuk.
-
blattida
nagyúr
Szia!
Egyik sem jobb a másiknál, ezért inkább a whirlpool, már csak a jóval hosszabb garancia miatt is.
De nem szokott a mostani főzőlapokkal gond lenni.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
BB9000
senior tag
Mindkét általad kinézett indukciós főzőlapnál sokkal jobbak ezek
AEG HK956600XB . 10%-os kuponnal bruttó 143 910 Ft.
és ez:
AEG HK854420XB . 10% os kuponnal most 125 910 FtKuponkód itt.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz kisbalazs83 #29182 üzenetére
Én nem látom értelmét, de biztos van ennek a gőz funkciónak, a régi 15 éves AEG szárítom ilyet nem tud mégse volt soha gyűrött benne a ruha, a másik spanyol viaszként emlegettet extra hogy a program a ruha nedvességétől függően lehet hosszabb rövidebb már ezt is tudta és összesen 3db gomb van rajta.
Eddig vacilláltam AEG vagy elux legyen de a most akciós 5 év gari az AEGre billent, hátha neked is megfontolandó.
Hetente hányszor használnád a szárítógépet?
-
canniball
nagyúr
válasz kisbalazs83 #29185 üzenetére
Ilyen frissítő program van a szárítógépünkön is (hogy mennyire jellemző azt nem tudom).
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
nesa
veterán
válasz kisbalazs83 #29216 üzenetére
Igazad van az AEG re szinte mindenhol 1 év van, csak annyi gépet megnéztem hogy keverem már.
És hol van a Bosch promóciós listája mert nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz kisbalazs83 #29220 üzenetére
Ez nem kérdés, mivel a bosch-al mindenképpen jobban járnál.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
nesa
veterán
válasz kisbalazs83 #29218 üzenetére
Ez nesze semmi, a promócióban csak 110k gép van vagy 190k én egyiket sem szeretném az egyik tul olcsó a másik túl drága , nyilván nem lehet túl olcsó de feleségem azt mondta azt a gépet nem szeretné nézegetni.
Az AEG-nél úgy tudom nincs megkötés, minden gép benne van.
Ill bocs látom van más bosch is de egyik sem érdekes számomra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kisbalazs83 #29204 üzenetére
Mindegy, hogy mit gyanítasz, mert eddig is voltak gari hosszabbítások, porszívóra, hűtőkre is, ráadásul minket nem az érdekel, hogy miért, csak legyen minél több.
-
törölt tag
válasz kisbalazs83 #29225 üzenetére
Ezt helyeslem is. Köszi.
-
tecsu
addikt
válasz kisbalazs83 #29220 üzenetére
A kérdés inkább az lenne, hogy (egy árkategórián belül, persze) Bosch vagy Siemens, vagy Miele?
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
H.lacika
tag
válasz kisbalazs83 #29664 üzenetére
Hali
Igen, inkább fehében gondolkodunk, köszi.
-
Teaway
veterán
válasz kisbalazs83 #29706 üzenetére
Bosch árához még tegyél hozzá 3x7500 HUF-ot.
[ Szerkesztve ]
Nincs itthon csokid??
-
Teaway
veterán
válasz kisbalazs83 #29708 üzenetére
Bocs, bezavart egy másik promó, ami ugyanezt ingyenes évenkénti átvizsgáláshoz köti a szerviz által, pusztán a kiszállási díjat kell megfizetniNincs itthon csokid??
-
Gömbike
senior tag
válasz kisbalazs83 #29706 üzenetére
Itt van pár eredménye ennek az öntisztítónak " Self Cleaning" technológiának.
https://www.youtube.com/watch?v=nJ-2l_gC9RE
https://www.youtube.com/watch?v=oJB8--GIiXA
Inkább nyűg, mint hasznos dolog.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Teaway
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz kisbalazs83 #30255 üzenetére
[link] vannak érdekes tevékenységi körök
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Teaway
veterán
válasz kisbalazs83 #37222 üzenetére
15 éve van zakatolásmentes NO FROST, úgyhogy nem normális.
Nincs itthon csokid??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik